Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Heroes of the Storm

23 Oct 2011 01:26 #100517 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Μια απο της φήμες που είχανε ακουστεί ήταν ότι η Blizzard ετοίμαζε το δικό της Dota mod μέσα στο Starcraft II. Μάλλον οι φήμες ήταν αληθινές.

[BBvideo 560,340:39eh7myi]
[/BBvideo:39eh7myi]

Στο παραπάνω video βλέπουμε αρκετούς ήρωες απο το Warcraft Univerce (Thrall, Lich King), από το Starcraft (Nova, ZeraThul) και άλλους ακόμα.

Το video δίχνει κάποιες σκηνές και μέσα του έχει την γνωστή φράση της Blizzard Comming Soon(ish), με την Beta να ξεκινάει μέσα στους επόμενους μήνες. Επίσης το Mod θα δίνετε δωρεαν σε όλους τους παίκτες που έχουν το Starcraft II ακόμα και αν έχουν το Starter Pack.

Τέλος αναφέρθηκε ότι θα ξεκλειδώνετε παίκτες όσο παίζετε και ότι υπάρχει πιθανότητα οι κάτοχοι του Starcraft II και του Expansion του να μπορούν να ξεκλειδώσουν παραπάνω ήρωες απο αυτούς που έχουν το Starter Pack του Starcraft II.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2011 00:36 #100620 by eliminator
Replied by eliminator on topic Heroes of the Storm
Blizzard Dota: Τα νεότεραΠληροφορίες για το νέο Mod του Starcraft II.

Πριν από λίγες ώρες είχαμε την ενημέρωση ότι το Blizzard Dota, το νέο Mod που θα υπάρχει στο Starcraft II θα είναι Free2play και θα μπορείτε να παίζετε χωρίς να αγοράσετε το παιχνίδι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Blizzard προσφέρει το Starcraft II Starter Pack σε όλους δωρεάν. Το Starter pack σας επιτρέπει να έχετε το παιχνίδι με αρκετούς περιορισμούς αλλά θα μπορείτε να παίζετε το mod Blizzard Dota κανονικότατα. Βέβαια θα υπάρχει κάποιο κόστος για όσους δεν έχουν αγοράσει το Starcraft II, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το κόστος αυτό. Πιθανότατα δε να αφορά τις ξεχωριστές αγορές ηρώων.

Νέα για το gameplay
Ο διευθυντής παραγωγής της εταιρείας Chris Sigaty, ανέφερε ότι στην Blizzard έχουν σκοπό να μειώσουνε την διάρκεια των παιχνιδιών, καθώς αυτή τη στιγμή ο χρόνος μιας αναμέτρησης υπολογίζεται γύρω στα 30-40 λεπτά. Η Blizzard Dota έχει σκοπό να μειώσει τον χρόνο στα 20-30 λεπτά.

Παράλληλα, οι developers βρήκαν λύση στο θέμα της ομαδικότητας. Με το Blizzard Dota θα μοιράζεστε το gold και τα experience points, ακόμα κι αν έχετε κάνει μόνο assists. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να στοχεύετε στο να πέσει κάτω ο αντίπαλος και όχι να πάρετε μόνοι σας το kill.

Ακόμα, ένα από τα προβλήματα που υπήρχε, είναι ότι οι παίκτες περίμεναν αντιπάλους στους πύργους με σκοπό να τους ρίξουν κάτω. Έτσι, αποφασίστηκε ότι θα υπάρχουν σφαίρες οι οποίες θα τελειώνουν και θα ανανεώνονται μόνο όταν οι πύργοι δεν έχουν κάποιο στόχο. Αυτό κατ' επέκταση θα σας υποχρεώσει να πιέζετε περισσότερο και να γίνετε πιο επιθετικοί.Ήρωες και αντικείμενα
Οι χαρακτήρες στο Blizzard Dota θα είναι πιο απλοί, σε αντίθεση με άλλα ανάλογα mods (όπως το απλό DotA) όπου τους συναντάμε με πολλά στατιστικά. Θα διαθέτουν σίγουρα Health, Damage και Mastery. Επίσης, θα χωρίζονται σε Tank, Support, DPS και τέλος Siege. Οι τελευταίοι, θα ειδικεύονται στο να ρίχνουν κάτω κτίρια στην αντίπαλη βάση. Επίσης, τα αντικείμενα θα είναι πολύ πιο απλά και κατανοητά, ώστε να μην χρειάζεται να κοιτάτε διάφορους οδηγούς και sites για να βρείτε το σωστό τρόπο να παίξετε τον ήρωα που θα διαλέξετε.

Παράλληλα, θα υπάρχουν και διαφορετικοί χάρτες οι οποίοι θα σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίζετε διάφορα bonus όταν πιάνετε κάποιες περιοχές, όπως για παράδειγμα να σας ακολουθεί μία ομάδα από Ogres ή ένα Protoss mech που θα μπορεί να σας βοηθήσει να ρίξετε τα αντίπαλα towers πιο εύκολα.

Θέμα ονομασίας
Ο πρόεδρος της Blizzard Mike Morhaime, ανέφερε ότι η Valve δεν έπρεπε να κάνει trademark την χρήση του ονόματος Dota, κάτι που έγινε με αφορμή την κυκλοφορία του DotΑ 2 mod μέσω Steam. Φοβάται λοιπόν το ενδεχόμενο ότι θα υπάρξει conflict με την ονομασία του Mod για το Starcraft II, που θα είναι επίσημα "Blizzard Dota".

Βέβαια, η περίπτωση αυτή δεν έχει σχέση με την αντίστοιχη των Mojang και Bethesda . Εκεί οι δύο εταιρείες θα έπρεπε να οδηγηθούν στα δικαστήρια, καθότι η δημιουργός του Minecraft χρησιμοποίησε το "Scrolls" που ερχόταν σε σύγκρουση με το "The Elder Scrolls". Εδώ όμως, τόσο το Warcraft III, όσο και το Starcraft II είναι προϊόντα της Blizzard και η δημιουργία ενός mod από παιχνίδι που ήδη υπάρχει είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Πάντως, η Blizzard έχει φιλικές σχέσεις με την Valve και όλα βαίνουν καλώς. Απλά ο λόγος που ο Mike Morhaime δηλώνει ότι το Dota θα πρέπει να είναι ελεύθερο, είναι επειδή πιστεύει πως "ανήκει στο community". Εν ολίγοις, η ονομασία Dota βρισκόταν στο Wαrcraft III community για πολλά χρόνια και στην Blizzard θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει, κάτι που δεν θα γίνει σε περίπτωση που η Valve κάνει trademark την ονομασία.


Μπάμπης Γιαλαμάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2014 05:23 #146524 by Χριστιάνα Θάνου
Τα MOBA ξεκίνησαν με το DotA, ένα mod του Strategy Warcraft 3 της Blizzard.
Μετά την επιτυχία του DotA ακολούθησε το League of Legends. Έκτοτε, μέχρι και σήμερα, πολλές ακόμη προσπάθειες έχουν βγει στην αγορά, με πιο χαρακτηριστική πρόσφατη το DotA 2.

Η Blizzard αποφάσισε να βγάλει κι αυτή το δικό της MOBA, βασισμένη σε χαρακτήρες των games της. Ονομάζεται Heroes of the Storm και βρίσκεται σε alpha έκδοση.
Αναμένεται για PC και Mac. Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2014 05:28 #146525 by Μάνος Γρυπάρης
Πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή Users #18 μιλήσαμε για το GameAthlon και μετά παίξαμε την alpha έκδοση του Heroes of the Storm,
Η Blizzard έχει δώσει κάποια keys στα μέσα και σύντομα η Χριστιάνα θα γράψει preview.

Αξίζει να αναφέρω ότι τεχνικά το Heroes of the Storm είναι άρτιο. Η Blizzard έχει κάνει τρομερή δουλειά στο σχεδιασμό των textures, τα animations, ακόμα και τα οπτικά εφέ. Στα frames δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη πτώση, ίσως μια μικρή διαφορά όταν είχαμε team fights. Θα το δοκιμάσω και χωρίς streaming για να βεβαιωθώ.

Από πλευράς gameplay το Hereos of the Storm έχει κάποια θετικά στοιχεία, όπως ποικιλία από maps, επιτυχία που βασίζεται στο team level (δεν υπάρχουν ατομικά levels), mines που ανοίγουν δεύτερο χάρτη (λειτουργούν ως dungeons θα λέγαμε) και talents που ξεκλειδώνουν μέσα στη μάχη.

Για μένα πάντως του λείπουν παραδοσιακά MOBA στοιχεία, όπως το in-game shop ή τα Runes & Masteries που μας δίνουν κίνητρο για level up.
Η Χριστιάνα απ' ότι είπε γνωρίζει ότι το level cap είναι το 40, αν και δεν έχουμε μάθει ακόμη τι θα ισχύει τότε με τα ranked matches. Εκ πρώτης όψεως δείχνει υποσχόμενο πάντως καθότι μην ξεχνάμε ότι η alpha έκδοση σημαίνει ότι ένα παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Περισσότερες πληροφορίες στο preview.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2014 12:15 #146528 by Χριστιάνα Θάνου
Το Heroes of The Storm είναι το επόμενο μεγάλο MOBA! Η Blizzard έχει βάλει τα δυνατά της φέτος να τους περάσει όλους. Για αρχή κυκλοφορεί το Hearthstone, ένα free to play card game που αυτή τη στιγμή το παίζει πολύς κόσμος! Στη συνέχεια ανακοινώνει MOBA αλλά χωρίς να δημιουργεί το τεράστιο hype που περιμέναμε. Ε, τον λόγο τον κατάλαβα μόλις πήρα Alpha Access χθες....το game μιλάει από μόνο του. Είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα MOBA όσον αφορά στα goals του αγώνα αλλά ίδιο στον σχεδιασμό. Υπάρχουν lanes και jungle, μόνο που τα πράγματα είναι αλλιώς. Αυτή τη στιγμή το Heroes of The Storm βρίσκεται σε Alpha φάση και τα πράγματα έχουν ως εξής: jungle υπάρχει αλλά χρησιμεύει για να κερδίσετε περισσότερους στρατιώτες που σας βοηθούν να πολεμήσετε. Lanes υπάρχουν top, bottom και mid αλλά δεν έχουν καθοριστεί ακόμα roles σε κάθε ήρωα για να ξέρουμε ποιος είναι πιο κατάλληλος για κάθε lane.

Το game βασίζεται στην ομαδική δουλειά. Δεν υπάρχει shop για να αγοράσετε αντικείμενα στην αρχή, με τα kills κερδίζετε XP. Με το XP που μαζεύουν όλα τα μέλη της ομάδας, ανεβαίνει το κοινό level. Το λέω κοινό γιατί είναι ίδιο για όλους, δεν υπάρχουν ατομικά levels. Στην φάση που βρίσκεται τώρα το HoTS, δεν μπορείτε να δείτε ούτε τα kills κάπου παρά μόνο όταν πατήσετε το πλήκτρο TAB. Με αυτόν τον τρόπο η Blizzard προσπαθεί να μας ξεκολλήσει από την συνήθεια του να προσπαθούμε να πάρουμε Kills για τον εαυτό μας, αλλά να δούμε όλη την ομάδα. Το mood είναι: Αν τα πάω καλά, βοηθάω την ομάδα, ανεβαίνουμε Level και κερδίζουμε!, και όχι: Θα κάνω όσα περισσότερα kills μπορώ και δεν θα αφήσω τίποτα σε κανέναν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2014 15:08 #146742 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Καινούργιο map στο Heroes of the Storm με το όνομα Garden of Terror.! Για περισσότερα δείτε εδώ: Heroes of the Storm: Garden of Terror map . Όταν βγει ελπίζω να το λιώσει η Χριστιάνα και για εμάς. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2014 23:37 #147325 by Χριστιάνα Θάνου
Το Heroes of The Storm είναι πραγματικά το κάτι άλλο στον κόσμο των MOBA. Πρώτα από όλα το gameplay επικεντρώνεται στο strategy και στα objectives για να νικηθεί ο αγώνας. Σε αντίθεση με τα περισσότερα σημερινά MOBA που επικεντρώνονται στην ατομική επιτυχία και στα kills< το HoTS θέλει να κάνει τους παίκτες να νιώσουν ένα με την ομάδα, κάτι που είναι καλό μιας και θα αυξηθεί το teamwork και το να κάνει κάποιος 20 kills (τα περισσότερα της ομάδας) θα πάει σε δεύτερη μοίρα. Το HoTS δεν έχει item shop για να αγοράσετε κάτι αλλά ούτε ατομικά levels, όλη η ομάδα ανεβαίνει level ταυτόχρονα.

Αυτό που μου αρέσει είναι που βλέπω ότι η Blizzard προσθέτει συνεχώς νέο περιεχόμενο και δεν αφήνει το game στην μοίρα του. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από την εταιρία, θέλω να δω νέα modes νέους champions και φυσικά την Lady Sylvanas! Τέλος πάντων, για να δούμε πότε θα πάμε level 40 για τα ranked!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jan 2015 16:30 #155498 by Πιέρρος Φουστέρης
Ξεκίνησε η closed beta!

Το πολυαναμενόμενο free-to-play MOBA της Blizzard, Heroes of the Storm, βρίσκεται στο στάδιο της closed beta από χθες το απόγευμα και συνοδεύεται από μια σειρά βελτιώσεων! Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση, όπου μπορείτε, επίσης, να δείτε και ένα ωραίο video, στο οποίο εξηγείται το νέο update!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2015 15:20 #156233 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε τα gameplay video μας από το Heroes of the StormEπίσης η Χριστιάνα παίζει Δευτέρα και Τρίτη 8-10 στο twitch.tv/gamesqueen και θα παίζει αρκετές φορές αυτό τον καιρό Heroes of the Storm. Δείτε εδώ ένα live:Για να παίξετε παρέα μαζί μας γράψτε εδώ το Battle.net ID σας

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Feb 2015 19:11 #156605 by Πιέρρος Φουστέρης
The Lost Vikings: Ένα project της Blizzard που ξεκίνησε το 1992 και θα το δούμε σύντομα!

Ο λόγος γίνεται για το The Lost Vikings, ένα co-op platform που είχε ξεκινήσει η Blizzard το 1992 (όταν πρωτοξεκίνησε τα βήματά της στον χώρο του gaming) για το SNES. Από ό,τι φαίνεται, η εταιρία σκέφτεται να συμπεριλάβει τους Olaf, Baelog και Erik στο Heroes of the Storm! Διαβάστε περισσότερα για τους τρεις μουσάτους στη σχετική είδηση! Παρακολουθήστε, επίσης, ένα σχετικό video:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification