Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Settlers: Alliance

  • Lithras
  • Lithras's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Hope is the first step on the road to disappointment.
More
21 Aug 2018 21:03 #218562 by Lithras
Lithras created the topic: The Settlers: Alliance
H Ubisoft ανακοίνωσε το επερχόμενο νέο μέρος της σειράς The Settlers.

Στην κλασική πλέον σειρά αναλαμβάνεται την ανάπτυξη και την πρόοδο μιας αποικίας σε έναν φανταστικό, μεσαιωνικής αισθητικής κόσμο.

To Announcement τρέιλερ δίνει μια αρκετά ολοκληρωμένη εντύπωση για τον χαρακτήρα του The Settlers: Alliance και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2019 14:07 #226799 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: The Settlers: Alliance
The Settlers: Alliance
Η κυκλοφορία του μεταφέρεται για το 2020.


Πριν από έναν χρόνο, η Ubisoft ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω στον όγδοο τίτλο της σειράς The Settlers ο οποίος αναμενόταν να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2019. Ωστόσο σήμερα, προς απογοήτευση των fans της σειράς, αυτή η ημερομηνία αναβλήθηκε για εντός του 2020.

Στα θετικά νέα, η γαλλική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με το gameplay τονίζοντας ότι θα υπάρχουν πολλοί δρόμοι που θα σας οδηγούν στη νίκη όταν μάχεστε ενάντια στο μηχάνημα ή σε άλλους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές στρατηγικές με ονόματα Combat, Glory και Faith. Η πρώτη στρατηγική είναι η προφανής: μάχεστε με τους αντιπάλους σας και τους υποτάσετε μέσω πολέμου. Κατά τη δεύτερη στρατηγική, με όνομα Glory, καλείστε να εκπαιδεύσετε έναν ήρωα για να σας εκπροσωπεί στα battle pits. Σε περίπτωση που ο ήρωας σας κερδίσει τότε δημιουργείται αγανάκτηση στο αντίπαλο στρατόπεδο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να επαναστατήσουν. Σαν αποτέλεσμα, το έργο σας να κατακτήσετε το αντίπαλο χωριό θα είναι πολύ πιο εύκολο. Μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τρίτη στρατηγική, Faith, για την οποία δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληροφορίες δόθηκαν και για τα modes τα οποία θα περιλαμβάνουν τα campaign, skirmish, και multiplayer ενώ η χρήση της Snowdrop Engine θα δημιουργεί την αίσθηση ότι ελέγχετε ένα "ζωντανό " χωριό. Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Volker Wertich, το νέο game της Ubisoft θα διατηρήσει τα στοιχεία των προηγούμενων The Settlers, προσθέτοντας όμως νέα συστήματα και δυνατότητες.

Το The Settlers: Alliance αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσα στο 2020

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2020 21:54 #236260 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: The Settlers: Alliance
The Settlers: Alliance
Η Ubisoft αναβάλλει ξανά την κυκλοφορία του.


Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το The Settlers επ’ αόριστον, χωρίς να γνωρίζουμε κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Ubisoft δήλωσε: "Δεδομένου ότι η ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας θέλουμε να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνουμε σωστά. Ως εκ τούτου, έπρεπε να λάβουμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του game για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο πρόσθετος χρόνος θα χρησιμοποιηθεί για να λάβουμε υπόψη τα δικά σας σχόλια για να σας παραδώσουμε όσο τον δυνατό καλύτερο μπορούμε το The Settlers".

Το The Settlers: Alliance ανάβαλλεται ξανά μέχρι να έχουμε κάτι νεότερο από την Ubisoft.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.528 seconds
Notification