Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fall Guys: Ultimate Knockout

28 Aug 2020 02:28 #237866 by Giorgos Tsolaridis
Fall Guys: Μια ομάδα παικτών συνεργάζεται για να αποκλείσει έναν cheater
Μια συνεργασία τιμής.


Δεν έχει σημασία πως είστε στην πραγματική ζωή, στο Fall Guys όλοι είμαστε ένα φασολάκι με μικρά πόδια και αστάθεια. Είμαστε όλοι χάλια.

Εκτός των cheaters, οι οποίοι καταστρέφουν το ευαίσθητο οικοσύστημα και πειράζουν τα physics τους με hacks. Ο Streamer TeosGame βιντεοσκόπησε μια αρκετά ικανοποιητική στιγμή σε ένα match στο Fall Guys. Ενώ όλοι προχωρούσαν και έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλον, ένας φαινόταν να πετάει απλά από πάνω τους και να τερματίζει χωρίς καν να ιδρώσει. Πως νικάει κανείς έναν τέτοιο hacker; Φυσικά μέσω της συνεργασίας.
Δείτε το σχετικό tweet.
Στο Egg Scramble, όλοι χωρίζονται σε τρείς ομάδες και πρέπει να μαζέψουν αυγά και να τα πετάξουν μέσα στα καλάθια. Ο hacker κατέληξε να βρίσκεται στην κόκκινη ομάδα, ωστόσο οι συνεργάτες του δεν φάνηκαν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν να νικήσει. Αντ’ αυτού, όλοι συνεργάστηκαν προκειμένου το καλάθι τους να μην έχει καθόλου αυγά. Το Fall Guys δεν έχει in-game reporting σύστημα, επομένως οι παίκτες έπρεπε να πάνε στο Discord αν ήθελαν να τον διώξουν από το game.

Μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο patch, αν και τα patch notes δεν αναφέρουν πως η Mediatonic θα αντιμετωπίσει τους cheaters. Στις 27 Αυγούστου θα δούμε και την παρουσίαση της Season 2 του Fall Guys στην Gamescom.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 15:58 #237888 by Giorgos Tsolaridis
Το Fall Guys έχει πάνω από 16 εκατομμύρια παίκτες στο PS4
Τους διπλασίασε μέσα σε 10 ημέρες.


Το Fall Guys ξεκίνησε πολύ δυνατά στο PS4, καθώς αποτελεί ένα από τα δύο δωρεάν PS Plus games του Αυγούστου.

Το δωρεάν κατέβασμα σε συνδυασμό με το hype που έγινε με το Battle Royale της Devolver Digital, ώθησαν πολύ κόσμο να ασχοληθεί. Έτσι, το Fall Guys στις 12 Αυγούστου έφτασε στο PS4 τους 8 εκατομμύρια παίκτες, μετά από μία εβδομάδα κυκλοφορίας.

Πλέον, 10 ημέρες μετά, οι παίκτες του Fall Guys στο PS4 ανέρχονται σε 16 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Gamstat, το οποίο στις 16/8 κατέγραψε 15.6 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Στο Resetera γίνεται λόγος για πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες σε PC και PS4 μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες, δηλαδή έως τις 18 Αυγούστου. Με τον ρυθμό αύξησης λόγω της δωρεάν διάθεσης στο PS4, το πιθανότερο είναι τα 16 εκατομμύρια να έχουν ξεπεραστεί ή να ξεπεραστούν μέσα στις επόμενες ώρες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 16:19 #237895 by Giorgos Tsolaridis
Η Mediatonic ετοιμάζει άφθονο περιεχόμενο για το Fall Guys
Σύμφωνα με σχετική δήλωση του lead designer της εταιρείας Joe Walsh.


Το φανταστικό Battle Royale της Mediatonic, Fall Guys, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα games για το 2020.

Το Fall Guys έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα και έχει καταφέρει να εμπνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα brands στο κόσμο να συζητούν για το Battle Royale. Ο lead designer της Mediatonic, Joe Walsh, σε συνέντευξη του δήλωσε : "Η επιτυχία του Fall Guys έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Οι εκτιμήσεις που είχαμε κάνει για το Battle Royale έχουν ξεπεραστεί εντελώς. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα σχεδιάσεις ούτε να το προβλέψεις. Μερικές φορές πρέπει απλά να πετυχαίνεις ακριβώς το σωστό μέρος στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Το Fall Guys έμοιαζε πάντα σαν μια καλή ιδέα. Μόλις αρχίσετε να σκέφτεστε γενικά ότι το παιχνίδι σας θα γίνει επιτυχία, αισθάνεστε ότι πρόκειται να το αμαυρώσετε. Τα game shows είναι χτισμένα και χαρακτηρίζονται από ποικιλομορφία και καινοτομία".

Ο Joe Walsh συνεχίζοντας ανέφερε: "Η ομάδα μας θέλει να καταφέρει να μετατρέψει το Fall Guys στο καλύτερο παιχνίδι που δημιουργήθηκε ποτέ για αυτό θέλουμε να προσφέρουμε νέο και καινοτόμο περιεχόμενο. Προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους παιξίματος για τους παίκτες μας όπως είναι το cross-play και το squad mode αλλά σκοπεύουμε να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα περίεργα και καινοτόμα modes. Είναι ένας υψηλός στόχος και θα μας πάρει λίγο χρόνο για να υλοποιήσουμε αυτό το σκοπό μας αλλά η ομάδα μας εστιάζει σε αυτό αυτήν την χρονική στιγμή".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 16:36 #237904 by Giorgos Tsolaridis
Το Fall Guys θα πετάει εκτός τους cheaters πριν τελειώσουν το παιχνίδι
Τα bans θα είναι αυτόματα.


Τελικά όλα τα games έχουν cheaters. Ακόμα και αυτά που διαθέτουν απλό χειρισμό κίνησης, όπως το Fall Guys. Γι' αυτό και η Mediatonic θα πάρει τα μέτρα της.

Η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι οι cheaters σύντομα θα έχουν άμεσες επιπτώσεις για τις ενέργειές τους. Θα μπλοκάρονται πριν τελειώσει το παιχνίδι. Για να γίνει αυτό, η Mediatonic αναφέρει ότι οι παίκτες δεν θα χρειάζεται απαραίτητα να κάνουν report τους cheaters.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως θα καταφέρει η Mediatonic να αυτοματοποιήσει τα bans. Όσο για το manual report, δεν υπάρχει ως επιλογή, αλλά η δήλωση της Mediatonic δείχνει ότι θα προστεθεί στο μέλλον. Προφανώς ένας παίκτης που έχει προκριθεί ή αποκλειστεί και δεν παίζει για κάποια δευτερόλεπτα, ίσως μπορεί να κάνει report έναν cheater από την επιλογή της κάμερας, αφού υπάρχει Spectate mode, μέχρι και το τέλος μιας σειράς παιχνιδιών.

Διαβάστε για τον cheater του Fall Guys ο οποίος προδόθηκε σε ομαδικό παιχνίδι και αποκλείστηκε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 17:47 #237916 by Giorgos Tsolaridis
Fall Guys: Νίκη από το πουθενά στο minigame Perfect Match
Πως τους πετσόκοψε έτσι;


Ένας παίκτης πέτυχε μια απίστευτη νίκη στο Fall Guys στο minigame Perfect Match.

Στο συγκεκριμένο minigame όλοι οι παίκτες πατάνε πάνω σε τετράγωνα, στα οποία εμφανίζονται ανά διαστήματα φρούτα. Μετά την εμφάνιση των φρούτων που γίνεται για λίγα δευτερόλεπτα, θα πρέπει να πατήσετε πάνω στο σωστό τετράγωνο, σύμφωνα με το φρούτο που εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη.
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Ένας παίκτης δεν τα πήγαινε καλά, αλλά προς το τέλος του minigame, εντόπισε το σωστό τετράγωνο μπροστά του. Όλοι οι παίκτες όρμηξαν σε αυτό κι ο παίκτης σκέφτηκε να πηδήξει, κίνηση η οποία έστειλε όλους τους παίκτες...στο κενό!

Πως τους πετσόκοψε έτσι; Δείτε το παραπάνω βίντεο στο Reddit.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 17:54 #237917 by Giorgos Tsolaridis
Η Mediatonic απενεργοποίησε το Steam Family Sharing στο Fall Guys
Για να αντιμετωπίσει cheaters που το εκμεταλλεύονται.


Η Mediatonic, εταιρεία ανάπτυξης του Fall Guys, ανακοίνωσε ότι προς το παρόν θα απενεργοποιήσει το Steam Family Sharing καθώς κακόπιστοι χρήστες το εκμεταλλεύονταν για να παρακάμψουν το ban τους.

Το Fall Guys είναι το πιο πρόσφατο θύμα χρηστών του Steam οι οποίοι έκαναν κατάχρηση της ιδιότητας Steam Family Sharing. Αν και το φοβερά δημοφιλές Battle Royale της Mediatonic με τα χαριτωμένα ανθρωπάκια που ανταγωνίζονται σε περίεργα mini-games έχει ιδιαίτερα casual χαρακτήρα, φαίνεται ότι ορισμένοι από τους παίκτες του δεν αντέχουν χωρίς να κλέψουν. Σε απάντηση, η Mediatonic δούλεψε παρασκηνιακά για να βρει λύσεις. Με τα έως τώρα μέτρα, όταν εντοπιστεί ένας cheater, χρειάζεται πρώτα να τελειώσει το mini-game που παίζεται προτού μπορέσει να πεταχτεί εκτός. Γίνονται ωστόσο προσπάθειες επιτάχυνσης της διαδικασίας έτσι ώστε να αποβάλλονται από το παιχνίδι αμέσως μόλις εντοπίζονται.

Μέχρι να πετύχει αυτό της το στόχο, η Mediatonic αποφάσισε να απενεργοποιήσει το Steam Family Sharing για το Fall Guys προς το παρόν. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, τιμωρημένοι cheaters χρησιμοποιούσαν την ιδιότητα αυτή για να παρακάμψουν το ban τους, ουσιαστικά με το να δημιουργούν νέους λογαριασμούς Steam και να μοιράζονται τη συλλογή των games μεταξύ των δύο.
Δείτε το σχετικό tweet.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 17:55 #237918 by Giorgos Tsolaridis
Το Fall Guys Νο.1 στα downloads του PS Plus
Ξεπέρασε όλα τα μέχρι σήμερα games.


Σύμφωνα με τη Sony, το Fall Guys είναι το game με τα περισσότερα downloads όλων των εποχών στο PS Plus.

Οι επιτυχίες δεν έχουν τέλος για το Fall Guys, το οποίο σπάει διαρκώς ρεκόρ πωλήσεων και όχι μόνο. Το δημοφιλές Battle Royale της Mediatonic όχι μόνο έφτασε στην πρώτη θέση του PS Plus αλλά κατέκτησε και τη διάκριση του να είναι αυτό με τα περισσότερα downloads όλων των εποχών σε αυτό. Την πληροφορία ανακοίνωσε η Sony στο Twitter με την παρακάτω ανάρτηση.


Το Fall Guys έχει ήδη ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια παίκτες μόνο στο PS4 αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει και προβλήματα, με βασικό τους cheaters. Η Mediatonic κινήθηκε γρήγορα και αναβάθμισε τους αλγορίθμους εντοπισμού της ώστε να μη βασίζεται αποκλειστικά σε καταγγελίες παικτών αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απενεργοποιήσει προσωρινά τη λειτουργία του Steam Family Sharing. Ο λόγος για αυτή την απόφαση ήταν ότι παίκτες που είχαν δεχτεί ban χρησιμοποιούσαν τη δυνατότητα για να δημιουργήσουν νέους λογαριασμούς και να παρακάμψουν την τιμωρία τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 18:11 #237922 by Giorgos Tsolaridis
Το Fall Guys σημείωσε 7 εκατομμύρια πωλήσεις στο Steam
Με 136.000 ταυτόχρονους παίκτες.


Η Devolver Digital ανακοίνωσε ότι το Fall Guys σημείωσε 7 εκατομμύρια πωλήσεις στο Steam.

Ο αριθμός είναι εξαιρετικά υψηλός για ένα indie game που δεν έχει καν κλείσει μήνα, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πολλά Battle Royale games παρέχονται δωρεάν.

To Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί από τις 4 Αυγούστου για PC και PS4.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 18:54 #237928 by Giorgos Tsolaridis
Streamer στο Fall Guys: Ultimate Knockout τραγουδάει a capella το theme song
To ανέβασε μέσω Twitter.


To Fall Guys: Ultimate Knockout μπορεί να έχει κυκλοφορήσει λίγο καιρό τώρα αλλά ήδη είναι πηγή πολλών memes και δημιουργίες των fans σχετικά με αυτό.

Η Twitch streamer Elspeth Eastman ανέβασε στο ένα βίντεο ενός λεπτού στο οποίο όπως φαίνεται και παρακάτω τραγουδάει το theme song του ιδιότυπου αυτού battle royale, a capella.


H Eastman δήλωσε: ''Ξεκίνησα χθες κατά τις 11:00 το πρωί και ολοκλήρωσα την δημιουργία κατά τα μεσάνυχτα, οπότε χρειάστηκα περίπου ολόκληρη τη μέρα. Lol''. To αρχικό theme του παιχνιδιού το έφτιαξαν οι Jukio Kallio και Daniel Hagström, δημιουργοί των soundtracks των Minit και Celeste και δεδομένης της επιτυχίας του Fall Guys: Ultimate Knockout έχει παίξει άπειρες φορές στα PS4 και τα PCs των χρηστών.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου και η Mediatonic, εταιρεία ανάπτυξής του έχει πολλά σχέδια γι΄ αυτό στο μέλλον.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 19:17 #237936 by Giorgos Tsolaridis
Η Mediatonic κυκλοφόρησε εικόνες για το πώς δημιουργεί τα διάφορα levels στο Fall Guys
Η εταιρεία δούλεψε και την ιδέα να εισάγει night mode.


Στο Twitter ο principal concept artist της Mediatonic, Ash Kerins μοιράστηκε με τους fans λεπτομέρειες σχετικά με το πώς δημιουργούνται τα διάφορα levels στο Fall Guys.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ash Kerins ο σχεδιασμό μεμονωμένων σκηνικών και η εξέλιξη των visuals του παιχνιδιού είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται από τον συνάδελφο του ο οποίος ήταν και αυτός principal concept artist Dan Hoang. Τα levels σχεδιάστηκαν για να υπάρχει μια γενική εικόνα στο πως θα φαίνονται αυτά στο Fall Guys, ενώ επίσης εξερευνήθηκε και η ιδέα να προσθέτει και λειτουργία night mode στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό tweet.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification