Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η Δολοφονία του Χρύσιππου

More
09 Oct 2019 17:08 #227549 by Cefirul
Cefirul created the topic: Η Δολοφονία του Χρύσιππου
Στις 24 Σεπτεμβρίου, η URBAN GAME PROJECT, μια ελληνική εταιρεία, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το παιχνίδι «Η Δολοφονία του Χρύσιππου». Ένα διαδραστικό online PC game, που σας μεταφέρει στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ., για να βοηθήσετε τον τοπικό άρχοντα Τέρπανδρο, να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου. Το game trailer του παιχνιδιού είχε δημοσιευθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα, δίνοντας μας μια πρώτη εικόνα.

To gameplay συνδυάζει με πρωτότυπο τρόπο χαρακτηριστικά, που δεν είναι συνηθισμένο να βρει κάποιος σε PC games. O παίκτης καλείται να ξεκλειδώσει σταδιακά την Ιστορία, που διαδραματίζεται, σαν να παρακολουθεί αποσπασματικά μία ταινία μυστηρίου, με τις καταθέσεις των υπόπτων και τις σκέψεις του ερευνητή, καθώς ακούει ένα audiobook με σημαντικές πληροφορίες. Για να το επιτύχει αυτό και να προχωρήσει στα επόμενα βήματα της έρευνάς του, θα πρέπει παράλληλα να επιλύσει γρίφους, οι οποίοι συνδέονται άρρηκτα με το σενάριο και δίνουν απαραίτητα στοιχεία για την επίλυση της υπόθεσης. Ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο του παιχνιδιού, είναι ότι ο χρόνος που διαθέτει κάθε παίκτης, για να λύσει την υπόθεση είναι 344 λεπτά, έχοντας μόνο μία ευκαιρία και χωρίς τη δυνατότητα pause.
Συγκεντρώστε στοιχεία, ξεκλειδώστε τα βίντεο με τις καταθέσεις των 15 υπόπτων, ακούστε προσεκτικά τα ηχητικά αρχεία και διαβάστε εξονυχιστικά τα κείμενα στους πάπυρους, για να ανακαλύψετε ποιός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία. Για να επιλύσετε τους γρίφους δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις, αλλά παρατηρητικότητα, συνδυαστική σκέψη και απόλυτη συγκέντρωση, καθώς όλοι οι ύποπτοι φαίνεται να έχουν κάποιο κίνητρο. Αν δυσκολεύεστε σε κάποιο σημείο, υπάρχει πάντα η δυνατότητα της βοήθειας.
Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το παιχνίδι στην επίσημη σελίδα της Urban Game Project.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2020 18:06 #235334 by Ethelior
Ethelior replied the topic: Η Δολοφονία του Χρύσιππου
Γνωρίζει κανείς τις απαντήσεις των γρίφων ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.478 seconds
Notification