Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Terra Invicta

  • Lithras
  • Lithras's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Hope is the first step on the road to disappointment.
More
15 Oct 2019 00:16 - 15 Oct 2019 00:19 #227705 by Lithras
Lithras created the topic: Terra Invicta
Οι modders που δημιούργησαν τα Long War και Long War 2 mods των XCOM ίδρυσαν την δική τους εταιρεία ανάπτυξης Pavonis Interactive το 2015, ανακοινώνοντας το πρώτο τους game, το Terra Invicta.

Η υπόθεση έχει να κάνει με την εμφάνιση μιας εχθρικής εξωγήινης δύναμης στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος. Η ανθρωπότητα είναι διχασμένη στο πως θα πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτή την απειλή και χωρίζεται σε διάφορα factions, το καθένα με τους δικούς του σκοπούς. Εσείς θα ελέγχετε ένα από αυτά (Resistance) και ο στόχος σας θα είναι να παραγκωνίσετε τα αντίπαλα factions καθώς θα προετοιμάζετε τον στόλο σας για να απωθήσετε την εξωγήινη εισβολή. Ως αρχηγός του Resistance θα πρέπει να στρατολογήσετε ένα διοικητικό συμβούλιο από κορυφαίους επιστήμονες, μεγιστάνες και στρατιωτικούς ηγέτες, ενώ θα πρέπει παράλληλα να προσαρμόζεστε στις αλλαγές του γεωπολιτικού σκηνικού στην Γη.

Ωστόσο, το Terra Invicta δεν περιορίζεται μόνο στον πλανήτη μας, καθώς θα κάνετε εξορμήσεις σε άλλους πλανήτες και φεγγάρια προκειμένου να μαζέψετε πόρους και να ιδρύσετε αποικίες-ορυχεία. Tο χτίσιμο διαστημικών σταθμών φαίνεται πως θα είναι λεπτομερές και χορταστικό.

Οι developers επίσης υπόσχονται ότι θα ελέγχετε πολεμικά διαστημόπλοια σε μάχες ενάντια σε ανθρώπινες και εξωγήινες δυνάμεις, αν και δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες για το επίπεδο λεπτομέρειας των μαχών.

Το Terra Invicta θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία για PC. Η Pavonis Interactive θα ξεκινήσει σύντομα καμπάνια στο Kickstarter για την χρηματοδότηση της ανάπτυξης.
Last Edit: 15 Oct 2019 00:19 by Lithras.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.500 seconds
Notification