Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sid Meier’s Civilization

28 Apr 2020 05:07 #233517 by Γιάννης Μοσχονάς

Το Civilization αποκρούει με άνεση την ασθενική επίθεση των προβλημάτων του με την πιο διασκεδαστική ρουτίνα που προσέφερε ποτέ ένα ψηφιακό wargame. Από γύρο σε γύρο, λαμβάνουμε αποφάσεις ζωής και θανάτου για έναν ολόκληρο πολιτισμό και τον πλανήτη μας σε δεύτερη φάση. Αλλάζουμε την μορφή της Γης, την πορεία της ιστορίας, επιτρέπουμε σε πολιτισμούς-ουραγούς στην σύγχρονη παγκόσμια σκακιέρα να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Φτιάχνουμε οδικά δίκτυα, αναπτύσσουμε το εμπόριο, διεξάγουμε πολέμους και στέλνουμε πρώτοι το είδος μας εκτός ηλιακού συστήματος. Το Civilization έχει μια μαγική ικανότητα, εξαφανίζει τον χρόνο όπως ένας μάγος εξαφανίζει την σέξι βοηθό του επί σκηνής. Στην προσπάθειά να καταλάβουμε το πως περνούν τόσο γρήγορα οι ώρες, ανακαλύπτουμε πως η απάντηση είναι μια αλυσίδα από μοναδικές Strategy αναμνήσεις. Δείτε το ακόλουθο βίντεο για να πωρωθείτε από τα playthroughs του:
The following user(s) said Thank You: Jim

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Apr 2020 12:28 #233519 by Jim
Replied by Jim on topic Sid Meier’s Civilization
Επικό turn based strategy game!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2020 00:01 #233557 by Giorgos Tsolaridis
Sid Meier’s Civilization
Η… ημέρευση του κόσμου σε 80 γύρους.


Ας φανταστούμε μια παρέα από gamers προχωρημένης ηλικίας και αυξημένης εμπειρίας, άτομα που έχουν “καταγράψει” πάνω από μια εικοσαετία gaming στα... κατάστιχα τους. Χωρίς την παραμικρή πρόθεση να ικανοποιήσουμε τα σαδιστικά μας ένστικτα, τους πετάμε μόνο μια λέξη... άντε τρεις για να καλύψουμε το πλήρες όνομα του game. Παρατηρούμε με ενδιαφέρον μια μεταμόρφωση στα πρόσωπά τους, έναν καταρράκτη δακρύων να αναβλύζει από τα μάτια και να σκεπάζει τα πρόσωπα.

Κάντε κλικ εδώ για ολόκληρο το review

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification