Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fallen Enchantress: Legendary Heroes

26 Feb 2021 03:36 #246849 by Blood King

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει και, στην περίπτωση του Fallen Enchantress: Legendary Heroes, χρειάστηκαν δύο μέτριοι τίτλοι έως ότου μετασχηματιστεί με απόλυτη επιτυχία το όραμα των δημιουργικών μυαλών της Stardock σε κορυφαίο Strategy. Κατά την γνώμη μου ποτέ δεν είναι αργά για να λατρευτεί ένα ψηφιακό έργο τέχνης και το Fallen Enchantress: Legendary Heroes είναι αυτό ακριβώς. Μιλάω για τέχνη σε επίπεδο gameplay και όχι σε γραφικά και ήχο τα οποία παραμένουν ανεκτά όπως ήταν και την εποχή του το 2013. 

Το Fallen Enchantress: Legendary Heroes σας αναθέτει μια ποικιλία από factions για να τα ελέγξετε παλεύοντας για την κυριαρχία ενός φανταστικού κόσμου. Προσφέρει εξαιρετική διαχείριση πόρων υπό μορφή κατασκευών, αναβαθμίσεων και τεχνολογικών ανακαλύψεων. Ξεχειλίζει από RPG στοιχεία με quests, ήρωες, classes και skill trees. Για μια πρώτη γεύση από τον απίθανο τίτλο που ετοιμάζω για review δείτε το ακόλουθο βίντεο:
  

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 12:59 - 27 Feb 2021 13:03 #246887 by BigGreekGamer
Fallen Enchantress: Legendary Heroes review

Αυτοκρατορίες εναντίον Βασιλείων σημειώσατε 4X.
Το 2010 γεννήθηκε ένας νέος ψηφιακός θρύλος στον χώρο των 4X Turn-Based Strategy, το Elemental: War of Magic. “Μητέρα” του ήταν η Stardock, την οποία προσωπικά έχω τοποθετήσει σε βάθρο αφού ασχολήθηκα αμέτρητες ώρες με τα Galactic Civilizations της, τα οποία ξεπέρασαν την κορυφή του είδους τους που ονομάζεται Master of Orion. Μια σειρά από τεχνικά προβλήματα “έπνιξαν” το Εlemental, σκεπάζοντας το ενδιαφέρον  l ore και το πολύπλευρο gameplay του. Η Stardock δεν πτοήθηκε από την αποτυχία του και έριξε στην αγορά το Elemental: Fallen Enchantress δύο χρόνια αργότερα.

Αρκετά προβλήματα του πρωτότυπου αφανίστηκαν και το όραμα της εταιρείας ανάπτυξης έλαβε μια σοβαρότερη και πιο ολοκληρωμένη μορφή. Πάλι το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Προβλήματα στην αισθητική του πακέτου, προβλήματα και σε κάποια game mechanics φρέναραν την κατηγοριοποίηση του στα καλύτερα Strategy της χρονιάς. Χρειάστηκε να περιμένουμε λιγότερο από ένα χρόνο για να απολαύσουμε τον κόσμο του Elemental στην πλήρη δόξα του στο Fallen Enchantress: Legendary Heroes με το οποίο θα ασχοληθούμε εδώ.

Διαβάστε ολόκληρο το review κάνοντας κλικ στον τίτλο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification