Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Partisans 1941

03 Mar 2021 18:44 #247257 by Scavenger
Partisans 1941 was created by Scavenger
To Partisans 1941 είναι ένα Real-Time Tactical παιχνίδι στο πνεύμα games οπως οι σειρές Commandos και Desperados. Σε αυτό, ελέγχετε μία ομάδα Σοβιετικών πολιτών και στρατιωτών κατά την αρχική φάση της Χιτλερικής εισβολής, οι οποίοι βρίσκονται αποκομμένοι μακριά από το μέτωπο κι επιδίδονται σε ανταρτοπόλεμο. Πατώντας Spacebar μπαίνετε στο tactical mode όπου ο χρόνος κυλάει υπερβολικά αργά ώστε να προλάβετε να δώσετε εντολές σε όλες τις μονάδες σας, χαρακτηριστικό που θυμίζει τα λεγόμενα pause-and-play RPGs όπως τα δύο πρώτα Baldur's Gate. Εκτός από το inventory τους, οι χαρακτήρες σας παίρνουν experience κι αναπτύσσουν τα μοναδικά skill trees που έχει καθένας τους, ενώ ανάμεσα στις αποστολές θα διαχειρίζεστε την βάση τους, όπου μπορείτε να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες όπως crafting αυτοσχέδιου εξοπλισμού ή upgrading των όπλων που ήδη διαθέτετε.

Ανέλαβα να γράψω review του Partisans 1941 για το GameWorld κι είμαι ήδη ενθουσιασμένος από τα πρώτα δείγματα μέχρι στιγμής. Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πλήρες review όταν δημοσιευτεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2021 20:32 #247497 by Scavenger
Replied by Scavenger on topic Partisans 1941
Έχοντας πλέον τερματίσει το παιχνίδι, μπορώ να πω ότι ο αρχικός ενθουσιασμός περνάει γρήγορα κι ενώ το gameplay είναι καλοφτιαγμένο για να με κρατήσει ως το τέλος, δεν ήταν και κάτι το μοναδικό. Δεν μπορώ δηλαδη να πω ότι μετά τις 15 αποστολές του campaign θα το ξαναέπαιζα ή ότι σίγουρα θα το θυμάμαι μετά από καιρό. Τίμια προσπάθεια, αλλά δεν πιάνει π.χ. το Desperados 3 που βγήκε κι αυτό πέρυσι.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το αναλυτικό review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification