Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Crusader Kings III

01 Apr 2021 18:35 #248693 by Blood King

Η αποκτηθείσα εμπειρία από τα περασμένα Crusader Kings και η αποφασιστικότητα της δημιουργικής ομάδας της Paradox Interactive να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, χτύπησε πραγματική “φλέβα χρυσού” στο είδος των Strategy με το Crusader Kings III. Eίναι ένα μεγαλειώδες οικοδόμημα στο οποίο διαπλέκονται φανταστικά game mechanics, features, καλλιτεχνικές πινελιές και πολύτιμες ιστορικές πληροφορίες.

Το διαβαθμισμένο interface με τις δεκάδες απολήξεις του θέλει δουλειά για να κατακτηθεί, η εκμάθησή του όμως οδηγεί σε άπειρες ώρες απολαυστικής ενασχόλησης. Το πλήθος των αποφάσεων και των στρατηγικών κινήσεων που εκτελείτε ανά in game έτος είναι αρκετό για να σας κολλήσει σαν βεντούζα μπροστά στον υπολογιστή, αδυνατώντας να ξεκολλήσετε αν δεν δείτε κάποια ορατά αποτελέσματα των αποφάσεών σας. Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια πρώτη επαφή με το έπος: 

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 12:21 - 16 Apr 2021 12:21 #249513 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Crusader Kings III
Crusader Kings III review


Ένας βασιλιάς, μια δυναστεία, μια αιώνια αυτοκρατορία.

 Η πορεία του Crusader Kings III προς την δόξα έχει την αφετηρία της στο μακρινό 2015, όταν έπεσαν οι πρώτες ιδέες και τα προσχέδια για τον διάδοχο του πολυθρύλητου Crusader Kings II. Η αναπτυξιακή ομάδα της αγαπημένης μας Paradox Interactive, αγαπημένης γιατί είναι η “μητέρα” τιτάνιων Grand Strategy, αναβάθμισε την πατενταρισμένη  μηχανή γραφικών  Clausewitz  Engine  και ρίχτηκε στην βελτίωση και επέκταση των εξαιρετικών game mechanics του πρωτότυπου. Οι  developers  κατέφυγαν σε εβδομαδιαία καταγραφή των αναπτυξιακών τους κινήσεων, έστησαν αυτί στα θέλω και τις προτάσεις του φανατικού κοινού της σειράς και παρέδωσαν το αριστούργημα τους εν καιρώ πανδημίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification