Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Wingspan

28 May 2021 15:50 #251617 by Σταμάτης Καράμπογας
Ξεκίνησα να παίζω το Wingspan στο Switch πριν λίγο καιρό και θα παραθέσω παρακάτω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Το Wingspan αρχικά είναι ένα επιτραπέζιο με κάρτες που απεικονίζουν διάφορα είδη πουλιών και πρόσφατα μεταφέρθηκε σε ψηφιακή μορφή στα PC και τις κονσόλες. Αυτό που κάνει το Wingspan να ξεχωρίζει εκ πρώτης όψεως είναι το πανέμορφο art style του. Τα όμορφα σχέδια στις κάρτες σε συνδυασμό με την χαλαρώτατη μουσική, δημιουργούν μια αρκετά χαλαρή εμπειρία. Το Wingspan χαρακτηρίζεται ως Strategy, αλλά είναι όσο strategy είναι και το Scrabble. Απλά έχετε κάποιες κάρτες με πουλιά, ειδικά εφέ και πόντους και πρέπει μέσα σε 4 rounds (26 turns σύνολο) να βγάλετε περισσότερους πόντους απο τον αντίπαλό σας.


Μπορείτε να παίξετε offline και online μέχρι 4 άτομα ή ένα συνδυασμό ατόμων και cpu. Υπάρχει tutorial για να μάθετε όλες τις έννοιες, που στην αρχή φαίνονται βουνό, όμως η καμπύλη εκμάθησης είναι πολύ ομαλή. Για να μάθετε περισσότερα για το Wingspan αναμείνατε για το σχετικό review!

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 20:14 #251762 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε το αναλυτικό review εδώ!
Το Wingspan είναι ένα ενδιαφέρον card game.Έχει πανέμορφα γραφικά και χαλαρή μουσική, ωστόσο λόγω της φύσης του ως "επιτραπέζιο" αποτυγχάνει στο να διατηρήσει το ενδιαφέρον. Δεν υπάρχουν story, ranks ή οτιδήποτε άλλο που να μπορείς να δεις πρόοδο, με αποτέλεσμα να βαριέσαι μετά απο 4-5 ματς. Το θετικό είναι ότι μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας σαν να ήταν επιτραπέζιο, κάτι που θα σας διασκεδάσει για λίγες ώρες. Αν είστε fans του Wingspan, τότε σίγουρα θα το λατρέψετε, ωστόσο αν απλά ψάχνετε για games, είναι λίγο δύσκολη η πρότασή του καθώς το κόστος του παίζει σημαντικό ρόλο.

Το Wingspan κοστίζει 20€ και για ένα game που δεν προσφέρει κάποιου είδους σύστημα προόδου, προσωπικά δεν θα τα έδινα για να περάσω 3-4 ώρες μαζί του χωρίς ιστορία κλπ. Φυσικά, άλλοι μπορούν να προτιμούν τέτοιου είδους χαλαρά games και θα μπορούσαν κάλλιστα να το τσιμπήσουν σε κάποιο sale κοντά στα -10 €.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification