Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γενική Συζήτηση

More
13 Nov 2020 19:28 #241126 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: League of Legends: Γενική Συζήτηση
Μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι η Seraphine του League of Legends είναι βασισμένη στην ίδια
Οι ομοιότητες στις φωτογραφίες είναι αρκετές.


Μία γυναίκα με το όνομα Stephanie, ισχυρίζεται ότι η νέα champion του Leage of Legends με όνομα Seraphine είναι εμπνευσμένη από την ίδια, καθώς υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους, όπως το όνομα τους και η εμφάνιση τους. Τον ισχυρισμό της στηρίζει σε μία επαφή που είχε με έναν υπάλληλο της Riot Games το 2019. Η Stephanie πιστεύει ότι ο υπάλληλος δανείστηκε χαρακτηρίστηκα από την ίδια για τον φανταστικό χαρακτήρα.

Η Riot Games αρνείται τους ισχυρισμούς δηλώνοντας: "Η Seraphine έχει δημιουργηθεί ανεξάρτητα από την Riot Games και δεν είναι βασισμένη σε κάποιο πρόσωπο. Επιπλέον ο υπάλληλος στον οποίο αναφέρεται (η Stephanie) έχει φύγει από την Riot Games πάνω από ένα χρόνο και εργαζόταν σε ένα τμήμα και σε μία από τα οποία δεν είχε καμία επιρροή στη διαδικασία δημιουργικής σχεδίασης"

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jan 2021 14:33 #244443 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: League of Legends: Γενική Συζήτηση
League of Legends: O Viego
Ο Ruined King που παίρνει abilities από champions που βοηθάει!


Αν στο League of Legends δίνατε assist σε kills αλλά το έργο σας δεν αναγνωριζόταν έως τώρα, τότε ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον Viego the Ruined King.

Ο νέος αυτός champion παίρνει abilities από τους εχθρούς για τους οποίους θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του να πάρουν kills. Το passive ability του λέγεται Sovereign's Domination, με το οποίο ο Viego κατέχει τον έχει του, για τον οποίο βοήθησε ένα συμπαίκτη να κάνει kill κι έτσι αποκτά ένα ποσοστό από το max health του. Όσο κάνει το possess στον εχθρό, τα items, οι επιθέσεις και οι μη ultimate abilities του Viego είναι αυτές του εχθρού, ενώ κερδίζει κι ένα δωρεάν cast της Ultimate επίθεσής του, που λέγεται Heartbreaker. Επίσης, όταν κάνει possess έναν εχθρό, αποκτά και bonus movement speed όταν κινείται προς αντίπαλους champions.


Η Ulti του, το Heartbreaker ability, του επιτρέπει να βγαίνει από τα σώματα τα οποία κατέχει και να κάνει teleport μπροστά, κάνοντας επίθεση σε εχθρικό champion από απόσταση, όποιον έχει το χαμηλότερο ποσοστό health και κάνοντας bonus damage που εξαρτάται από το πόσο health έχουν χάσει. Επίσης, οι εχθροί που θα βρίσκονται σε μια εμβέλεια από τον άτυχο εχθρό-συμπαίκτη τους θα λάβουν ένα knock.

Ο Viego θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο και εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ OP. Επίσης, η νέα ranked season του League of Legends ξεκίνησε πρόσφατα και το πρώτο Clash tournament θα λάβει χώρα το διάστημα 16-17 Ιανουαρίου. Η Riot Games έχει κάνει αλλαγές σε αντικείμενα και έχει παρουσιάσει μια νέα class, την Mythics, ενώ έχει αναβαθμίσει την εμφάνιση του shop.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.545 seconds
Notification