Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γενική Συζήτηση

11 Sep 2019 18:03 #226650 by Giorgos Tsolaridis
Riot Games: Η πρόοδος της υπεύθυνης στα θέματα ισότητας
Δείτε τι έχει γίνει από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα.


Η Angela Roseboro, υπεύθυνη για θέματα ισότητας, ανακοίνωσε ότι η Riot Games έχει κάνει πρόοδο στο θέμα ισότητας το τελευταίο εξάμηνο, καθώς πλέον έχουν αλλαχθεί οι αγγελίες εργασίας, υπάρχει training για τους HR managers που παίρνουν συνεντεύξεις, ενώ ακολουθείται πλάνο για την πιο εύκολη ένταξη των μειονοτήτων στην εταιρεία. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Scott Gelb, Chief Operating Officer έφυγε σε "υποχρεωτική άδεια" όπως αναφέρεται, για λόγους συμπεριφοράς.

Η Roseboro πρόσθεσε ότι οι Rioters (υπάλληλοι της Riot Games) "δεν έχουν χάσει την αγάπη τους για την εταιρεία και θέλουν να γίνει καλύτερη". Το στέλεχος της Riot Games έχει προσλάβει μεταξύ άλλων τους Emily Winkle ως διευθύντρια προσωπικού και Frances Frei ως άτομο που θα αναλάβει την ένταξη όλων των εργαζόμενων στην εταιρεία. Τέλος, η Roseboro έχει καταθέσει ένα πλάνο 90 ημερών για να λυθούν όλα τα θέματα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 18:11 #226656 by Giorgos Tsolaridis
Σχολιάζουμε τις ελληνικές διαφημίσεις του League of Legends
Cringe άνευ προηγουμένου.

Τις τελευταίες ημέρες η Riot Games μας βομβαρδίζει με τις ελληνικές διαφημίσεις του League of Legends σε διάφορα βίντεο ελληνικών καναλιών. Στο GameWorld πήραμε την πρωτοβουλία να σατιρίσουμε αυτές τις διαφημίσεις.

Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει τέσσερις διαφορετικές διαφημίσεις, οι οποίες περνάνε...λίγο περίεργα μηνύματα. Τα μηνύματα αυτά περιέχουν στην καλύτερη cringe και στη χειρότερη υποσυνείδητα μηνύματα με σκοπό η νεότερη γενιά απλά να αράζει και να παίζει όλη μέρα League of Legends.

Δείτε ολόκληρο το σημερινό μας βίντεο και θα καταλάβατε γιατί το δημιουργήσαμε:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 13:14 #226757 by Giorgos Tsolaridis
Σεξισμός και διακρίσεις στην Riot Games
Εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Τελικά η Riot Games ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους υπαλλήλους που της έκαναν μήνυση. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην επιλέξουν τον δρόμο της δικαστικής οδού αλλά να τα βρουν εκτός δικαστικών αιθουσών.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι "οι σεξουαλικές διακρίσεις η σεξουαλική παρενόχληση και τα αντίποινα δεν αποτελούν συστημικά προβλήματα στην εταιρεία". Παραδέχθηκε όμως ότι "Κάποιοι εργαζόμενοι της Riot Games είχαν εμπειρίες που δεν υποστηρίζονται από τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρείας. Δεσμευτήκαμε στους Rioters -σ.σ. τα στελέχη της εταιρείας- ότι θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να χτίσουμε εμπιστοσύνη και να δείξουμε ότι η Riot Games είναι ένα άριστο μέρος απασχόλησης για όλους τους εργαζόμενους. Κατ' επέκταση εξετάσαμε διεξοδικά την αγωγή. Ενώ πιστεύαμε ότι είχαμε μια ισχυρή θέση, είδαμε τι έπρεπε να γίνει μακροπρόθεσμα ως το ιδανικό για την Riot Games και τους Rioters. Αποφασίσαμε λοιπόν να τα βρούμε εξωδικαστικά και να μην προχωρήσουμε σε δίκη ώστε να γιατρέψουμε όσα έγιναν στο παρελθόν και να προχωρήσουμε μαζί".

Στην αγωγή που κατατέθηκε τον Νοέμβριο του 2018 μια ομάδα υπαλλήλων της Riot Games αξίωνε αποζημίωση για σεξισμό και διακρίσεις, συνήθως απέναντι στο γυναικείο φύλο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2019 13:28 #226769 by Giorgos Tsolaridis
Παράπονα στο League of Legends για τα Eternals achievements
Η Riot Games θέλει να κάνει επιπλέον monetize.


Μία μερίδα από fans του League of Legends έχουν εξαγριωθεί μιας και η Riot Games προσπαθεί να κάνει monetize τα Eternals, ένα σύστημα με achievements που είναι διαφορετικό για κάθε champion.

Μέχρι τώρα οι παίκτες μπορούσατε να ξοδέψετε πραγματικά χρήματα για να αγοράσετε skins και icons. Ωστόσο, στον Pubic Beta server έχει εισαχθεί το τελευταίο διάστημα το σύστημα Eternals, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα με achievements ανά champion. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε αυτές τις τρεις αποστολές θα χρειαστείτε 850 RP, δηλαδή 7 ευρώ.

Όταν ολοκληρώσετε τα achievements θα πάρετε ένα νέο mastery emote. Ενώ το emote για κάθε champion εξαρτάται από το mastery score (πόσα games έχετε παίξει με αυτόν τον champion) η μικρή αυτή προσθήκη στο emote από το Eternals δεν είναι η μόνη. Οι παίκτες με Eternals θα λάβετε επίσης ένα έμβλημα που θα εμφανίζεται στα matches όταν φτάσετε αυτό το επίτευγμα, για να βλέπουν...οι άλλοι ότι τα καταφέρατε.

Στο Reddit υπάρχουν πολλά posts διαμαρτυρίας από χρήστες που θεωρούν ότι η Riot Games το παρακάνει πια με το monetization, λέγοντας μάλιστα ότι θα πλήρωναν για ένα σωρό skins αλλά όχι για αυτό. Η Riot Games απαντά ότι οι developers της "θέλουν να υποστηρίξουν και να επεκτείνουν περισσότερο στα επόμενα χρόνια το νέο αυτό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού".

Πέρα από τα skins και την αγορά νέων champions απευθείας αν πληρώσετε, θυμίζουμε ότι στο LoL έχουμε και το Hextech Crafting (το σύστημα loot box του League of Legends) που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016, ενώ από φέτος τον Ιανουάριο έχουμε το σύστημα με τα Prestige Points που αρχικά σας δινόταν μόνο αν αγοράσατε Hextech Crafting boxes. Για να λάβετε Prestige skins θα λεπρεπε να "λιώσετε" σε ένα σωρό games χρησιμοποιώντας τα event passes της Riot Games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 19:23 #227016 by Giorgos Tsolaridis
Η Riot Games επαναφέρει τα Limited Time modes στο League of Legends
Με μεγαλύτερες ανταμοιβές.


Η Riot Games ανακοίνωσε ότι επαναφέρει τα limited time modes στο League of Legends.

Σε μια σειρά ερωτήσεων και απαντήσεων στο Reddit, η πρόταση αυτή ήρθε από fans του LoL και ίσως να ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τα Battle Royale games. Όπως και να έχει, ο Game Designer του παιχνιδιού (Xenogeric) ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή τους. Πρόσθεσε επίσης ότι τα modes αυτά θα έχουν ακόμη μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Παλιότερα η Riot Games είχε ανακοινώσει ότι θα δημιουργεί στο εξής λιγότερα limited time modes και θα δώσει έμφαση στο νέο Auto Battle mode Teamfight Tactics. Πλέον αποφάσισε να αλλάξει τακτική, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε βελτιώσεις στον τρόπο που οι αποστολές θα αλληλεπιδρούν με τα in-game events, με τρόπο παρόμοιο με τα trials (δηλαδή με μπάρα προόδου που θα γεμίζει όσο ολοκληρώνετε απποστολές). Επίσης, η ποικιλία των αποστολών θα αυξηθεί και δεν θα σας ζητείται...απλά να σκοτώσετε minions. Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές θα υλοποιηθούν σύντομα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2019 21:40 #227078 by Giorgos Tsolaridis
8 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες στο League of Legends
Είναι ίσως το πιο δημοφιλές PC game.


To League of Legends κλείνει τα 10 χρόνια κυκλοφορίας μέσα στο φθινόπωρο και η Riot Games έχει σχεδιάσει ένα event στις 15 Οκτωβρίου προκειμένου να το γιορτάσει.

Tο event θα περιλαμβάνει ένα live stream με ματιές στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του LoL, καθώς και teasers για τις αλλαγές που θα προηγηθούν της σεζόν του 2020 και του επόμενου update του Teamfight Tactics. Επιπλέον, η Riot ανακοίνωσε ότι περίπου 8 εκατομμύρια παίκτες παίζουν League of Legends ταυτόχρονα καθημερινά, κάνοντάς το ίσως το πιο δημοφιλές PC game στον κόσμο.

Λέμε "ίσως", διότι υπάρχει ανταγωνισμός. Στην Ασία, το Crossfire (ένας κλώνος του Counter-Strike) έχει 660 εκατομμύρια accounts και σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξής του, Smilegate, επίσης "μαζεψε" 8 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο το ποιο είναι το πιο δημοφιλές PC game.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 22:15 #227587 by Giorgos Tsolaridis
Κυκλοφόρησε το επίσημο τραγούδι του League of Legends Worlds
Το Phoenix γράφτηκε αποκλειστικά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.


Μετά από μια σχετική καθυστέρηση, η Riot κυκλοφόρησε και επίσημα το βασικό τραγούδι –σήμα κατατεθέν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends για το 2019.

Το τραγούδι με όνομα Phoenix ανακοινώθηκε μετά το τέλους του Play-In Stage και κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Clutch Gaming, Splyce Damwon Gaming και Hong Kong Attitude οι οποίοι θα συμμετέχουν στο Group Stage του τουρνουά. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο με ο οποίο συνοδεύτηκε το τραγούδι της Riot για το LoL.


To τραγούδι αποτελεί μια εκτέλεση των Cailin Russo και Chrissy Contanza, ενώ το βίντεο έχει δημιουργηθεί από ένα compilation των plays κορυφαίων παικτών όπως οι G2 Esports Caps, SK Telecom T1’s Faker και o Rookie από τους Invictus Gaming. Το κάθε παίκτης αναπαριστάτε με την μορφή του αγαπημένου του legend σε ένα animated gameplay video. O Caps ως Irelia, o Faker ως Karma και ο Rookie ως Lissandra.

To Phoenix θα παρουσιαστεί επί σκηνής στην έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος του League of Legends το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2019 22:16 #227588 by Giorgos Tsolaridis
H Riot Games εγκαταλείπει το Facebook Support για το LoL
H αλλαγή θα πραγματοποιηθεί με το επόμενο patch 9.20.


Με το νέο patch 9.20 για το League of Legends που θα είναι διαθέσιμο από σήμερα, η Riot εγκαταλείπει οριστικά το Facebook support.

H συγκεκριμένη επιλογή support επέτρεπε στους παίκτες να βρουν τους φίλους που είχαν στο Facebook μέσα στο παιχνίδι, με έναν πιο άνετο τρόπο. Επίσης οι παίκτες με αυτό τον τρόπο μπορούσαν να συνδεθούν στο LoL φτιάχνοντας λογαριασμό με το αληθινό τους όνομα με το οποίο θα εμφανίζοντας και στην λίστα των φίλων τους. Η αφαίρεση της συγκεκριμένης δυνατότητας δεν θα αφαιρέσει τους φίλους που προσθέσατε μέσω του Facebook, ωστόσο ίσως δεν εμφανίζονται πια τα ονόματα τους όπως είναι στην συγκεκριμένη πλατφόρμα των social media.

Παρόμοια απόφαση πήρε και η Sony εφαρμόζοντας το συγκεκριμένο μέτρο στο PlayStation προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Polygon, η Riot δήλωσε ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε λόγο χαμηλής χρήσης του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Oct 2019 13:39 #227622 by Axilleas Loizidis
Διευκρινίσεις με αφορμή τα γεγονότα στην Κίνα και την Blizzard.

Μετά από τις εικασίες ότι η Riot Games απέκλεισε την ομάδα του League of Legend, Hong Kong Attitude λόγο του ονόματος της, η εταιρία τοποθετήθηκε επίσημα για τους λόγους του αποκλεισμού.

Κατά την ώρα του σχολιασμού του τουρνουά του League of Legends, οι θεατές παρατήρησαν ότι οι σχολιαστές διόρθωναν συνεχως τους εαυτούς τους όταν ανέφεραν την ομάδα Hong Kong Attitude, αλλάζοντας την ονομασία της σε HKA. Η συγκεκριμένη κίνηση τράβηξε την προσοχή του κόσμου ύστερα από τον αποκλεισμό του παίκτη του Hearthstone για την τοποθέτηση του στην συνέντευξη τύπου σε τουρνουά της Blizzard. Παρόλα αυτά μέσω της πλατφόρμας του Reddit συγκεντρώθηκαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο που έδειχνα ότι τα πάνελ των συνεντεύξεων και των βαθμολογιών, είχαν ολογράφως το όνομα της ομάδας.

Αυτή την φορά στο στόχαστρο όλων φαίνεται να έχει μπει η Κινεζική εταιρία ανάπτυξης Tencent στην οποία ανήκει η Riot Games, ενώ έχει στην κατοχή της και ένα μικρό τμήμα των μετοχών της Blizzard. Στον περισσότερο κόσμο φαίνεται ότι η εταιρία ασκεί πιέσεις προς την Riot ώστε να αλλάξει το όνομα της ομάδας, παρόλο που το όνομα της δεν έχει καμία σύνδεση με τους διαδηλωτές στο Hong Kong. Αμέσως μετά ακολούθησε η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Riot Games, Ryan Rigney μέσω Twitter, o οποίος αρνείται κάθε κατηγορία.

Ωστόσο το League of Legends παρουσίασε την ομάδα από την Κίνα με το πλήρες όνομα της τόσο στις 7 όσο και στις 8 Οκτωβρίου μέσω του λογαριασμού esports του παιχνιδιού. Όπως όλα δείχνουν οι συγκεκριμένες υποψίες ίσως να είναι περισσότερο θεωρίες συνομωσίας παρά αληθινά στοιχεία καθώς δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Αντιθέτως ο Rigney δήλωσε πως η Riot Games δεν έχει κανένα σκοπό να αποκλείσει το όνομα Hong Kong, όμως παραδέχτηκε ότι οι περισσότερες συνεντεύξεις μαγνητοσκοπούνται πριν την προβολή τους ώστε να ελέγχονται τα λεγόμενα των καλεσμένων εκτός εάν υπάρχει κάποιο μήνυμα που θέλει να περάσει η εταιρία. Βεβαια ο ίδιος υποστηρίζει ότι αυτή η διαδικασία γίνετε και από την Blizzard ώστε οι καλεσμένοι να μην έχουν το περιθώριο να κάνουν καμία πολιτική τοποθέτηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Oct 2019 18:33 #227626 by Βασίλης Κτενίδης
Δε θα το πιστέψετε, το League of Legends έκλεισε δεκαετία. Για να το γιορτάσει, η Riot φιλοξενεί μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στη Βόρεια Αμερική όπως και σε όλο τον κόσμο.
Ο in-game εορτασμός θα ξεκινήσει στις 7:00 π.μ την Τρίτη. Στις 9:30 π.μ. η Riot θα φιλοξενήσει το League of Legends και το Teamfight Tactics live streams σε YouTube και Twitch.
Το pre-show της 10ης επετείου ξεκινά στις 5:30 μ.μ. PT και η κύρια εκδήλωση ξεκινά 30 λεπτά αργότερα στις 3:00 μ.μ. (16 Οκτωβρίου) με ένα ειδικό επεισόδιο Riot Pls. Η Riot θα δώσει στους παίκτες μια πρώτη ματιά στο pre-season update και μαζί τo επικείμενο Teamfight Tactics θέτουν δύο περιεχόμενα.
Αυτά δεν είναι όλα, τα γραφεία Riot σε όλο τον κόσμο σχεδιάζουν επίσης τις δικές τους συναντήσεις και χαιρετίσματα, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε τα τοπικά social media του League of Legends για λεπτομέρειες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification