Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γενική Συζήτηση

27 Jan 2020 13:54 #231152 by Giorgos Tsolaridis
Το League of Legends Pro League της Κίνας αναβλήθηκε λόγω εξάπλωσης κορονοϊού
Η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα.


Το τουρνουά League of Legends Pro League της Κίνας ακυρώθηκε λόγω εξάπλωσης κορονοϊού. Οι κορονοϊοι ευθύνονται κατά κύριο λόγο για λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος.

Αρχικά το τουρνουά επρόκειτο να λάβει χώρα στις 5 Φεβρουαρίου. Έκτοτε όμως η Κίνα έβαλε περιορισμούς στα ταξίδια στη χώρα μετά από το ξέσπασμα του ιού και απαγόρευσε τις μεγάλες συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις, ώστε ο ιός να περιοριστεί.

Η ανακοίνωση του LPL αναφέρει: "Αποφασίσαμε να αναβάλουμε την δεύτερη εβδομάδα του LPL μέχρι να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την υγεία των παικτών και των fans του τουρνουά. Ζητούμε συγγνώμη από τους fans μας που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και θα τους έχουμε νέες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό.

Το LPL ή αλλιώς League of Legends Development League αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας, καθώς ο κοροναϊός εξαπλώνεται ραγδαία. Αντίστοιχα, όλα τα αθλητικά events της Κίνας έχουν αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο, σύμφωνα με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας.

Πρόσφατα ο ιός εξαπλώθηκε μέσω αγοράς ζώων στο Wuhan της Κίνας. Προσβλήθηκαν 2.000 άνθρωποι και υπήρξαν 56 θάνατοι. Οι κορονοϊοί έχουν σχετιστεί επίσης με γαστρεντερίτιδα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2020 13:36 #231369 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε εδώ το Preview του Legends of Runeterra .
Το Legends of Runeterra είναι το δεύτερο game της Riot και είναι ένα ιδιαίτερο card game με lore από το League of Legends.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2020 13:42 #231590 by Giorgos Tsolaridis
Έρευνα: Το 98% των παικτών League of Legends δέχθηκαν flame μέσα σε ματς
Το 12% είναι γυναίκες.


Σε μια έρευνα που έγινε για τους παίκτες του League of Legends, διαπιστώθηκε ότι το 79% έχει παρενοχληθεί από άλλους χρήστες μετά από το τέλος κάποιου αγώνα.

Η έρευνα δείχνει ακόμη ότι το 87% των παικτών είναι άνδρες και το 12% γυναίκες. Δεν διευκρινίστηκε τι ακριβώς ισχύει για το υπόλοιπο 1%.

Από τους άνδρες παίκτες το 10% παίζει για μια δεκαετία, το 71% είναι μπακούρια και το 22% σε σχέση. Στις γυναίκες το 68% είναι σε σχέση και το 48% μόνες, οπότε κάτι δεν πάει καλά εδώ. Όσο για τις ηλικίες, το 10% είναι ανήλικοι, 18-20 είναι το 27%, 21-24 το 37% που λογικά ξεκίνησαν να παίζουν από το Γυμνάσιο και το 25-30 είναι στο 22%. Οι άνω των 30 είναι μόλις 4%.
Το highlight της έρευνας είναι ότι το 98% των παικτών έχουν δεχθεί flame κατά την διάρκεια ενός αγώνα! Το ποσοστό αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο που έχουμε δει ποτέ σε video game. Επίσης, το 32% των παικτών που οι συμπαίκτες τους αναγνώρισαν ότι είναι γυναίκες δέχθηκαν σεξουαλικές προσβολές/επίθεση.

Η έρευνα διεξήχθη από τον χρήστη του Reddit Clanaria. Όσο για τον αριθμό των ερωτηθέντων, 2.400 άτομα ομολόγησαν ότι έχουν spamάρει τους συμπαίκτες τους και 2.084 ότι έχουν κάνει flame συμπαίκτη ή αντίπαλο. Η έρευνα διεξήχθη σε 3.784 άτομα. Όσο για το ξόδεμα χρημάτων, το 92% των ανδρών έχει ξοδέψει χρήματα στο παιχνίδι και το 32% των γυναικών έχει αγοράζει merchandize. Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί η Riot Games έχει πλουτίσει!

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2020 12:34 #232022 by Giorgos Tsolaridis
Το League of Legends Pro League της Κίνας θα γίνει online λόγω του Κορωνοϊού
Οι παίκτες θα μπουν σε 14ήμερη καραντίνα πριν επιστρέψουν.


Το τουρνουά League of Legends στην Κίνα θα συνεχίσει την διεξαγωγή του στις 9 Μαρτίου, αλλά οι αγώνες θα παιχτούν μόνο online, λόγω του Κορωνοϊού.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες online μέσω livestream. Ανάλογα με την εξάπλωση του ιού COVID-19, θα αποφασιστεί αν οι τελικοί θα διεξαχθούν σε κάποιο χώρο ή αν θα γίνουν επίσης online. Δυστυχώς οι σχολιαστές στις 9 Μαρτίου θα είναι Κινέζοι, καθώς οι Άγγλοι θα συνεχίσουν τον σχολιασμό από τις 15 Μαρτίου κι έπειτα.

Πριν συνεχίσουν οι αγώνες σε χώρους, όλοι οι αθλητές θα πρέπει να περάσουν από ένα πρόγραμμα παρακολούθησης 14 ημερών, ώστε να διασφαλιστεί στο ακέραιο ότι δεν έχουν προσβληθεί από τον Κορωνοϊό. Οι online αγώνες πρόκειται να σταματήσουν στις 30 Μαρτίου και οι τελικοί αναμένεται να διεξαχθούν τον Ιούνιο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2020 21:21 #232106 by Giorgos Tsolaridis
Η επιστροφή του League of Legends: One For All
Ένα mode που επιστρέφει για περιορισμένο χρονικό διάστημα


Το One For All επιστρέφει στο League of Legends στο patch 10.6 της Riot. Το One For All είναι ένα arcade game όπου και οι δύο αντίπαλες ομάδες έχουν στην κατοχή τους μόνο ένα champion η καθεμία. Με αποτέλεσμα να πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των παικτών της κάθε ομάδας αντίστοιχα ώστε να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο champion.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το να συνεργαστείς μαζί με την ομάδα σου στο League of Legends σε ικανοποιητικό επίπεδο θέλει αρκετή δουλειά. Πόσο μάλλον όταν 5 παίκτες θα έχουν τον ελέγχο ενός champion και θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί για να νικήσουν. Παρόλα αυτά, η Riot έχει ως στόχο να κυκλοφορήσει αυτό το mode μετά από δύο χρόνια απουσίας, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Την τελευταία φορά που είδαμε το One for All ήταν η ημέρα της Πρωταπριλιάς του 2018. Από τότε το League of Legends έχει προσθέσει 8 νέους champions και έχουν γίνει πληθώρα αλλαγές στα patches που αποσκοπούν στο balance του παιχνιδιού. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν το One For All αλλά σίγουρα θα προκύψουν ορισμένες ενδιαφέρουσες στρατηγικές.
Η Riot έχει υποσχεθεί να κρατήσει το balance σε αυτό το game mode, ελέγχοντας ότι κανένας champion δεν θα είναι overpowered ή underpowered. Στόχος του One For All είναι η ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των παικτών και όχι η επιλογή ενός δυνατού champion σε κάθε round.
Το One For All είναι προς το παρών διαθέσιμο στο Public Beta Environment (PBE) και θα κυκλοφορήσει μαζί με το Patch 10.6 στις 18 Μαρτίου. Συνήθως τα Arcade games της Riot κρατούν για τουλάχιστον δύο patches, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα το προλάβετε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2020 12:30 #232641 by Giorgos Tsolaridis
Η Riot Games αυξάνει την χωρητικότητα των servers του League of Legends λόγω του κορωνοϊού
Εύνοια για τους pro παίκτες στις ουρές.


Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αυξήσει τα έσοδα της gaming βιομηχανίας και η άνοδος στο online gaming είναι γεγονός.

Η Riot Games αναγκάστηκε πριν από μερικές ημέρες να αυξήσει την χωρητικότητα των servers του League of Legends, μιας και ολοένα και περισσότεροι παίκτες συνδέονται για να παίξουν, λόγω του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον Mel Capperino-Garcia, Associate Program Manager της εταιρείας.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε περισσότερο στους Αμερικάνικους servers (οι οποίοι έπιασαν σήμερα το 90% της χωρητικότητάς τους), ενώ παράλληλα η Riot Games θα εισάγει στην whitelist όλα τα accounts των pro παικτών και των League Partners της, προκειμένου να προσπερνούν τις ουρές των servers και να μπαίνουν απευθείας στα games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2020 17:52 #232810 by Giorgos Tsolaridis
Η Riot Games έκανε δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια στο Los Angeles για τον κορωνοϊό
500 η εταιρεία και από 500 ο κάθε ιδρυτής της.


Ο δήμαρχος του Los Angeles Eric Garcetti ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι η Riot Games και οι συνιδρυτές της, Brandon Beck και Marc Miller, έκαναν δωρεά ενάμιση εκατομμύριο δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο Garcetti ανακοίνωσε: "Έχουμε την ευλογία εδώ στο Los Angeles να έχουμε βιομηχανίες που όχι μόνο τροφοδοτούν την πόλη, αλλά την χώρα μας και την παγκόσμια οικονομία. Το gaming είναι μία από αυτές τις βιομηχανίες και μία από τις ηγετικές εταιρείας της βιομηχανίας είναι η Riot Games. Έχουν την έδρα τους στην πόλη μας και σήμερα η εταιρεία και οι ιδρυτές της έκαναν δωρεά πάνω από 800.000 δολάρια σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και 200.000 δολάρια στο λογαριασμό δωρεάς του δημάρχου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού".

Η Riot Games διευκρίνισε λίγο αργότερα ότι το συνολικό ποσό είναι 1,5 εκατομμύριο δολάρια. 500.000 από την εταιρεία, 500.000 από τον Brandon Beck και 500.000 από τον Marc Miller. Από αυτά, τα 400 θα πάνε στην τράπεζα τροφίμων του Los Angeles, 200 στο ταμείο χρηματοδότησης του δημάρχου. Τα υπόλοιπα 900.000 δολάρια θα πάνε σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις του Los Angeles.

Σύμφωνα με την Riot Games, το προσωπικό των εγκαταστάσεων, της τροφοδοσίας και οι λογιστές δουλεύουν σε οκτάωρη βάση στα γραφεία της και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι από το σπίτι.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2020 13:00 #235418 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό που όλοι θέλουν να μιλάνε χωρίς να έχουν να πουν κάτι της προκοπής, με κάνει να αναθεωρώ την ελευθερία λόγου μερικέ φορές...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2020 02:02 #236375 by Giorgos Tsolaridis
H Riot Games αποκάλυψε τη νέα champion του League of Legends
Η Lillia είναι η νέα ηρωίδα του παιχνιδιού.


Το ανθρωπόμορφο πλάσμα-ελάφι ονόματι Lillia έλκει τις δυνάμεις της από το δάσος.

Το kit της Lillia το οποίο είναι βασισμένο στα χαρακτηριστικά της φύσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις των λουλουδιών και της χλωρίδας. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να προκαλέσει damage στους αντιπάλους της, με την Riot να αναφέρει ότι η Lillia θα κινείται κυρίως στη ζούγκλα.

Πολλές από τις ικανότητες της Lillia βασίζονται στην στρατηγική της τοποθέτηση για να προκαλέσει παραπάνω damage. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να μαρκάρει τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ η απόλυτη ικανότητά της θα είναι ένας δυνατός υπνωτισμός που θα μπορεί να ελέγχει πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα.

Εκτός από την αποκάλυψη της Lillia, η Riot έδωσε στην δημοσιότητα και νέα skins για το League of Legends για διάφορους χαρακτήρες όπως ο Teemo, o Thresh, η Vayne και ο Yasuo μεταξύ άλλων.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jul 2020 13:04 #236953 by Giorgos Tsolaridis
League of Legends: Yone, ο νέος champion
Η Riot Games θα προσθέσει τον νέο χαρακτήρα στο 10.16 patch.


Μετά την προσθήκη της Lillia, ο επόμενος ήρωας του League of Legends είναι ο Yone,ο αδερφός του Yasuo.

Η νέα προσθήκη της Riot Games φαίνεται να μην έχει αποτελέσει έκπληξη για τους fans του League Of Legends καθώς η προσθήκη του Yone είχε γίνει teased από τον προηγούμενο έτος από την ίδια την εταιρεία.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification