Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

League of Legends: Γενική Συζήτηση

16 May 2022 04:11 #264258 by Nikos Georgopoulos
Η Riot Games θα επαναλάβει επίσημους αγώνες eSports διότι ευνόησε κατά λάθος μια ομάδα λόγω lag




Οι διοργανωτές το κατάλαβαν...τρεις μέρες μετά!

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι τρεις επισημοι αγώνες στο Mid-Season Invitational του League of Legends θα χρειαστεί να επαναληφθούν λόγω...lag.

Το τμήμα eSports της εταιρείας έκανε μια δήλωση που επιβεβαιώνει το πρόβλημα ανάμεσα στον τόπο διεξαγωγής στη Busan και της τοποθεσίας από όπου η ομάδα RNG συνδεόταν remote για να παίξει: "Ανακαλύψαμε την τρίτη ημέρα ότι υπήρχε διαφορά στο latency που αναφέρθηκε στα αρχεία καταγραφής των matches για όλους τους αγώνες σε σχέση με αυτό που βιώθηκε στο χώρο της Busan".

Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που έπαιζαν στο Busan έπαιζαν σε υψηλότερο ping, ενώ η ομάδα RNG -η οποία αγωνίζεται εξ αποστάσεως από την Κίνα- έπαιζε σε χαμηλότερο ping. Επειδή αυτό δημιούργησε πλεονέκτημα στην RNG, η RNG θα πρέπει τώρα να επαναλάβει τρία matches. Η RNG κέρδισε προηγουμένως τρεις στους τρεις αγώνες, αλλά αυτά τα αποτελέσματα θα είναι πλέον άκυρα.



Η RNG ανταγωνίζεται εξ αποστάσεως από την Κίνα φέτος λόγω των περιορισμών Covid-19 στη Σαγκάη. Ο προπονητής της RNG, Ken Zhu (Zhu Kai) πήγε στο Weibo για να γράψει μια πολύ μεγάλη δήλωση σχολιάζοντας το θέμα. "Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν κατάλαβα την απόφαση. Κατά τη διάρκεια της 10χρονης καριέρας μου, δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια κατάσταση. Οι παίκτες και η διοίκηση είναι επίσης μπερδεμένοι", είπε χαρακτηριστικά.

Είναι σαφές ότι ο Ken Zhu δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με την κατάσταση. Ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα και αυτός θα σεβαστούν την απόφαση του αγώνα και θα συνεργαστούν με τους κανόνες της MSI. Αλλά προσθέτει επίσης, "Αν το πρόβλημα λανθάνοντος χρόνου ανακαλύφθηκε την πρώτη μέρα του διαγωνισμού, θα το καταλάβαινα απόλυτα. Αλλά το γεγονός ότι ο διαγωνισμός διεξήχθη για τρεις ημέρες μέχρι να ανακαλυφθεί το θέμα της καθυστέρησης και επιπρόσθεσα το να μας ζητούν να επαναλάβουμε τους αγώνες μας, αυτό δεν είναι άνευ δικαιολογίας; Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα της κατάστασης και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την αποδεχθούμε και να συνεργαστούμε».

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την μήνυση που έκανε η Riot Games στην εταιρεία ανάπτυξης του Mobile Legends: Bang Bang.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 May 2022 20:10 #264401 by Nikos Georgopoulos
League of Legends: Ανακοινώθηκε η Bel'veth




Η Αυτοκράτειρα και Θεά της Λήθης.

Η Riot Games ανακοίνωσε την νέα champion με την ονομασία Bel'veth, την οποία αποκαλεί "Αυτοκράτειρα και Θεά της Λήθης", ενώ έρχεται από την καρδιά του Void στην Runeterra.

Το ψευδώνυμο που της δίνει η Riot Games είναι "Dark Cancer" (Σκοτεινός Καρκίνος) "που έχει κάνει μετάσταση στην καρδιά του Void και θέλει να συνεχίζει να καταναλώνει από αυτήν και να ξαναχτίσει την Runeterra όπως επιθυμεί. Καταβροχθίζει ολόκληρες πόλεις και τους πληθυσμούς τους και επανατοποθετεί τις πληροφορίες που συλλέγονται από την καθεμία σε ένα εξωγήινο τοπίο γνωστό ως Lavender Sea (Θάλασσα της Λεβάντας). Στο void, αναγκάζει όλους να υποταχθούν στη θέλησή της ή να καταστραφούν.



Δείτε εδώ τα abilities της Bel'veth, τα οποία διέρρευσαν πρόσφατα.



Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bel'veth , η οποία απ' ότι φαίνεται βασίζεται στο Ability Power και σε Ranged μάχες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2022 22:24 #265131 by Nikos Georgopoulos
League of Legends Star Guardian theme skins




Επιστρέφουν εν μέσω τρέιλερ.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι επαναφέρει το Star Guardian theme στο League of Legends. Η σειρά αυτή έχει skins που δείχνουν του χαρακτήρες του League of Legends σε anime στυλ (κάτι σαν...Sailor Moon).

Το community πήρε θετικά το τρέιλερ, την παραγωγή του οποίου ανέλαβε η Sun Creature Studio. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα δείτε σε τι δουλεύαμε τόσο καιρό. Δεν φαντάζεστε». έγραψε ο concept artist της Riot, Vlad Bacescu.


A new day is just over the horizon. #StarGuardian returns on July 14 ? pic.twitter.com/eIzBSVVEtP

— League of Legends (@LeagueOfLegends) June 20, 2022

Το τέλος του τρέιλερ δείχνει τα λογότυπα των League of Legends, Wild Rift και Legends of Runeterra. Η σειρά Star Guardian θα είναι διαθέσιμη στις 14 Ιουλίου. Δυστυχώς η Riot Games δεν έβαλε champions στο τρέιλερ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2022 11:53 #265310 by Nikos Georgopoulos
Η νέα champion του League of Legends ονομάζεται Nilah




Παρουσιάστηκε μέσω νέου τρέιλερ.

Η Riot Games παρουσίασε την Nilah, τη νέα champion του League of Legends.

Το τρέιλερ δείχνει τη Nilah να χρησιμοποιεί ένα water whip κάνοντας πολλές γρήγορες επιθέσεις, ενώ κάποια στιγμή έχει και ένα απροσδιόριστο immunity με το οποίο αποφεύγει το stun του Twisted Fate. Επιπλέον κάποια στιγμή εμφανίζεται ένα χέρι δαίμονα μέσα από τα νερά και δίνει high five.



Η προσθήκη της Nilah στο League of Legends αναμένεται σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jul 2022 22:58 #265453 by Nikos Georgopoulos
Η Riot Games σκοπεύει να αυξήσει τις τιμές των μικροσυναλλαγών στο League of Legends




Έως και 11% πιο πάνω.

Η Riot ανακοίνωσε ότι σύντομα πρόκειται να αυξήσει την τιμή του in-game currency του League of Legends. Από τις 19 Αυγούστου οι τιμές των νομισμάτων RP και TFT θα αυξηθούν στις περισσότερες περιοχές στις οποίες λειτουργεί το παιχνίδι και ο εκδότης έχει μια λίστα με τους λόγους: “παγκόσμιος πληθωρισμός, συναλλαγματικές διακυμάνσεις, διατήρηση δίκαιων τιμών μεταξύ και εντός των περιοχών, συνέπεια στα προϊόντα μας και άλλες σχετικές αυξήσεις κόστους”.

Η Riot επίσης, προσθέτει ότι πραγματοποιεί ετήσια ανασκόπηση της τιμολόγησής της και αυτό συνήθως οδηγεί σε αλλαγές σε μερικές περιοχές, αλλά “η φετινή ανάλυση εντόπισε οικονομικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα, εξ ου και το παγκόσμιο αντίκτυπο”. Η Riot πρόκειται να πραγματοποιήσει ορισμένες προσφορές πριν από την αύξηση της τιμής, τουλάχιστον με διπλά νομίσματα σε κάθε αγορά από τις 14 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου. Μετά από αυτήν την περίοδο οι τιμές θα επανέλθουν στο κανονικό, πριν γίνουν οι αυξήσεις στις 19 Αυγούστου. Μπορείτε να δείτε τις νέες τιμές για την Ευρώπη



.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπερδεύεται λίγο. Η μέση αλλαγή τιμής για τους παίκτες του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια αύξηση 10,9%, ενώ για τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς παίκτες η αύξηση είναι 9,8%. Ο Καναδάς λαμβάνει αύξηση 9,9%. Οι δημιουργοί του League of Legends σημειώνουν ότι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα, όπως το να κάνουν κάθε περιοχή να έχει έναν τρόπο συναλλαγής για να αποκτήσει 1350 RP champions ή 1380 RP/TFTC arena skins. Πρόσφατα έγινε η ανακοίνωση ότι όλοι οι champions του League of Legends και οι agents του Valorant θα συμπεριληφθούν στο Game Pass.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2022 17:32 #265497 by Nikos Georgopoulos
Νέοι champions και καινούργιο περιεχόμενο έρχονται στο League of Legends: Wild Rift




Με το επερχόμενο update.

Η Riot Games ανακοίνωσε νέο περιεχόμενο στο League of Legends για κινητά, με το επερχόμενο update.

To update θα φέρει τους παρακάτω νέους champions:
Kassadin, the Void Walker: Είναι melee mid-laner και η δύναμη του κλιμακώνεται προς το τέλος του παιχνιδιού.
Samira, the Desert Rose: Συνδυάζει melee και ranged attacks.
Sion, the Undead Juggernaut: Undead χαρακτήρας.

Ως μέρος του νέου update, το Elemental Rift θα γίνει επίσημα ο προεπιλεγμένος χάρτης για όλα τα modes στο Summoners' Rift. Το Wild Rift θα χρησιμοποιήσει ορισμένες δυνατότητες από το League of Legends όπως τα Infernal, Ocean και Mountain drakes. Ο χάρτης θα αλλάξει σε ένα από τα στοιχεία στην αρχή του παιχνιδιού και το Elemental Rift θα ικανοποιήσει τους στόχους της ομάδας γύρω από το πρακτορείο παικτών.

Θα εισαχθεί επίσης η ενεργή ανταλλαγή αντικειμένων για να αυξηθεί η ευελιξία με τo enchantment του παίκτη. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κατάστημα για να αλλάξουν σε διαφορετικό ενεργό χωρίς να πουλήσουν τις μπότες τους. Αυτό θα κοστίσει χρυσό και θα θέσει το ενεργό σας σε σύντομο cooldown . Επιπλέον, το Repulsor Enchant θα προστεθεί στα Enchantments και θα σπρώχνει τους εχθρούς σε μια μικρή περιοχή γύρω σας και τον εαυτό σας, αν βρίσκεστε κοντά στην έκρηξη.

Ένα νέο solo-based Legendary Ranked mode θα παρουσιαστεί στην 6η σεζόν και θα είναι διαθέσιμο μόνο σε παίκτες Diamond και άνω. Οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό το mode θα μπορούν να προχωρήσουν σε έξι επίπεδα. Οι κατατάξεις θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και οι παίκτες του Legendary Ranked Queue θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν αποκλειστικά cosmetics. Το Legendary Ranked θα έχει τον ίδιο κύκλο με το παραδοσιακό σύστημα Ranked, αλλά δεν θα είναι στην αρχή της έκτης σεζόν, θα ξεκινήσει αργότερα. Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν ουρά μόνο σε συγκεκριμένες ώρες για να εξασφαλίσουν ότι οι αγώνες θα βρεθούν με ταχύτερο ρυθμό.



Στην 6η Season θα προστεθούν τα ακόλουθα skins:
Star Guardian Ahri
Star Guardian Miss Fortune
Star Guardian Orianna
Star Guardian Rakan
Redeemed Star Guardian Rakan
Star Guardian Senna
Star Guardian Seraphine
Star Guardian Xayah
Redeemed Star Guardian Xayah
Stargazer Karma
Glorious Crimson Fiora
God Fist Lee Sin
Dragon Trainer Tristana
Beekeeper Singed
Harbinger Kassadin
Pool Party Caitlyn
Pool Party Graves
Pool Party Dr. Mundo
Pool Party Ziggs
PsyOps Kayle
PsyOps Master Yi
PsyOps Samira
PsyOps Zed
Warmonger Sion
Warring Kingdoms Jarvan IV
Warring Kingdoms Katarina
Lunar Goddess Diana

Θα παρουσιαστεί ένα νέο Wild Pass, το οποίο σας επιτρέπει να φτάσετε στο level 50. Το Star Guardian θα έρθει στο Wild Rift και οι παίκτες θα μπορούν να συλλέγουν Star Candies και μοναδικές ανταμοιβές όταν συμμετέχουν στο event. Οι παίκτες θα μπορούν να δουν το Redeemed Star Guardian event pass, με αποστολές που πρέπει να ολοκληρώσουν για event tokens. Τα συγκεκριμένα tokens μπορούν να ανταλλάσσονται για διάφορες ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένων των Redeemed Xayah και Rakan.

Το League of Legends: Wild Rift είναι free-to-play για κινητά. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Apple App Store, Google Play και Galaxy Store.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2022 17:42 #265537 by Nikos Georgopoulos
Κορεάτισσα streamer "παγιδεύτηκε" στο League of Legends σε τρίωρο αγώνα από griefers και δέχθηκε 14ήμερο ban




Συμπαίκτες και αντίπαλοι τρόλαραν άσχημα την streamer.

H Κορεάτισσα streamer Kim So-Hyun (kkyuahri) δέχθηκε κακό griefing στο League of Legends, καθώς "φυλακίστηκε" από δύο συμπαίκτες και δύο αντιπάλους της σε ένα match, επί τρεις ώρες!

Δύο συμπαίκτες της πρόδιδαν την θέση της kkyuahri στο map σε δύο αντιπάλους και στη συνέχεια κρύβονταν, ώσπου να τελειώσει το τρίωρο. Η streamer φυσικά ξενέρωσε και αφού είδε ότι δεν γίνεται τίποτα, άνοιξε για να παίξει FIFA 22 μέχρι να λήξει το τρίωρο. Η Kkyuahri είχε παράλληλα ανοιχτό τον αγώνα με την ελπίδα να μην λάβει αποκλεισμό ή timeout λόγω AFK

Ωστόσο, προφανώς οι αντίπαλοι και οι συμπαίκτες της που ήταν στο κόλπο της έριξαν report και η Riot Games με την σειρά της έριξε ένα 14ήμερο ban από το LoL, χωρίς καν να ελέγξει τι είχε συμβεί!



Το livestream μεταδόθηκε στο AfreecaTV, μια Κορεάτικη υπηρεσία παρόμοια με το Twitch. Το streaming της Κορεάτισσας κράτησε συνολικά 9 ώρες εκείνη τη μέρα, αλλά δεν είναι διαθέσιμο στο AfreecaTV. Υπάρχει μόνο το παραπάνω δεκάλεπτο βίντεο. Εν τω μεταξύ, η Riot Games δεν έχει προχωρήσει σε unban, ούτε σε κάποια δήλωση. Καλό θα ήταν όμως οι moderators της να ελέγχουν καλά κάθε report.

Δείτε τους νέους champions και του καινούργιο περιεχόμενο που έρχονται στο League of Legends.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jul 2022 17:43 #265542 by Nikos Georgopoulos
Star Guardian soundtrack



Η Riot Games ανέβασε στο YouTube το Star Guardian Taliyah. Διαρκεί μιάμιση ώρα, ενώ το βίντεο περιέχει και animations.
Δείτε το και ακούστε το παρακάτω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2022 18:09 #265709 by Nikos Georgopoulos
Ο Faker, eSports player του LoL, έκανε μήνυση σε haters του




Οι οποίοι του έβριζαν την μητέρα και δημοσίευαν άσεμνα σχέδια.

Ο Faker κατέθεσε μήνυση ενάντια σε haters του οι οποίοι του έβριζαν την μητέρα και δημοσίευαν άσεμνα σχέδια. Η μήνυση αφορά μία μικρή ομάδα ατόμων που επανειλημμένα εμπλέκονται σε διαδικτυακή παρενόχληση που απευθύνεται στον παίκτη. Η μήνυση κατατέθηκε στις 19 Ιουλίου στη Νότια Κορέα.

Οι δικηγόροι της ομάδας είναι οι Park Ji-won και Noh You-hyeon, από την εταιρεία APEX Law, οι οποίοι μίλησαν στον Κορεατικό Τύπο μετά την υποβολή της καταγγελίας. "Καταθέτουμε ποινικές μηνύσεις μόνο εναντίον εκείνων που επανειλημμένα και συνήθως άφηναν τέτοια κακόβουλα σχόλια, καθώς ο Faker θεώρησε ότι σε αυτά τα άτομα πρέπει να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει καμία έκκληση ή ευνοϊκές συμφωνίες."

Κληθείς να διευκρινίσει τι ακριβώς μπορεί να συνιστά μια τέτοια συμπεριφορά, οι δικηγόροι είπαν ότι η πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα εκείνων που αποτελούν το αντικείμενο της αγωγής. «Για να δώσω παραδείγματα, ήταν συκοφαντίες που στόχευαν τη μητέρα του Faker και σχέδια που είναι αποκρουστικά στην όψη».

Ο Faker θεωρεί ότι δέχεται την κριτική, όπως οι αντικειμενικές εκτιμήσεις της απόδοσης και της καριέρας ενός παίκτη από τους fans, αλλά "η αδικαιολόγητη κριτική και οι προσωπικές επιθέσεις δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνεται αποδεκτό."

Ο Faker έχει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ρεκόρ στο League of Legends και η εξέχουσα θέση του μέσα στη σκηνή έχει οδηγήσει σε αναταραχές με τους fans στο παρελθόν, οδηγώντας σε πολλές ιστορικές δημόσιες δηλώσεις κατά της παρενόχλησης των παικτών. Στις αρχές του 2022 κατέθεσε μήνυση για λογαριασμό του προπονητή Kim 'Moment' Ji-hwan, αφού είχε δεχθεί προσβολές από fans. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της T1, Joe Marsh, είπε ότι αυτό το περιστατικό δείχνει τη «λεπτή γραμμή μεταξύ φανατισμού και φανατικών και αυτό ξεπερνά τα όρια».

Ο Marsh δήλωσε: "Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους συμπεριφορά στο άθλημά μας. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ φανατισμού και φανατισμού - αυτό ξεπερνά τα όρια. Αυτή η συμπεριφορά δεν πρέπει να κανονικοποιηθεί. Καμία ομάδα δεν πρέπει να ασχοληθεί με αυτό. Ελπίζω όλοι στο KT να παραμείνουν ασφαλείς και να βρουν τον υπεύθυνο."

Οι δικηγόροι της ομάδας δεν θα διευκρινίσουν ακριβώς πόσα άτομα αναφέρονται στη μήνυση, πέρα ​​από το «είναι μια μικρή ομάδα», και ότι «μερικοί» από τους κατηγορούμενους είχαν προειδοποιηθεί προηγουμένως να σταματήσουν να σχολιάζουν με αυτόν τον τρόπο.

Ο σχετικός νόμος της Κορέας εδώ είναι ο νόμος περί προσβολής και εάν κριθεί ένοχος ένας δράστης θα αντιμετωπίζει συνήθως πρόστιμο από 1.000.000 έως 2.000.000 Won (περίπου 760 έως 1.520 ευρώ). Ωστόσο, προβλέπει φυλάκιση σε περίπτωση σοβαρότερων αδικημάτων και η νομική ομάδα του T1 λέει ότι «επειδή αυτά τα άτομα υπήρξαν πολύ κακόβουλα και προσέβαλαν συνεχώς τον Faker, πιστεύουμε ότι η ποινή θα είναι πολύ πιο σκληρή από απλώς 1 -2 εκατομμύρια Kορεάτικα Won πρόστιμο».

Τέλος, οι δικηγόροι προσθέτουν ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άτομα και οι κοινότητες με τις οποίες επικοινώνησαν συνεργάστηκαν σε σχέση με αναρτήσεις κατά των Faker, δηλαδή τις αφαίρεσαν, «άρα δεν μας ανησυχεί αυτό».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2022 23:47 #266056 by Nikos Georgopoulos
Το νέο update του League of Legends κάνει ευκολότερο το jungling ενώ προσθέτει και pets




Είναι ήδη διαθέσιμο.

Η Riot ανακοίνωσε ένα νέο update του League of Legends κάνει ευκολότερο το jungling ενώ προσθέτει και pets.

Το jungling είναι όταν σκοτώνουμε ουδέτερα τέρατα για να μαζέψουμε όσο περισσότερα resources γίνεται σε ένα match. Συνήθως σε μία ομάδα των πέντε ατόμων, ο ένας αναλαμβάνει τον ρόλο του jungler. Ο παίκτης που αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο ρόλο πρέπει να είναι αρκετά έμπειρος καθώς είναι αρκετά απαιτητική σαν διαδικασία. Μετά το νέο update θα μπορούν περισσότεροι champions να αναλάβουν τον ρόλο του jungler, όμως η Riot δεν έχει ακόμα δώσει ακριβείς πληροφορίες για το ποιες θα είναι οι αλλαγές. Επιπλέον θα δοθούν στους παίκτες περισσότερες επιλογές για επικοινωνία εντός της ομάδας.



Τέλος η Riot θα κάνει κάποιες αλλαγές στα jungle items ενώ θα φέρει και pets, τα οποία θα βοηθούν τους junglers στο να πολεμούν τέρατα. Τα pets θα μπορείτε επίσης να τα ταΐζετε και να τα μεγαλώνετε για να σας βοηθού ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification