Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Το remake του The Last of Us επιβεβαιώνει την ηλικία του Joel

23 Sep 2022 21:38 - 23 Sep 2022 21:41 #266787 by Frazzle
Το remake του Last of Us επιβεβαιώνει την ηλικία του Τζόελ, και όλα αυτά χάρη σε έναν θαυμαστή με τα μάτια του αετού που χρησιμοποιεί τη φανταστική λειτουργία φωτογραφίας στο παιχνίδι.

Για χρόνια οι θαυμαστές έκαναν εικασίες για την ηλικία του Joel στο The Last of Us. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, ο προγραμματιστής Naughty Dog δεν έχει αποκαλύψει πόσο χρονών είναι πραγματικά ο αγαπημένος χαρακτήρας.Φαίνεται ότι οι περισσότεροι θαυμαστές είχαν μαντέψει ότι κατά τη διάρκεια του κεφαλαίου του προλόγου του The Last of Us , ο Joel μπορεί να ήταν περίπου 30 ετών. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που το παιχνίδι πάει μπροστά 20 χρόνια, ο Joel θα μπορούσε να είναι 50 ετών.

Λοιπόν, φαίνεται ότι οι περισσότερες από τις θεωρίες των θαυμαστών ήταν σωστές και ο Joel είναι στην πραγματικότητα 52 ετών, όπως επιβεβαιώθηκε στο ριμέικ του The Last of Us.

Κατά τη διάρκεια του Ζώνη Καραντίνας » που λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά το ξέσπασμα του Cordyceps, ο Joel και η Tess προσπαθούν να περάσουν από ένα κυβερνητικό σημείο ελέγχου.

Η λειτουργία φωτογραφίας του remake του Last of Us αποκαλύπτει την ηλικία του Τζόελ

Σε αυτό το σημείο ελέγχου, ένας στρατιωτικός ψάχνει τα χαρτιά για τον Τζόελ και την Τες. Με μια γρήγορη ματιά, είναι σχεδόν αδύνατο να διαβάσετε τα έγγραφα του Τζόελ προτού χτυπήσει μια έκρηξη και ξεσπάσει το χάος.

Ωστόσο, χάρη στο φανταστικό Photo Mode του The Last of Us: Part 1, το έτος γέννησης του Joel έχει επίσημα αναγνωριστεί.Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ο Τζόελ ήταν 20 ετών όταν γεννήθηκε η κόρη του Σάρα. Ήταν 32 ετών κατά το ξέσπασμα του Cordyceps και ήταν 52 ετών όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Ellie.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πόσο χρονών είναι η Τες. Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές έχουν υποθέσει ότι θα μπορούσε να είναι γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '30 έως τις αρχές της δεκαετίας του '40.Εξετάσαμε το remake του The Last of Us

Στην κριτική μας για το The Last of Us: Part 1 , είπαμε ότι είναι: « ένα παιχνίδι που δεν αισθάνεται ότι χρειάζεται να υπάρχει, αλλά χαίρομαι που υπάρχει. Παρόλο που αυτή η απαρχαιωμένη σχεδίαση του 2013 εξακολουθεί να είναι αδύνατη, οι οπτικές αναβαθμίσεις, οι αλλαγές μάχης και οι βελτιώσεις προσβασιμότητας το κάνουν να νιώθει σαν ένας ολοκαίνουργιος τίτλος.

Οι θαυμαστές είναι δυσαρεστημένοι με το The Firefly Edition!Σε σχετικές ειδήσεις, οι θαυμαστές παραπονιούνται για την κατάσταση του The Last of Us: Part 1 Firefly Edition. Οι δυσαρεστημένοι θαυμαστές μοιράζονται εικόνες κατεστραμμένων συσκευασιών στις οποίες η Sony προφανώς δεν προσφέρει επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Το The Last of Us: Part 1 είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 5 καθώς και για PC σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification