Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

E3 2018

01 Jun 2018 12:53 #215230 by Τάσος Κωνσταντινίδης
Τουρνουά Fortnite στην E3 2018 για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Η Epic Games σχεδιάζει να προωθήσει το Fortnite με διάφορους τρόπους στην E3 2018.

Ο σημαντικότερος εξ αυτών έχει να κάνει με την πρωτοβουλία της να διοργανώσει τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν 100 παίκτες, σε 50 ομάδες των δύο ατόμων. Οι μισοί από αυτούς θα είναι streamers που παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο και οι άλλοι μισοί celebrities.

Το συνολικό έπαθλο θα ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα, οι νικητές θα αποκομίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια, τα οποία θα δωρίσουν σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής τους, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα μοιραστεί σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μόλις πέντε από τα ζευγάρια έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, τα οποία μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί. Το εν λόγω τουρνουά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Twitch, Youtube και λοιπών πλατφορμών στις 12 Ιουνίου, 22:30 ώρα Ελλάδας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2018 16:16 #215235 by Γιώργος Τζίτζιφας
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση πως φέτος θα παρευρεθώ μαζί με την Χριστιάνα Θάνου στην Ε3 για λογαριασμό του GameWorld.gr!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2018 04:16 - 11 Jun 2018 04:27 #215321 by Χριστιάνα Θάνου


EA press conference
Με το Anthem και το Battlefield V να ξεχωρίζουν
Φτάσαμε λοιπόν στο Los Angeles όπου και είδαμε την πρώτη συνέντευξη τύπου της Electronic Arts, η οποία και ολοκληρώθηκε.

Η αυλαία της E3 2018 άνοιξε...έστω και ανεπίσημα, παρότι η EA επιλέγει να παρουσιάζει τα games της μέσω του EA Play event στο Palladium του Hollywood. Ξεχώρισε χωρίς αμφιβολία το Anthem με το οποίο έκλεισε η παρουσίαση και που μας ενθουσίασε με το gameplay video του. Από εκεί και έπειτα ο κόσμος περιμένει και το Battlefield V, το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα έχει Battle Royale mode. Τα δύο αυτά games έλαβαν και το περισσότερο χειροκρότημα, όπως και το Fifa 19, το οποίο λόγω ποδοσφαίρου...πουλάει.

Πέρα από τα τρία "βαριά χαρτιά" της EA όμως, οι υπόλοιπες ανακοινώσεις απογοήτευσαν. Για το Star Wars: Jedi Fallen Order δεν είδαμε απολύτως τίποτα, συνεπώς το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Η συνέντευξη τύπου "γέμισε" με τα indie games Unravel 2 (είχαμε ξεχάσει ότι βρίσκεται σε ανάπτυξη και είναι απορίας άξιο τι παραπάνω έχει να προσφέρει από το πρώτο μέρος πέρα από το Co-op) και το απλά χαριτωμένο Sea of Solitude. Όσο για το Command & Conquer: Rivals, μας γεμίζει αμφιβολία καθώς στα κινητά και με τόσο μικρούς χάρτες χάνεται όλη η ουσία που ανέδειξε την σειρά. Στη συνέχεια είχαμε τα υπόλοιπα αθλητικά games της EA, με το NBA Live 19 να αποτελεί ερωτηματικό και το Madden NFL 19 να απευθύνεται κυρίως στους Αμερικανούς. Κατά τα άλλα, η συνέντευξη τύπου ήταν αρκετά προβλέψιμη όσον αφορά τα όσα είδαμε ενώ θα περιμέναμε λίγο πιο εκτενή gameplay videos (ειδικά για το Battlefield V), τουλάχιστον όμως ήταν περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2018 17:17 #215328 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2018
Το Anthem είναι ότι καλύτερο έχω δει στις τελευταίες E3 γενικότερα. Εμπιστεύομαι την BioWare όσο δεν πάει.
Σχετικά με το Battlefield V θεωρώ ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα FPS, πολύ άνετα απέναντι στο Call of Duty.
Για το Fifa 19 τραγικό το ότι δεν παρουσιάστηκαν τα νέα στοιχεία του gameplay. Ελπίζω να μην μας πλασάρουν ξαναζεσταμμένο φαγητό με ένα The Journey - Season 2 κι αυτό είναι όλο. Επίσης εννοείται ότι θέλουμε ελληνικό πρωτάθλημα και διορθώσεις στο lag και την διαιτησία.

Το Command & Conquer Rivals θα το παίξω αλλά κάτι μου λέει ότι θα απογοητευτώ. Μου λείπουν οι παλιές καλές εποχές του C&C στα PC. Όσο για τα υπόλοιπα games που μας έδειξε η EA προσωπικά δεν θα ασχοληθώ καν. Τουλάχιστον βέβαια για το Star Wars: Jedi Fallen Order ας μας έδειχναν ένα τρέιλερ κι ας είχε και μικρή διάρκεια. Ήταν πολύ πρόχειρη ανακοίνωση που θύμιζε Nintendo με Metroid Prime 4 ("πάρτε το logo μόνο") ή Pokemon (απλά τον game designer με μια κάμερα). Δείξτε κάτι απλά. Και κυρίως περισσότερα gameplay videos.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2018 17:45 - 10 Jun 2018 17:47 #215329 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic E3 2018
EA Play 2018
Ίσως η χειρότερη press conference των τελευταίων 10 ετών!

Το να δείξουν Anthem, Battlefield V και Sports games, ήταν πιο σιγουράκι και από το να πας σε εστιατόριο και να δεις να σερβίρουν φαγητό. Επίσης, ωραία τα Unravel 2 και Sea of Solitude (το τελευταίο μάλιστα φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για τα γούστα μου), αλλά δεν είναι games που θα αφιερώσεις χρόνο στην E3. Θα μπορούσε απλά να τα ανακοινώσει/αποκαλύψει λίγες εβδομάδες πριν την E3. Για το νέο Star Wars μάθαμε απλά τον τίτλο και απολύτως τίποτα παραπάνω.

Περίμενα από μια εταιρεία του μεγέθους της, η EA να δείξει περισσότερα games και νέα triple-A IPs. Ή έστω ένα ακόμα μέτριο Need for Speed, να έχουμε κάτι να συζητάμε. Έτσι όπως κύλησε η βραδιά, θα ήταν ακριβώς το ίδιο αν απλά ανακοίνωνε όλα τα games πριν την E3 με δελτία Τύπου. Θα γλύτωνε και ένα σωρό χρήματα. Το βίντεο του EA Play 2018 το είδαν στο YouTube μόλις 2 εκατομμύρια άνθρωποι. Αν βάλεις και αυτούς που δεν το είδαν live αλλά κονσέρβα σήμερα, μιλάμε για αρκετά μικρό αριθμό.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση ήταν αυτή του Origin Access Premier που θα έρθει να "χτυπήσει" το Xbox Game Pass, βάζοντας ταυτόχρονα την EA στο παιχνίδι του cloud gaming.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2018 04:26 #215355 by Χριστιάνα Θάνου
Microsoft press conference

Παρακολουθήσαμε μια γεμάτη συνέντευξη τύπου με πολλά καλά games! Νέα Forza, Halo, Gears και ιδανικό κλείσιμο με το Cyberpunk 2077 που θέλω οπσδήποτε να παίξω. Μετά την συνέντευξη τύπου είχαμε playable τα The Division 2, Forza Horizon 4 και Shadow of the Tomb Raider. Όλα τους απίστευτα games!Ελπίζουμε να τα παίξουμε αρκετά ώστε να μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας με preview στο Gameworld.gr . ;)

The following user(s) said Thank You: Μάρκος Ασκανιάν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2018 06:26 - 13 Jun 2018 23:00 #215358 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2018
Microsoft
Πλήθος από games για την Microsoft. 30 τίτλοι είναι αριθμός που αποτελεί ρεκόρ. Οι μισοί εξ αυτών console exclusives.
Προσωπικά ανυπομονώ να παίξω το Gears of War 5 και το Forza Horizon 4. Όσο για τα υπόλοιπα, μου κέντρισε το ενδιαφέρον το Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red, αλλά και το Shadow of the Tomb Raider. Τυχεροί εσείς που το παίζετε, σας ζηλεύω. Αναμένουμε feedback! Μεγάλη κίνηση από πλευράς Microsoft και η εξαγορά εταιρειών. Ειδικά με την Ninja Theory πέτυχε σημαντικό πλήγμα έναντι της Sony αφού μετά το Hellblade σίγουρα οι developers της εν λόγω εταιρείας μπορούν να φτιάξουν κάτι πραγματικά καλό. Αναμένουμε επίσης και τις υπόλοιπες εταιρείες. Η Initiative στην οποία μπήκε επικεφαλής ο Darrel Gallagher (πρώην επικεφαλής του Tomb Raider) πιστεύω μπορεί να πετύχει κάτι καλό αν και οι υπόλοιπες μεταγραφές είναι αξιόλογες.

Αξιοσημείωτες είναι και οι προσφορές της Microsoft, αφού στην ουσία με το Xbox Game Pass οι χρήστες δίνουν 10€/μήνα και θα έχουν ένα σωρό exclusives, αλλά και νέα games τρίτων εταιρειών. Άσχετα με το πότε θα αφαιρεθούν, ακόμα και ένα μήνα αν κάτσουν στην υπηρεσία και τα παίξουν οι χρήστες, πραγματικά μπορούν με αυτό το μικροποσό (όσο κοστίζει ένα...ποτό στην έξοδο) να έχουν δεκάδες games κάθε μήνα. Απλά αντί για χρήματα το μόνο που χρειάζονται είναι χρόνος.

Bethesda
Τα καλύτερα μας τα έδειξε η Bethesda στο τέλος. Το καλύτερο φινάλε για μένα σε μία press conference που θα έμενε κάπως...αδιάφορη, ήταν οι αποκαλύψεις του The Elder Scrolls VI και του Starfield.

Από την μία η αγαπημένη μου RPG σειρά, από την άλλη επιτέλους ένα νέο franchise. Έπρεπε να περάσουν...25 χρόνια για να το πράξει και αυτό η Bethesda. Ειλικρινά έχω βαρεθεί να βλέπω sequel στα sequel, λες και έχουν στερέψει οι game designers από ιδέες. Με αυτά τα δύο είμαι υπερ-καλυμένος.

Όλα τα υπόλοιπα games που αποτελούν expansions, DLC, VR ports κ.ο.κ. θα τα περάσω τελείως στο ντούκου.

Για να δούμε τι θα μας δείξουν και οι υπόλοιπες εταιρείες. Μετά την Devolver Digital έχουμε Square Enix, Ubisoft, Sony και Nintendo.

Αναλυτικές εντυπώσεις στο 1ο μας βίντεο για την Ε3!

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2018 07:09 - 13 Jun 2018 22:59 #215412 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2018
Ubisoft

Το Assassin's Creed Odyssey μας ταξιδεύει στην Ελλάδα και μείναμε έκπληκτοι από τον σχεδιασμό του περιβάλλοντος και του χάρτη. Βέβαια κάποιες πανοπλίες μοιάζουν με Ρωμαϊκές αλλά τέλος πάντων. Οι assassins Αλέξιος και Κασσάνδρα είναι συμπαθητικοί ήρωες, όπως είχε πλάκα η αποστολή στη Μύκονο. Το σενάριο θα διεξάγεται στον Πελοποννησιακό Πόλεμο μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης.



Στα υπόλοιπα games δεν σκοπεύω να παίξω το The Division 2 και πιστεύω ότι έχει καεί σαν σειρά, το Skull and Bones παραείναι εξειδικευμένο και δύσκολα θα προσφέρει κάτι το πρωτότυπο. Το Beyond Good and Evil 2 ίσως να το συμπαθήσετε κάποιοι όμως εμένα δεν είναι του στυλ μου, ούτε και το The Crew 2 όπως είδα το πρώτο. Το Watch Dogs 3 δεν παρουσιάστηκε αλλά και η συγκεκριμένη σειρά θεωρώ ότι έχει κουράσει κι αυτό φάνηκε από το WD2 που παρότι καλύτερο του πρώτου από ένα σημείο κι έπειτα καταντούσε βαρετό.


Sony

Πολύ περίεργη press conference. Ξεκίνησε με το βίντεο του The Last of Us: Part II να παρουσιάζεται σε μια τέντα, μετά η Sony μετέφερε τον κόσμο σε άλλη τέντα και δεν βρίσκω τον λόγο να γίνει κάτι τέτοιο. Το πάνελ της Sony κάλυψε άριστα το συγκεκριμένο γεγονός και επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην υπάρχει 100% on-stage παρουσία. Άλλο μια press conference μπροστά σε κοινό κι άλλο μια post-conference. Εδώ η Sony τα μπέρδεψε με τον χειρότερο τρόπο.



Επίσης έχω πολλά χρόνια να δω σε βίντεο από press conference της Sony 1/10 dislikes. Έπρεπε να παρουσιαστούν περισσότερα exclusives και κάποιες νέες εκπλήξεις. Ο κόσμος θέλει να βλέπει gameplay videos και αφού σε αυτό είναι καλή η Sony ας το συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Η καθαρή παρουσίαση ξέχωρα από το πάνελ δεν ήταν ούτε μία ώρα και στο τέλος διεκόπη πολύ απότομα, όπως συνήθιζε να κάνει η Sony παλιότερα στις Gamescom.

Ποια games δεν είδαμε; Πολλά. Το πολυδιαφημισμένο Dreams της Media Molecule, το Final Fantasy VII Remake και το Left Alive από Square Enix (τι να κάνει άραγε κι αυτή η ψυχή; και τα δύο exclusives) και βέβαια νέους τίτλους. Σίγουρα η Naughty Dog είναι απασχολημένη με το νέο The Last of Us, αλλά για παράδειγμα τι κάνουν εταιρείες ανάπτυξης όπως η Guerilla; Μήπως η Sony ετοιμάζει PS5 exclusives και αποφάσισε να κατέβει στην E3 "στο ρελαντί" και χωρίς κάποια νέα ανακοίνωση; Σε κάθε περίπτωση από όσα είδα σήμερα ξεχωρίζω μακράν Death Stranding και The Last of Us: Part II, αλλά τα υπόλοιπα μου φάνηκαν παγερά αδιάφορα. Το Ghost of Tsushima ξέρω από τώρα ότι θα έχει fans, κυρίως όσους αγαπούν την ασιατική κουλτούρα.

Το Spider-Man ήταν εντελώς scripted και με καθαρά free-flow σύστημα μάχης και δεν περιμένω κάτι το τρομερό από αυτό. Κατά τα άλλα το PlayStation VR στον κάλαθο των αχρήστων. Κάνει μπαμ ότι η FromSoftware πήρε χρήμα για να φτιάξει τίτλο για PS VR. Η Virtual Reality τεχνολογία δεν υποστηρίζεται ούτε από την αγορά και κατ' επέκταση ούτε από τους developers οπότε βγαίνω αληθινός.

Δείτε επίσης τις εντυπώσεις μας για τις συνεντεύξεις τύπου της 3ης και 4ης ημέρας στο σημερινό μας βίντεο:


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jun 2018 12:05 #215482 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Πλούσια αποδείχθηκε η φετινή E3 παρότι δεν το περιμέναμε. Με την Microsoft να ξεπερνάει τον εαυτό της σε περιεχόμενο, την Ubisoft να μας ετνυπωσιάζει με το Odyssey και την Sony να δίνει έμφαση στα δυνατά της ονόματα, η φετινή έκθεση ήταν ακόμα μία περίοδος γιορτής για τους gamers. Υπάρχουν πάρα πολλά games που αξίζουν την προσοχή του κόσμου και ευελπιστώ πως θα κυκλοφορήσουν το συντομότερο δυνατόν! Μπράβο επίσης στην Bethesda που νομίζαμε ότι ερχόταν απροετοίμαστη σε αυτή την E3 και τελικά έπαιξε όλα τα χαρτία της ακόμα και αν είναι πολύ νωρίς για να ανκοινώσει κάποιους τίτλους.

Δείτε επίσης τις εντυπώσεις μας για τις συνεντεύξεις τύπου της 5ης και 6ης ημέρας στο σημερινό μας βίντεο:


The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jun 2018 18:16 #215483 by Astro
Replied by Astro on topic E3 2018
μερικά της ubisoft και skyrim VI άντε και doom αυτά λογικά θα πάρω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.