Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

E3 2018

16 Jun 2018 18:16 #215483 by Astro
Replied by Astro on topic E3 2018
μερικά της ubisoft και skyrim VI άντε και doom αυτά λογικά θα πάρω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2018 00:49 #215553 by Χριστιάνα Θάνου
Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στην E3!

Και τι δεν είδαμε φέτος. Άφθονες κονσόλες για να παίξουμε τα νέα games, εντυπωσιακά cosplays, ενημερώσεις από τους developers και γενικά ένα πολύ ωραίο κλίμα και καλή οργάνωση. Για περάστε μια βόλτα μαζί μας από το Λος Άντζελες...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2018 17:50 #215559 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Αβέβαιη η παρουσία της Sony στα υπόλοιπα events του 2018
Η Sony δεν είναι σίγουρη για το αν θα παραστεί στα υπόλοιπα video game events του έτους.

Η Ε3 2018 ολοκληρώθηκε με την Sony να αφήνει γλυκόπικρη αίσθηση στους fans της αφού παρά το γεγονός το ότι παρουσίασε περισσότερο περιεχόμενο από τα εντυπωσιακά games που ετοιμάζει, δεν επιφύλασσε κάποια μεγάλη έκπληξη για το κοινό της, ενώ είχε και θέματα με την παρουσίαση στην press conference της. Όλα αυτά, συντέλεσαν στο να μην είναι σίγουρο το αν θα δώσει το παρόν στα επερχόμενα gaming events.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην Gamescom και την Paris Games Week. Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση η Sony μας έδωσε πλούσιο περιεχόμενο το 2017 με νέα τρέιλερ για τα God of War, Detroit: Become Human και The Last of Us: Part II. Ο Shuhei Yoshida, πρόεδρος της Sony Worldwide Studios, μίλησε για τα σχέδιά τους: “Όσον αφορά τα events φέτος, δεν έχουμε αποφασίσει τι θα ακολουθήσει μετά την E3 2018. Θα είμαστε στο Tokyo Game Show. Για τις άλλες όμως περιπτώσεις, δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε”.

Μην ξεχνάμε πως η Sony φιλοξενεί το δικό της event που ονομάζεται PlayStation Experience (PSX), επομένως ενδέχεται να προτιμήσει να κρατήσει τις όποιες ανακοινώσεις ενδέχεται να έχει για τότε. Ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε για να μάθουμε αν θα έχει παρουσία και σε άλλα events πριν από αυτό του Δεκέμβρη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2018 17:51 #215560 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
E3 2018: Η επισκεψιμότητα
H έκθεση E3 2018 ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, με την επισκεψιμότητα να ανέρχεται στα 69.200 άτομα.

Πρόκειται για την πιο πετυχημένη, σε επισκεψιμότητα, έκθεση από το 2005, πλησιάζοντας κατά πολύ το ρεκόρ των 70.000 θεατών. Σε αυτήν, παρουσιάστηκαν περισσότερα από 3250 gaming προϊόντα. Τα στατιστικά αυτά στοιχεία δημοσιεύθηκαν μέσα από δελτίο τύπου του Entertainment Software Association. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 exhibitors, ενώ έδωσε το βάπτισμα του πυρός σε 85 διαφορετικές εταιρείες.

Από άποψη εισιτηρίων, πουλήθηκαν περισσότερα από 15.000 εισιτήρια. Ο πρόεδρος του ESA, Michael Gallagher, δήλωσε για την έκθεση: “Η E3 2018 ενίσχυσε την πολιτιστική προβολή των video games για ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Συγχαρητήρια στους καινοτόμους εκθέτες, στα μέλη και τους συνεργάτες μας, αλλά και σε εκατομμύρια gamers που γιορτάζουν μαζί μας μία φαντασμαγορική E3”.

Η E3 2019 θα λάβει χώρα και πάλι στο Los Angeles στο διάστημα 11-13 Ιουνίου του 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Nov 2018 19:58 #220252 by Axilleas Loizidis
Replied by Axilleas Loizidis on topic E3 2018
E3 2019: Επιβεβαιώνουν την συμμετοχή τους Nintendo και Microsoft
Σε αντίθεση με την Sony.

H Sony ανακοίνωσε νωρίτερα ότι δεν θα εμφανιστεί στην E3 2019. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το Playstation θα απουσιάζει από το event μετά απο 24 χρόνια εκπροσώπησης. Κάντε κλικ εδώ για την είδηση. Από την άλλη, Nintendo και Microsoft ανακοινώνουν επίσημα ότι θα εμφανιστούν στην Ε3 2019. Σε δήλωση του ο πρόεδρος και COO της Nintendo of America Reggie Fils-Aime αναφέρει: “Η Ε3 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να μοιραστούμε νέα παιχνίδια και εμπειρίες με τους οπαδούς και συνεταίρους μας παγκοσμίως. Κάθε χρόνο συζητάμε για τον καλύτερο τρόπο εκμετάλλευσης της ευκαιρίας που μας δίνει η Ε3 ώστε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο.“

Από την πλευρά της Microsoft, ο αντιπρόεδρος του gaming τμήματος Phil Spencer δήλωσε: “Η Ε3 είναι μια απίστευτη πλατφόρμα για να παρουσιάσει κανείς την ζωηρότητα και δημιουργικότητα της gaming βιομηχανίας. Η ESA (Entertainment Software Association) συνεχίζει να επεκτείνει την προσβασιμότητα του event για τον κόσμο και την βιομηχανία τόσο για τους παρευρισκόμενους όσο και για τους διαδικτυακούς θεατές και ανυπομονούμε για όσα θα ακολουθήσουν στην Ε3 2019.” Την εμφάνισή τους στην Ε3 2019 έχουν επίσης επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής οι Activision, Ubisoft και Warner Bros. Interactive Entertainment. Η E3 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles από 11 μέχρι 13 Ιουνίου.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την E3 2018 και συζητήστε εκτενώς για το μεγάλο gaming event σε αυτό το forum topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2018 18:06 #221037 by Βασίλης Καψάλης
Eight Days: Το PlayStation exclusive που ακυρώθηκε
Τι πήγε στραβά;



Όταν ανακοινώθηκε επίσημα το PlayStation 3, έμελλε να αλλάξει την βιομηχανία του gaming μέσω των παιχνιδιών που θα κυκλοφορούσαν.

Τόσο με το hardware που το PS3 είχε τότε διαθέσιμο αλλά και με την δυνατότητα του online gaming, οι developers είχαν αρκετό υλικό για να αναπτύξουν νέους τίτλους. Ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν και το Eight Days, ένα third-person action παιχνίδι από την Sony Interactive Entertainment’s London Studio. Το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει το κοινό με το πρώτο trailer. Περιγράφοντας πως δύο εγκληματίες θα κατάφερναν να ζήσουν στην Αμερική και με μία καλή δόση δράσης και όπλων το Eight Days ήταν ένα από τα αναμενόμενα PlayStation exclusive.

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification