Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

BlizzCon 2020

10 Apr 2020 13:20 #233116 by Βασίλης Κτενίδης
Η Blizzard σχεδιάζει ακόμα την διεξαγωγή της Blizzcon για τον Νοέμβριο, όμως σήμερα προειδοποίησε ότι η διοργάνωση ενδέχεται να ακυρωθεί αν η εξάπλωση της πανδημίας συνεχίσει.
Ο Saralyn Smith, executive producer για την BlizzCon αναφέρει σε δήλωση του: “Καθώς έχουμε ελπίδες για την καλυτέρευση της κατάστασης με την πάροδο του χρόνου, όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε το αν η BlizzCon 2020 είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί. Η υγεία του community, των εργαζομένων και όλων όσων βοηθούν στην διοργάνωση του show είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Μπορεί το τοπίο να ξεκαθαρίσει λίγους μήνες πριν από την εκδήλωση για το αν είναι εφικτή η διεξαγωγή ή όχι, το σίγουρο είναι ότι μόλις έχουμε κάποια πληροφορία με νόημα θα σας ενημερώσουμε.”
Η Blizzard έχει παρακάμψει την BlizzCon για δύο χρονιές από το 2005, όταν και έγινε η πρώτη διοργάνωση. Το σύνηθες είναι η Blizzard να κάνει τις σημαντικές ανακοινώσεις τις για τους μεγάλους τίτλους της όπως τα World of Warcraft, Overwatch και Diablo. Είναι ένα σημαντικό event αν και μερικές φορές τα όσα ακούγονται διχάζουν το κοινό, όπως έγινε με το Diablo: Immortal ή με τα γεγονότα και τις τιμωρίες πέρυσι όσον αφορά τις διαδηλώσεις στο Hong Kong.
Δεν αποτελεί έκπληξη το ενδεχόμενο ακύρωσης της φετινής διοργάνωσης μιας και έχουμε συνηθίσει πλέον σε ακυρώσεις των events λόγω της κατάστασης όπως η E3, η GDC και ακόμα περισσότερα. Για να γίνει ξεκάθαρο όμως, η BlizzCon δεν έχει ακυρωθεί ακόμη και ακόμα και αν χειροτερέψουν τα πράγματα η εταιρεία ψάχνει εναλλακτικές για την διεξαγωγή της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 May 2020 00:35 #234773 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic BlizzCon 2020
Η BlizzCon 2020 ακυρώθηκε
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.


Η Blizzard ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την BlizzCon 2020, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παρότι μας χωρίζουν αρκετοί μήνες από τον Νοέμβριο, η Αμερικάνικη εταιρεία αποφάσισε να μην διοργανώσει φέτος την ετήσια έκθεσή της, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Την δήλωση έκανε η επικεφαλής παραγωγής της εταιρείας, Saralyn Smith. Ωστόσο, η Blizzard θα διοργανώσει ένα online event στις αρχές του 2021.

Ίσως η Blizzard να μην ήταν ακόμη έτοιμη να παρουσιάσει κάτι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να διοργανώσει το online event της τον Νοέμβριο, είτε στα γραφεία της με ελάχιστους συμμετέχοντες, είτε με κάποιο μαγνητοσκοπημένο βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification