Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Guerrilla Collective αντί για Ε3 2020

11 May 2020 16:56 #233920 by Σταμάτης Καράμπογας
To The Guerrilla Collective πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια διαφόρων developer και publisher, ώστε να μπορούν οργανωμένα να ανακοινώσουν όλα τα νέα games τους.

Στο The Guerrilla Collective συμμετέχουν οι Rebellion, Raw Fury, Paradox Interactive, Larian Studios, Funcom, Versus Evil, ZA/UM, Coffee Stain Studios, 11 bit Studios και Humble Publishing. Θα μεταδοθεί μέσω Twitch και θα διαρκέσει απο τις 6 Ιουνίου 20:00 μέχρι τις 8 Ιουνίου.
Παρουσιαστής θα είναι ο Greg Miller του Kinda Funny.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2020 20:18 #233962 by Giorgos Tsolaridis
Guerrilla Collective αντί για E3 2020
Τρείς μέρες γεμάτες ανακοινώσεις.


Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jun 2020 18:44 #235187 by Βάσια Κούκια
Το φεστιβάλ αναβάλλεται προσωρινά, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεται livestream με games για την υποστήριξη του Black Lives Matter

Το online φεστιβάλ Guerrilla Collective μεταφέρεται από τις 6 Ιουνίου στις ημερομηνίες 13-15 Ιουνίου, με σκοπό την υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter.
Σε μία δήλωσή τους στο Twitter οι διοργανωτές της Guerrilla Collective έγραψαν τα εξής: "Το Guerrilla Collective δημιουργήθηκε για να φτιάξουμε ένα χώρο όπου όλοι βρίσκουμε μία φωνή για να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, την βιομηχανία μας και τη δουλειά μας. Είναι η αθροιστική προσπάθεια από υπερβολικά ποικιλόμορφες ομάδες που ενώθηκαν για τη δημιουργία ενός ψηφιακού event που θα φέρει ελπίδα και θετικό περιεχόμενο στον κόσμο. Αναγνωρίζουμε ότι τώρα είναι η ώρα για δράση και για να ακουστούν φωνές που θα μιλήσουν για δικαιοσύνη και για αλλαγή. Είμαστε ενωμένοι και υποστηρίζουμε την αλλαγή, τη δικαιοσύνη και το Black Lives Matter."
Στις 7 Ιουνίου θα γίνει ένα livestream και θα εστιάσει αποκλειστικά στο να δείξει games που δημιουργήθηκαν από Αφροαμερικανούς developers ή που παρουσιάζουν Αφροαμερικανούς πρωταγωνιστές. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το σχέδιο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification