Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Livestreams εταιρειών 2020

27 May 2020 20:02 #234815 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Τα events των EA, Ubisoft για τη φετινή χρονιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η E3 2020, έχει αναβληθεί λόγω του κορονοϊού και μεγάλες εταιρείες αντικαθιστούν το event με livestream το ερχόμενο καλοκαίρι.
Θα είναι η πρώτη φορά στην εικοσαετή ιστορία της E3 2020, που δε θα πραγματοποιηθεί κανένα event τον Ιούνιο, αλλά τα νέα και οι ανακοινώσεις που αφορούν τη gaming βιομηχανία, θα γίνουν γνωστά τους επόμενους μήνες.
Παρόλο που η ESA, διοργανώτρια της E3, δε θα αντικαταστήσει με κάποιο αντίστοιχο ψηφιακό event, αυτό του 2020, πολλές εταιρείες όπως η Microsoft, η Ubisoft, η Limited Run Games και η Devolver Digital, είναι μερικές από τις εταιρείες που θα διοργανώσουν τα δικά τους αυτόνομα events το καλοκαίρι. Για παράδειγμα, η Microsoft έχει ανακοινώσει μια μηνιαία σειρά από streams, με την ονομασία Xbox20/20, όπου τον Ιούλιο θα επικεντρωθεί στους first party τίτλους του Xbox Series X, ενώ η Ubisoft στις 12 του ίδιου μήνα θα διοργανώσει ψηφιακά, το Ubisoft Forward.
Η EA από την άλλη, θα μετατρέψει το ετήσιο EA Play event, σε ψηφιακό για φέτος. Το event ξεκινάει την Πέμπτη 11 Ιουνίου και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά τους επερχόμενους τίτλους της εταιρείας, όπως το FIFA 21, το Madden NFL 21 και το NHL 21.
Η Nintendo, συνήθως μεταδίδει μια παρουσίαση, πριν την E3 κάθε Ιούνιο, με τίτλο Nintendo Direct, αλλά φέτος υπάρχουν φήμες ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και πως το event θα λάβει χώρα κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Πάντως, η Γιαπωνέζικη εταιρεία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επ΄ αυτού. Εν τω μεταξύ η Square Enix, θα επικεντρωθεί σε ανακοινώσεις για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι στη διεξαγωγή ενός μεγάλου event στα πρότυπα της E3.
Εκτός από τις μεγάλες εταιρείες, πολλά ψηφιακά gaming events θα διοργανωθούν φέτος, όπως το Summer Game Fest που θα πραγματοποιηθεί από το Μάιο μέχρι τον Αύγουστο, παρουσιάζοντας games και limited demos, σύμφωνα με δηλώσεις του Geoff Keighly παρουσιαστή του Game Awards.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification