Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Game Awards 2022

22 Aug 2022 22:03 #266108 by Μάνος Γρυπάρης
Τα The Game Awards 2022 ανακοινώθηκαν , μαζί με μία νέα κατηγορία βραβείων, το "Best Adaptation" (που αφορά την καλύτερη μεταφορά video game σε σειρά ή ταινία).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2022 00:43 #266213 by Nikos Georgopoulos
The Game Awards 2022
Ανακοινώθηκαν, μαζί με μια νέα κατηγορία βραβείων.

Τα The Game Awards 2022 ανακοινώθηκαν , μαζί με μία νέα κατηγορία βραβείων, το "Best Adaptation" (που αφορά την καλύτερη μεταφορά video game σε σειρά ή ταινία).

Το φετινό event θα διεξαχθεί στις 8 Δεκεμβρίου στο Los Angeles, με παρουσιαστή τον Geoff Keighley. Αυτή τη φορά θα έχουμε λογικά και φυσική παρουσία κόσμου, εκτός απροόπτου.

Ο Geoff Keighley δήλωσε: «Το Βραβείο Καλύτερης Μεταφοράς είναι ένας τρόπος για τη βιομηχανία παιχνιδιών και τους θαυμαστές της να κάνουν δημιουργική δουλειά που μεταφέρει με αυθεντικό τρόπο και συχνά προσθέτει γνώση και περιεχόμενο στις αγαπημένες μας gaming σειρές», δήλωσε ο Geoff Keighley, δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός των The Game Awards. αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση. "Με τόσα πολλά projects εμπνευσμένα από παιχνίδια στον τομέα της ψυχαγωγίας, είναι η κατάλληλη στιγμή να τιμήσουμε την αριστεία στην μεταφορά των κόσμων των βιντεοπαιχνιδιών σε άλλα μέσα."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Dec 2022 13:45 - 02 Dec 2022 13:47 #267848 by Στυλιανός Αλμπανίδης
Στα Game Awards θα υπάρξουν αποκαλύψεις για νέο project από την 505 και την Epic Games

 

Οι 505 και Epic Games ετοιμάζουν μια είδηση που θα  αποκαλυφθεί  την επόμενη εβδομάδα στα Game Awards. Μια ιστοσελίδα με το όνομα  “Visit Rockay City”  περιέχει επαναλαμβανόμενο βίντεο που περιέχει πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένουμε.
Το παραπάνω  site  μας δείχνει μια παραθαλάσσια πόλη με ουρανοξύστες, τροπικά δέντρα και λιμάνι. Είναι βράδυ και κάποια ελικόπτερα περιτριγυρίζουν την περιοχή, κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι. Θα μπορούσαμε να ακούμε και τις σειρήνες τις αστυνομίας.

 
 

Το λογότυπο της Epic Games διακρίνεται στα πανιά ενός πλοίο, ενώ παράλληλα ένα από τα ξενοδοχεία έχει ρολόι που μετρά αντίστροφα την ώρα της ανακοίνωσης που έπεται: Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στα The Game Awards. Μπορείτε να επισκεφθείτε την  Rockay City  για να συλλέξετε επιπλέον στοιχεία. Κάποιοι εικάζου πως πρόκειται για  νέο τίτλο της σειράς Sleeping Dogs - το οποίο θα ήταν εξαιρετική κίνηση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Παρόλα αυτά, ούτε η Epic ούτε η 505 δεν έχουν ανάμειξη με τον εν λόγω τίτλο.

Ευτυχώς, οι fans δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλο μιας και τα The Game Awards θα είναι κοντά μας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά τα βραβεία ( με τα  God of War: Ragnarok και Elden Ring  να κρατούν τα ηνία) θα υπάρξουν ανακοινώσεις, μαζί με ένα άγνωστο project που αφορά την 505 και την Epic.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από το Gamespot σχετικά με το πως θα παρακολουθήσετε το The Game Awards 2022.

 www.gamespot.com/gallery/biggest-upcoming-playstation-exclusives-of-2022-and-beyond/2900-4259

Διαβάστε για τις  υποψηφιότητες στα The Game Awards  και για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2022 08:59 #267855 by Nikos Georgopoulos
Η Valve θα χαρίζει ένα Steam Deck κάθε λεπτό, για όλη τη διάρκεια των The Game Awards 2022
Το μοντέλο των 512GB.

Η Valve ανακοινώσε ότι θα χαρίζει ένα Steam Deck κάθε λεπτό, για όλη τη διάρκεια των The Game Awards 2022.

Τα μοντέλα θα είναι της ακριβότερης έκδοσης των 512GB. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο άνθρωποι από ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη και να παρακολουθήσουν τα βραβεία μέσω του Steam.tv. Για να συμμετέχετε θα πρέπει να πατήσετε το στο μπλε εικονίδιο στη σελίδα Steam Deck Drop. Όροι της συμμετοχής είναι να έχετε κάνει μία οποιαδήποτε αγορά από το Steam από τις 14 Νοεμβρίου 2021 ως τις 14 Νοεμβρίου 2022, να μην υπάρχουν bans στον λογαριασμό σας και να μην είναι περιορισμένης χρήσης.


In celebration of @thegameawards and Steam Deck being in stock, we're giving away one 512GB Steam Deck per minute of the broadcast on Dec 8th!

Learn more and register for the giveaway here: t.co/yX0V4D8FGO

(everyone gets a Steam Pal sticker) pic.twitter.com/sszM49VHQw

— Steam Deck (@OnDeck) November 30, 2022

Παρόλα αυτά υπάρχει αρκετός κόσμος στο Twitter που ζει στις συγκεκριμένες χώρες και πληροί όλες τις προδιαγραφές, αλλά παρόλα αυτά δεν καταφέρνει να δηλώσει συμμετοχή. Η Valve δήλωσε ότι ήδη εξετάζει το ζήτημα και κάνει διορθώσεις: Για όσους έχουν πρόβλημα στο να δηλώσουν συμμετοχή παρόλο που έχουν τις προδιαγραφές, κάναμε κάποιες διορθώσεις και πρέπει να μπορείτε να προχωρήσετε.


Hello! For folks who were having trouble registering despite being eligible, we just fixed a few things on our side and it should be good to go. Please visit here to register for the giveaway: t.co/yX0V4D8FGO t.co/BNyIalm8vM

— Steam Deck (@OnDeck) December 1, 2022

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2022 09:01 #267865 by Nikos Georgopoulos
Νέο video game από την 505 Games και την Epic Games
Θα αποκαλυφθεί στα The Game Awards. Το πρώτο teaser σε site.

H 505 Games και η Epic Games ετοιμάζουν μια είδηση που θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα στα Game Awards. Ένα site με το όνομα “Visit Rockay City” εχει ένα επαναλαμβανόμενο βίντεο που περιέχει πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένουμε.

Το παραπάνω site μας δείχνει μια παραθαλάσσια πόλη με ουρανοξύστες, τροπικά δέντρα και λιμάνι. Είναι βράδυ και κάποια ελικόπτερα περιτριγυρίζουν την περιοχή, κάτω από ένα ολόγιομο φεγγάρι. Θα μπορούσαμε να ακούμε και τις σειρήνες τις αστυνομίας. Το λογότυπο της Epic Games διακρίνεται στα πανιά ενός πλοίου, ενώ παράλληλα ένα από τα ξενοδοχεία έχει ρολόι που μετρά αντίστροφα την ώρα της ανακοίνωσης που έπεται: Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στα The Game Awards. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Rockay City για να συλλέξετε επιπλέον στοιχεία. Κάποιοι εικάζου πως πρόκειται για νέο τίτλο της σειράς Sleeping Dogs - το οποίο θα ήταν εξαιρετική κίνηση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Παρόλα αυτά, ούτε η Epic Games ούτε η 505 Gmaes δεν έχουν ανάμειξη με τον εν λόγω τίτλο.

Ευτυχώς, οι fans δεν χρειάζεται να περιμένουν άλλο μιας και τα The Game Awards θα είναι κοντά μας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά τα βραβεία (με τα God of War: Ragnarok και Elden Ring να κρατούν τα ηνία) θα υπάρξουν ανακοινώσεις, μαζί με ένα άγνωστο project που αφορά την 505 Games και την Epic Games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2022 02:39 #267909 by Nikos Georgopoulos
Θα διαρκέσουν λιγότεροΤα The Game Awards 2022 ξεκινάνε αυτή την Παρασκευή στις 02:30 και θα διαρκέσουν λιγότερο απ' ότι πέρυσι.
Το 2021 το pre-show κράτησε 30 λεπτά και το βασικό event 3 ώρες. Συνολικά δηλαδή 3,5 ώρες, κάτι υπερβολικό για όσους το βλέπουν. Φέτος μένει να δούμε πόση θα είναι η "μικρότερη" αυτή διάρκεια. Πάντως το pre-show θα είναι 20 λεπτά. Θα ξεκινήσει από τις 02:10 στο παρακάτω link.Άραγε με την λογική του 2/3 το βασικό show αντί για 3 ώρες, μήπως θα είναι 2; Μακάρι, για να δούμε. Πάντως ο Geoff Keighley είπε ότι "κόπηκαν games που θα παρουσιάζονταν". Πάντως, υποσχέθηκε μεγάλες ανακοινώσεις και πολύ σημαντικές εταιρείες που θα δώσουν το παρόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2022 18:10 #267940 by Nikos Georgopoulos
Οι fans του Sonic Frontiers κατηγορούν για παρακίνηση ψήφων στα The Game Awards υπέρ του Genshin Impact
Για το βραβείο Players’ Voice.

Οι fans του Sonic Frontiers κατηγορούν για παρακίνηση ψήφων στα The Game Awards υπέρ του Genshin Impact για το βραβείο Players’ Voice.

Το Players’ Voice ψηφίζεται αποκλειστικά από τον κόσμο και τα πέντε games με τις περισσότερες ψήφους είναι φέτος τα Elden Ring, Genshin Impact, Stray, God of War Ragnarok και Sonic Frontiers. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν κάποιες κατηγορίες για bots, και δωροδοκίες υπέρ του Genshin Impact. Το Sonic Frontiers κατηγορείται ότι έχει πολύ χαμηλότερο Metacritic score από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ενώ το Genshin Impact ότι κυκλοφόρησε το 2020. Όσον αφορά τις δωροδοκίες, το πιο σχετικό είναι η παρότρυνση ενός εργαζομένου της Sega προς τους fans, ενώ οι παίκτες του Genshin Impact ελπίζουν να κερδίσουν διάφορα δώρα, όπως έγινε πέρυσι όταν κέρδισε το βραβείο Best Mobile Game.

Ο moderator του Sonic Subreddit, AndTails δήλωσε αφού απαγορεύτηκε η συγκεκριμένη συζήτηση: Το καταλαβαίνουμε. Είστε στενοχωρημένοι που ένα mobile gacha game του 2020 μπορεί να κερδίζει το Players’ Voice του 2022. Παρόλα αυτά τα posts έχουν γίνει τόσο επαναλαμβανόμενα και σε ορισμένες περιπτώσεις τοξικά, που πλέον δεν επιτρέπουμε νέες δημοσιεύσεις για αυτό το θέμα. Αρκετά threads επίσης κλειδώθηκαν.

Ο Geoff Keighley σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα και είπε συγκεκριμένα: Δεν ξέρω για bots. Νομίζω ότι είναι οι fans που υποστηρίζουν ένα game, η ένα game που διαφημίζει την υποψηφιότητά του προς τους fans. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν έχουμε 100% ψήφους του κοινού στις βασικές κατηγορίες. Συνήθως έχει να κάνει με το ποιες εταιρίες διαφημίζουν τις υποψηφιότητές τους και ποιοι fans ασχολούνται και επηρεάζουν τις ψήφους. Παρόλα αυτά το εξετάζουμε το θέμα αυτή τη στιγμή.


Hundreds of voters reported that the voting website had a bug on their browsers that prevented them from voting unless they picked Sonic or Genshin first, then the other options would unlock for them. I love the game awards so much @geoffkeighley pic.twitter.com/e3QhoLqCbU

— Lance McDonald (@manfightdragon) December 6, 2022

Άλλοι fans υποστηρίζουν επίσης ότι στο site των The Game Awards τα Sonic Frontiers και Genshin Impact ήταν οι μόνοι ψήφοι που λειτουργούν.

Τα The Game Awards 2022 θα πραγματοποιηθούν στις 9/12/2022 στις 02:30 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2022 02:33 #267953 by Nikos Georgopoulos
Συντονιστείτε απόψε στις 02:10Τα The Game Awards 2022 θα προβληθούν live απόψε στις 02:10. Συντονιστείτε στο GameWorld για να τα παρακολουθήσετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2022 02:37 #267963 by Nikos Georgopoulos
LIVE UPDATEΤα The Game Awards 2022 ξεκίνησαν από τις 02:10. Συντονιστείτε στο GameWorld για να τα παρακολουθήσετε.
Τελικά η επίσημη έναρξη έρχεται στις 03:00. Αν και τα βραβεία δίνονται από τις 02:30.Καλύτερο Mobile game: Marvel Snap.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2022 14:53 #267983 by Nikos Georgopoulos
The Game Awards 2022: Game of the Year το Elden Ring και ο streaker με τον...Bill Clinton!
Επικές ατάκες και βραβεία που θα συζητηθούν.

Κατά την διάρκεια των φετινών The Game Awards 2022 υπήρξε μεγάλη αγωνία για το ποιος θα κερδίσει το Game of the Year. Elden Ring ή God of War: Ragnarok; Τελικά το μεγάλο βραβείο πήγε...στο Elden Ring. Πάντως, το God of War: Ragnarok κέρδισε τα περισσότερα βραβεία στην αποψινή βραδιά. Το Elden Ring ήταν ολοκαίνουργιος τίτλος, ενώ το God of War: Ragnarok αποτέλεσε μία εξέλιξη του τίτλου του 2019.

Επίσης, κατά την ομιλία των βραβείων, η FromSoftware μίλησε για 4 λεπτά, με τον πρόεδρό της και director του Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, να ευχαριστεί τον George R.R. Martin που σχεδίασε τον κόσμο του παιχνιδιού, τους συνεργάτες του, το community και να υπόσχεται ότι το επόμενο παιχνίδι του θα είναι ακόμα καλύτερο και ειδικότερα με πολύ καλύτερο σενάριο.

Την παράσταση έκλεψε η τελευταία ατάκα, στο τέλος της απονομής, ενός πιτσιρικά, ο οποίος δεν ανήκε στην ομάδα της FromSoftware και ο οποίος πετάχτηκε από το πουθενά μέσα από το κοινό και είπε : "Πολύ γρήγορα θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και να πω ότι θέλω να προτείνω αυτό το βραβείο στον μεταρρυθμισμένο Ορθόδοξο Ραβίνο μου Μπιλ Κλίντον. Ευχαριστώ".


Unorthodox rebel bill clinton???
I'm sorry what? #TheGameAwards pic.twitter.com/K1SjwubhSq

— Devin roopnarain (@TurbosnipeOne) December 9, 2022

Η τρολιά αυτή πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Στο τέλος, αν παρατηρήσετε το βίντεο, η ασφάλεια της εκδήλωσης ερχόταν προς το stage, αλλά η κάμερα άλλαξε και έδειξε τον Geoff Keighley. Ο πιτσιρικάς συνελήφθη.

Δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές της βραδιάς.
[h2]Game of the Year[/h2]
 • A Plague Tale: Requiem
 • Elden Ring - WINNER
 • God of War Ragnarok
 • Horizon Forbidden West
 • Stray
 • Xenoblade Chronicles 3
[h2]Best Game Direction[/h2]
 • Elden Ring - WINNER
 • God of War Ragnarok
 • Horizon Forbidden West
 • Immortality
 • Stray
[h2]Best Narrative[/h2]
 • A Plague Tale: Requiem
 • Elden Ring
 • God of War Ragnarok - WINNER
 • Horizon Forbidden West
 • Immortality
[h2]Best Art Direction[/h2]
 • Elden Ring - WINNER
 • God of War: Ragnarok
 • Horizon: Forbidden West
 • Scorn
 • Stray
[h2]Best Score/Music[/h2]
 • Olivier Deriviere - A Plague Tale: Requiem
 • Tsukasa Saitoh - Elden Ring
 • Bear McCreary - God of War: Ragnarok - WINNER
 • Two Feathers - Metal Hellsinger
 • Yasunori Mitsuda
[h2]Best Audio Design[/h2]
 • Call of Duty: Modern Warfare 2
 • Elden Ring
 • God of War Ragnarok - WINNER
 • Gran Turismo 7
 • Horizon Forbidden West
[h2]Best Performance[/h2]
 • Ashly Birch - Horizon: Forbidden West
 • Charlotte McBurney - A Plague Tale: Requiem
 • Christopher Judge - God of War: Ragnarok - WINNER
 • Manon Gage - Immortality
 • Sunny Suljic - God of War: Ragnarok
[h2]Games for Impact[/h2]
 • A Memoir Blue
 • As Dusk Falls - WINNER
 • Citizen Sleeper
 • Endling - Extinction is Forever
 • Hindsight
 • I Was a Teenage Exocolonist
[h2]Best Ongoing Game[/h2]
 • Apex Legends
 • Destiny 2
 • Final Fantasy 14 Online - WINNER
 • Fortnite
 • Genshin Impact
[h2]Best Indie Game
[/h2]
 • Cult of the Lamb
 • Neon White
 • Sifu
 • Stray - WINNER
 • TUNIC
[h2]Best Debut Indie Game[/h2]
 • Neon White
 • NORCO
 • Stray - WINNER
 • TUNIC
 • Vampire Survivors
[h2]Best Mobile Game[/h2]
 • Apex Legends Mobile
 • Diablo Immortal
 • Genshin Impact
 • Marvel Snap - WINNER
 • Tower of Fantasy
[h2]Best Community Support[/h2]
 • Apex Legends
 • Destiny 2
 • Final Fantasy 14 Online - WINNER
 • Fortnite
 • No Man’s Sky
[h2]Best VR/AR Game[/h2]
 • After the Fall
 • Among Us VR
 • BONELAB
 • Moss: Book II - WINNER
 • Red Matter 2
[h2]Innovation in Accessibility[/h2]
 • As Dusk Falls
 • God of War: Ragnarok - WINNER
 • Returnal
 • Return to Monkey Island
 • The Last of Us Part 1
 • The Quarry
[h2]Best Action Game[/h2]
 • Bayonetta 3 - WINNER
 • Call of Duty: Modern Warfare II
 • Neon White
 • Sifu
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
[h2]Best Action/Adventure Game[/h2]
 • A Plague Tale: Requiem
 • God of War Ragnarok - WINNER
 • Horizon Forbidden West
 • Stray
 • TUNIC
[h2]Best RPG[/h2]
 • Elden Ring - WINNER
 • Live a Live
 • Pokémon Legends: Arceus
 • Triangle Strategy
 • Xenoblade Chronicles 3
[h2]Best Fighting Game[/h2]
 • DNF Duel
 • JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R
 • The King of Fighters 15
 • MultiVersus - WINNER
 • Sifu
[h2]Best Family Game[/h2]
 • Kirby and the Forgotten Land - WINNER
 • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
 • Mario + Rabbids Sparks of Hope
 • Nintendo Switch Sports
 • Splatoon 3
[h2]Best Sports/Racing Game[/h2]
 • F1 22
 • FIFA 23
 • NBA 2K23
 • Gran Turismo 7 - WINNER
 • OlliOlli World
[h2]Best SIM/Strategy Game[/h2]
 • Dune: Spice Wars
 • Mario + Rabbids Sparks of Hope - WINNER
 • Total War: WARHAMMER 3
 • Two Point Campus
 • Victoria 3
[h2]Best Multiplayer Game[/h2]
 • Call of Duty: Modern Warfare 2
 • Multiversus
 • Overwatch 2
 • Splatoon 3 - WINNER
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
[h2]Content Creator of the Year[/h2]
 • Karl Jacobs
 • Ludwig - WINNER
 • Nibellion
 • Nobru
 • QTCinderella
[h2]Best Esports Athlete[/h2]
 • Jeong "Chovy" Ji-hoon (Gen.G, LOL)
 • Lee "Faker" Sang-hyeok (T1, LOL)
 • Finn "karrigan" Andersen ( (FaZe Clan - CS:GO)
 • Oleksandr "s1mple" Kostyliev (Natus Vincere, CS:GO)
 • Jacob “Yay” Whiteaker (Cloud9, Valorant) - WINNER
[h2]Best Esports Coach[/h2]
 • Andrii "B1ad3" Horodenskyi (Natus Vincere, CS:GO)
 • Matheus “bzkA” Tarasconi (LOUD, VALORANT) - WINNER
 • Erik “d00mbr0s” Sandgren (FPX, VALORANT)
 • Robert "RobbaN" Dahlström (FaZe Clan, CS:GO)
 • Go "Score" Dong-bin (Gen.G, LOL)
[h2]Best Esports Event[/h2]
 • EVO 2022
 • 2022 League of Legends World Championship - WINNER
 • PGL Major Antwerp 2022
 • The 2022 Mid-Season Invitational
 • VALORANT Champions 2022
[h2]Best Esports Game[/h2]
 • Counter-Strike: Global Offensive
 • DOTA 2
 • League of Legends
 • Rocket League
 • VALORANT - WINNER
[h2]Best Esports Team[/h2]
 • DarkZero Esports (Apex Legends)
 • FaZe Clan (CS:GO)
 • Gen.G (League of Legends)
 • LA Thieves (Call of Duty)
 • LOUD (Valorant) - WINNER
[h2]Most Anticipated Game[/h2]
 • Final Fantasy 16
 • Hogwarts Legacy
 • Resident Evil 4
 • Starfield
 • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - WINNER
[h2]Best Adaptation[/h2]
Celebrating game-inspired projects across entertainment including TV, movies, comics, and more.
 • Arcane: League of Legends - WINNER
 • Cyberpunk: Edgerunners
 • The Cuphead Show!
 • Sonic the Hedgehog 2
 • Uncharted
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification