Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Κρητικέ έχω αν δηλώσω ότι μπροστά σε μας, δλδ. το γυναικείο τιμ του σταθμού ούτε η Πάμελα ούτε η Σάσα πιάνουν μια
DA ORKZ! Κάθε Κυριακή 22:00-24:00 στον gamesradio.gr
I'm not like them but I can pretend
The sun is gone but I have a light
The day is done but I'm having fun
I think I'm dumb Or maybe just happy
Think I 'm just happy
Mano enhmerose me sxetika me to an tha yparxei pc sthmeno me to FSX gia na fero joystick. Akoma pes mou an einai na fero kai to laptop me FS 2004 kai Falcon gia na kanoume kai kammia epideixi on line - an yparxei grammh internet diathesimi h off line
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για σασα και μάσα, εγώ περιμένω την samantha δηλαδή την νέα mobo που θα τρέχει AMIGA OS04 . Τώρα μπορώ να φέρω το φορητό που τρέχει και AMIGA OS και FS2004 και FSX
Και PC στημένο έχουμε και τις τρεις μεγάλες κονσόλες έχουμε και γενικά το περίπτερο είναι κομπλέ! (φέρε όμως το joystick για να απογειώσουμε τους επισκέπτες της έκθεσης! )
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Συγχαρητήρια ρε παιδιά !!! Από ότι είδα καλά ξεκίνησε η πρώτη μέρα της έκθεσης για το σταθμό !!! Και είχαμε και από τα καλύτερα περίπτερα έτσι ??? Τι καλύτερη διακόσμηση στο background !!!