Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Άσε ρε Φρανκ. 3 ματς έπαιξα, και στα 3 έχασα, και στα 3 είχα από ένα δοκάρι. Και σε 2/3 είχα και αποβολές. Δεν με θέλει. Γι'αυτό πήρα το αίμα μου μετά στο Guitar Hero. Μέχρι που ήρθε ο Mumm-Ra και με ξεφτύλισε και σε αυτό.
Nikolis wrote: Γι'αυτό πήρα το αίμα μου μετά στο Guitar Hero. Μέχρι που ήρθε ο Mumm-Ra και με ξεφτύλισε και σε αυτό.
παλι καλα που υπηρχε κι εκεινο αριστερα να λες, ακομα τα αφτια μου κουδουνιζουν απ το eye of the tiger, ποτε μου δεν εχω ακουσει ενα τραγουδι τοσες φορες συνεχομενα :rock:
Όντως. Στο τέλος λιώσαμε εκεί με μεταλάκια και ροκάκια. Καλά, βλάκες είναι; Από τα τρία που είχαν μόνο σε ένα είχαν τη μεγάλη ποικιλία; Ακόμα να καταλάβω γιατί το κάνανε αυτό.
Μια μέρα πρέπει να στήσουμε Guitar Hero Battle ή ακόμα καλύτερα Frets on Fire Battle (και όχι Rock Band) στο PC (και όχι σε κονσολίτσες) παίζοντας με τον πατροπαράδοτο τρόπο των Αρχαίων Μεταλλικών Πνευμάτων!
[youtube:33s9fo5v][/youtube:33s9fo5v]
Είναι λίγο αμπαλιδάκος, αλλά you get the point...