Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

GameWorld Events & Meetings

11 Oct 2010 14:40 #81245 by Andr
Replied by Andr on topic GameWorld Events & Meetings

Nikolis wrote: Άσε ρε Φρανκ. 3 ματς έπαιξα, και στα 3 έχασα, και στα 3 είχα από ένα δοκάρι. Και σε 2/3 είχα και αποβολές. Δεν με θέλει. Γι'αυτό πήρα το αίμα μου μετά στο Guitar Hero. Μέχρι που ήρθε ο Mumm-Ra και με ξεφτύλισε και σε αυτό. :mrgreen:

παντως η προσπαθεια σας να μαζεψετε κοσμο παιζοντας fifa δεν ειχε μεγαλη επιτυχια.αν σκεφτεις οτι το παιχνιδι σας ηταν σε slow motion :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Oct 2010 14:54 #81247 by Νικολής Ασημάκης
Πέρα από τις φωτογραφίες που μπορείτε να τις δείτε στην κεντρική σελίδα, τραβήξαμε και video τα οποία θα δημιουργήσουν ένα trailer για ένα καινούργιο διαγωνισμό. Μείνετε συντονισμένοι για απίστευτες καφρίλες. :cool:

11 Oct 2010 16:05 #81252 by Μάνος Γρυπάρης
Athens Digital Week 2010 Photos
Φωτογραφίες από την έκθεση

Στην τελευταία photo από αριστερά προς τα δεξιά:
Frank16, Manos (Γρυπάρης), Thunderhawk, -πάνω- Draginfable, Mumm-Ra (Σωτηρόπουλος), -πάνω- akypraios -κάτω- BigBoss (Χαραλάμπους), -πάνω- TheReaper, -κάτω- Nikolis (Ασημάκης).

@legend10, Reith: Καλά ρε παιδιά, 15 άτομα περιφερόμασταν στο χώρο της έκθεσης, καμιά 10αριά μοιράζαμε κάρτες στην είσοδο, στα ρομπότ και στα games, πως είναι δυνατόν να μη μας είδατε? :-k
Ασε που υπήρχαν και αφισες GameWorld στην αίθουσα των games. Οποιον κι αν ρωτούσατε από το Staff θα σας έδειχνε εμάς.

@Pokemon: Δεν θυμάμαι τίποτα, ας τους ενημέρωνες εδώ στο forum. Πάντως νομίζω οι περισσότεροι πρόλαβαν και ψήφισαν, εκτός από TheRipper. Θέλουμε και τελική κατάταξη, αν και φαντάζομαι ότι αυτός με το υγρό άζωτο θα βγήκε πρώτος. Τον βάλανε και ψηλά ψηλά στο πατάρι να φαίνεται!

Μπάμπη, ενημέρωσε το λογιστήριο, να περάσει ο TheRipper για την είσπραξη. 4ήμερο χτύπησε με 8ωρο καθε μερα. :mrgreen:

Ραντεβού στην Web World Expo, 23-24 Οκτωβρίου
www.webworldexpo.gr . Για ώρα προτείνουμε την 24 Οκτωβρίου Κυριακή ώρα 18:00.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

11 Oct 2010 16:24 #81254 by Νικολής Ασημάκης
Rapist βλέμμα του Μπάμπη +1

11 Oct 2010 16:50 #81256 by Νίκος Καραχάλιος

Manos wrote: @legend10, Reith: Καλά ρε παιδιά, 15 άτομα περιφερόμασταν στο χώρο της έκθεσης, καμιά 10αριά μοιράζαμε κάρτες στην είσοδο, στα ρομπότ και στα games, πως είναι δυνατόν να μη μας είδατε? :-k
Ασε που υπήρχαν και αφισες GameWorld στην αίθουσα των games. Οποιον κι αν ρωτούσατε από το Staff θα σας έδειχνε εμάς.

@Pokemon: Δεν θυμάμαι τίποτα, ας τους ενημέρωνες εδώ στο forum. Πάντως νομίζω οι περισσότεροι πρόλαβαν και ψήφισαν, εκτός από TheRipper. Θέλουμε και τελική κατάταξη, αν και φαντάζομαι ότι αυτός με το υγρό άζωτο θα βγήκε πρώτος. Τον βάλανε και ψηλά ψηλά στο πατάρι να φαίνεται!

Μπάμπη, ενημέρωσε το λογιστήριο, να περάσει ο TheRipper για την είσπραξη. 4ήμερο χτύπησε με 8ωρο καθε μερα. :mrgreen:

Στο εξής στις εκθέσεις θα κανονίζουμε meetings συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Δεν ήξερα ότι είχαμε τόσο λαό. Ραντεβού στην Web World Expo, 23-24 Οκτωβρίου
www.webworldexpo.gr/ . Προτείνεται 24 Οκτ. Κυριακή ώρα 18:00.

Δεν ξερω ρε Μανο εγω δεν σε ειδα και περιφερομουν κανα 40λεπτο αναμεσα σε robotics και games συνεχεια.. :?

11 Oct 2010 17:24 #81259 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: Μπάμπη, ενημέρωσε το λογιστήριο, να περάσει ο TheRipper για την είσπραξη. 4ήμερο χτύπησε με 8ωρο καθε μερα. :mrgreen:

Ο TheRipper ειναι αυτος απο την εκπομπη ο TheReaper ειναι του GameWorld. Μα καλα δεν ξερεις τα μελή μας; Τραγικο.

Manos wrote: Στο εξής στις εκθέσεις θα κανονίζουμε meetings συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Δεν ήξερα ότι είχαμε τόσο λαό. Ραντεβού στην Web World Expo, 23-24 Οκτωβρίου

Ωχ παλι καρτουλες... ](*,) (btw-ειμαι μεσα)

Nikolis wrote: Rapist βλέμμα του Μπάμπη +1

Πλαστικο rapist βλεμμα θες να πεις :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

11 Oct 2010 17:31 #81262 by Andr
Replied by Andr on topic GameWorld Events & Meetings

BigBoss wrote:

Manos wrote: Στο εξής στις εκθέσεις θα κανονίζουμε meetings συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Δεν ήξερα ότι είχαμε τόσο λαό. Ραντεβού στην Web World Expo, 23-24 Οκτωβρίου

Ωχ παλι καρτουλες... ](*,) (btw-ειμαι μεσα)

λοιπον αυτοι τι φορα να εφαρμοστει η ιδεα που προτεινε ο μανος.να ντυθειτε φιγουρες απο παιχνιδια και να τις μοιραζετε.εσενα μπαμπη σου προτεινω να εμπνευστεις απο τα δυο αγαπημενα σου παιχνιδια hanah montana και lbp

11 Oct 2010 18:01 #81264 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kammeno souvlaki wrote: λοιπον αυτοι τι φορα να εφαρμοστει η ιδεα που προτεινε ο μανος.να ντυθειτε φιγουρες απο παιχνιδια και να τις μοιραζετε.εσενα μπαμπη σου προτεινω να εμπνευστεις απο τα δυο αγαπημενα σου παιχνιδια hanah montana και lbp

Αντε χασου! :evil:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

11 Oct 2010 19:31 #81271 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ αναροτιόμουνα σε ποιον αναφερόταν...

BTW, αυτή η φώτο δείχνει πολύ ωραία. Ειδικά με τα σουβλάκια και τις Pepsi στο τραπέζι.

11 Oct 2010 20:30 #81279 by Άγγελος Φασούλης
Ναι!!!! Και άλλη έκθεση! Πάλι θα βλέπω τους άλλους να μοιράζουν καρτούλες ενώ εγώ θα δίνω μία δύο για ξεκάρφωμα!

Note: Τοις μοίρασα όλες τις κάρτες που είχα πάρει στο σχολείο και θέλω καινούργια παρτίδα.

Notification