Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Magic the Gathering(Card Game)

02 Sep 2023 02:12 #272747 by Nikos Georgopoulos
Τις επέστρεψανΗ αστυνομία βρήκε τους δράστες που έκλεψαν τις κάρτες Magic: The Gathering αξίας 300.000 δολαρίων και τις επέστρεψαν. Κάθε κάρτα είχε αξία περίπου 400 δολάρια τουλάχιστον αλλά οι rare και legendary είχαν αξία κάτι χιλιάδες δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2023 10:00 #272910 by Nikos Georgopoulos
Συλλήψεις και ποινέςΟι κλέφτες των καρτών Magic: The Gathering συνελήφθησαν και θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινές ύψους 10.000 δολαρίων, αλλά και φυλάκισης. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι προσπάθησαν να πουλήσουν τις κάρτες Magic: The Gathering (αξίας 300.000 δολαρίων) για μόλις 4.000 δολάρια. Είχαν κλέψει μία παλέτα με κάρτες, σύμφωνα με την Αμερικανική αστυνομία.
Οι κλέφτες ονομάζονται Andrew Pearson Giaume και Thomas J. Dunbar . Το ντροπιαστικό της υπόθεσης είναι ότι αποτελούν και οι ίδιοι δημιουργοί ενός Card game, του Castle Assault, το οποίο αποτελεί μείγμα Tower Defence με Tactical Strategy. Μάλιστα είχε κερδίσει χρηματοδότηση στο Kickstarter και παίχτηκε στην Gen Con το 2017. Έκτοτε όμως τα ίχνη του project τους...αγνοούνται, άρα προφανώς δεν πήγε και πολύ καλά αυτό!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification