Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cyberpunk 2077

More
28 Oct 2020 21:42 #240559 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Η CD Projekt Red δέχθηκε θανατικές απειλές λόγω της νέας αναβολής του Cyberpunk 2077
Σύμφωνα με τον senior game designer της εταιρείας.


Μετά από την ανακοίνωση της Insomniac Games που παρότρυνε την κοινότητα να μην στέλνει θανατικές απειλές λόγω των αλλαγών που έγιναν στον Peter Parker στο Marvel’s Spider-Man Remastered. Η CD Projekt Red παίρνει τα ηνία.

Ο Senior designer της CD Projekt Red, Andrzej Zawadzki, παρότρυνε την κοινότητα με ένα σχετικό tweet να μην στέλνει απειλές θανάτους στα μέλη της εταιρείας λόγω της καθυστέρησης που πήρε ξανά το Cyberpunk 2077. Δείτε το σχετικό tweet.


Οι απαντήσεις στο tweet του Andrzej Zawadzki αναφέρονται συχνά σε ένα συγκεκριμένο tweet του επίσημου λογαριασμού του Cyberpunk 2077 από τις 26 Οκτωβρίου που υποσχόταν ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις, κάτι που οδήγησε τον υπάλληλο της CD Projekt Red, Fabian Mario Döhla, να εξηγήσει ότι ο υπεύθυνος των social media του Cyberpunk 2077 δεν θα μπορούσε να γνωρίζει για τη νέα καθυστέρηση, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες ότι το προσωπικό της εταιρείας το έμαθε ταυτόχρονα με όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

“Το θέμα είναι το εξής: είμαστε μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο κι είναι αδύνατο να ενημερωθεί ο κάθε εργαζόμενος εκ των προτέρων, κυρίως για λόγους που αφορούν το νομικό σκέλος. Το γνωρίζω (και το έχω συνηθίσει) αλλά μπορεί να μπερδέψει πολύ όσους είναι έξω από αυτό. Εν συντομία: ο λογαριασμός του Cyberpunk στο Twitter (και κατ’ επέκταση το studio μας, καθώς πρόκειται για επίσημο κανάλι) δεν είπε σκόπιμα ψέματα” γράφει ο Döhla.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2020 21:52 #240562 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Το Cyberpunk 2077 χάνει τα The Game Awards 2020
Σύμφωνα με τον Geoff Keighley.


Το Cyberpunk 2077 της CD Projekt RED θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στα The Game Awards 2020.

Το Cyberpunk 2077 έχει πάρει έως τώρα τρεις αναβολές μέχρι στιγμής από την αρχική ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του. Παρά τις αρνητικές επιπτώσεις στην κοινότητα του game, η τελευταία καθυστέρηση κόστισε την CD Projekt RED πολύ περισσότερο, καθώς δεν θα τους επιτραπεί να συμμετάσχουν στην φετινή εκδήλωση για τα The Game Awards.

Όπως επιβεβαιώνεται από τον Geoff Keighley, σκηνοθέτη και παρουσιαστή πίσω από τα βραβεία The Game Awards, το Cyberpunk 2077 δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους τίτλους της φετινής χρονιάς για τη νίκη ενός τροπαίου στα βραβεία The Game Awards 2020, καθώς θα κυκλοφορήσει μόλις μία ημέρα πριν από την εκδήλωση, προφανώς σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει σωστό review του παιχνιδιού. Δείτε το σχετικό tweet.Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2020 12:35 #240580 by Dylandog
Dylandog replied the topic: Cyberpunk 2077
Η αρχική φημολογία που ανέφερε ότι η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 οφειλόταν στις εκδόσεις των PS4 και Xbox One επιβεβαιώθηκε.


Μετά την υπόσχεση της CD Projekt Red ότι δεν θα καθυστερήσει άλλο το Cyberpunk 2077, πριν δυο ημέρες ανακοίνωσε την μετάθεση του Action RPG για τις 21 Δεκεμβρίου. Βέβαια ενώ θα αποφύγει την πάντα γεμάτη από κυκλοφορίες περίοδο του Νοεμβρίου, πολλοί αναρωτήθηκαν τον ακριβή λόγο της καθυστέρησης αυτής.

Σε τηλεδιάσκεψη με τους επενδυτές μετά τα πιο πρόσφατα νέα, τα ανώτερα στελέχη της CDPR αποκάλυψαν τον λόγο για την νέα μετάθεση της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το Biznes , ο λόγος είναι η κατάσταση του παιχνιδιού σε PS4 και Xbox One, αφού οι εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S είναι στο σωστό δρόμο.

Η CDPR δήλωσε ότι αυτή η μετάθεση της κυκλοφορίας είναι διαφορετική από τις προηγούμενες αφού το παιχνίδι είναι έτοιμο για PC, οι εκδόσεις για τις next-gen δέχονται τις τελευταίες πινελιές και το πρόβλημα έγκειται στην διαδικασία ανάπτυξης για PS4 και Xbox One.

Επίσης τα στελέχη της εταιρείας θεωρούν ότι αυτή η εξέλιξη δεν θα επιδράσει αρνητικά στις προπαραγγελίες του Cyberpunk 2077, αφού συγκρίνοντάς τις με τις αντίστοιχες του The Witcher 3, είναι ολοένα και αυξανόμενες σε ικανοποιητικό βαθμό. Βέβαια η Πολωνική εταιρεία πιστεύει ότι σε βάθος χρόνου, η νέα μετάθεση του Action RPG μπορεί να έχει οικονομικό αντίκτυπο αφού αυξάνεται και η περίοδος marketing του παιχνιδιού.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2020 19:42 #240615 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Η νέα αναβολή της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 επηρεάζει και άλλα games
Αλλαγές στο πλάνο και το προγραμματισμό για το expansion του Path of Exile.


Η καθυστέρηση του Cyberpunk 2077 έως τις 10 Δεκεμβρίου δεν επηρεάζει μόνο τους fans που θέλουν να παίξουν το open-world RPG της CD Projekt Red.

Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας αυτής επηρεάζει και άλλα games. Πιο συγκεκριμένα το end-game expansion του Path of Exile 3.13 είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου. Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανάπτυξης, Grinding Gear Games, δήλωσε ότι η προετοιμασία του expansion ήταν σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει εκείνη την ημερομηνία καθώς βρισκόταν σε μια πολύ σταθερή κατάσταση.

Το expansion του Path of Exile 3.13 θα καθυστερήσει από τις 11 Δεκεμβρίου έως και τον Ιανουάριο του 2021. Ο CEO της Grinding Gear Games, Chris Wilson, δήλωσε: "Δεν θέλουμε να θέσουμε στους παίκτες μας το δίλλημα και ούτε να τους βάλουμε σε θέση να επιλέξουν μεταξύ αυτών των δύο games. Οπότε αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Path of Exile 3.13 έως τον Ιανουάριο".

Είναι μια περίεργη κίνηση, αλλά σίγουρα αρκετοί παίκτες του Path of Exile θα θέλουν να παίξουν το Cyberpunk 2077. Βέβαια οι hard-fans του Path of Exile που δεν είχαν σκοπό να δοκιμάσουν το νέο RPG νιώθουν αδικημένοι. Τα μηνύματα που υπάρχουν στο forum του Path of Exile είναι ανάμεικτα, με ορισμένους fans να ευχαριστούν τον Wilson για αυτή την κίνηση ενώ κάποιοι άλλοι να παραμένουν αρκετά δυσαρεστημένοι με το όλο θέμα.

Ο Chris Wilson επίσης ανέφερε: "Για να έχετε ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε στο Path of Exile για να παίξετε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς σχεδιάζουμε να εκτελέσουμε τουλάχιστον ένα event πολλών εβδομάδων (όπως το Flashback)".

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2020 20:24 #240627 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
CD Projekt Red: Crunch για τους developers του Cyberpunk 2077
Η CD Projekt Red απολογείται στους developers


Η ανακοίνωση της μετάθεσης του Cyberpunk 2077 για τις 10 Δεκεμβρίου είχε ως επακόλουθο την τηλεδιάσκεψη της CD Projekt Red με τους επενδυτές, όπου ο Adam Kicinski, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υποβάθμισε το γεγονός του crunch time, το οποίο υπόκεινται οι developers.

O Kicinski ανέφερε στους επενδυτές ότι ενώ οι εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S είναι ουσιαστικά έτοιμες, το πρόβλημα έγκειται στις εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Επίσης σημείωσε και την ‘’καλή αποζημίωση’’ που θα λάβουν οι developers για το crunch, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι εκδόσεις.

Ο διευθύνων σύμβουλος της CDPR τόνισε: ''Το crunch δεν είναι τόσο κακό – ποτέ δεν ήταν – και πρόκειται για ένα θέμα που έχει τονιστεί από τα media. Κάποιοι developers υπόκεινται σε άγριο crunch, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων δεν κάνουν υπερωρίες αφού έχουν ολοκληρώσει την δουλειά τους. Κυρίως πρόκειται για το Q&A, τους μηχανικούς και τους προγραμματιστές, αλλά δεν μιλάμε για υπερβολικές υπερωρίες. Πάντως το feedback από τους developers είναι θετικό αφού είναι χαρούμενοι για αυτές τις τρεις εξτρά εβδομάδες και δεν υπάρχουν απειλές γι΄ αυτό''.

Προφανώς και αυτές οι δηλώσεις του Kicinski δεν έτυχαν της θερμότερης αποδοχής και ο τελευταίος αναγκάστηκε να προβεί σε διορθωτικές δηλώσεις υπό την μορφή απολογίας προς τους developers. To email που έστειλε ο Kicinski αναφέρει: ''Θέλω να απολογηθώ σε όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου για τις δηλώσεις μου αναφορικά με τις υπερωρίες, στους επενδυτές. Δεν ήθελα να σχολιάσω το crunch, αλλά τελικά το έκανα και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Τώρα που η τηλεδιάσκεψη έχει τελειώσει και το άγχος αυτής έχει περάσει, κατανοώ το ακριβές νόημα των λεγόμενών μου. Δεν έχω να πω κάτι για να υπερασπίσω την στάση μου αφού αυτό που έπραξα είναι ανεπιτυχές και άσχημο. Σας παρακαλώ δεχθείτε την πιο ειλικρινή μετάνοιά μου. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την κατάθεση ψυχής και καρδιάς που πράττετε καθημερινά στην δουλειά σας''.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2020 22:50 #240725 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Η τιμή των μετοχών της CD Projekt Red έπεσε κατά 25% μετά την καθυστέρηση του Cyberpunk 2077
Άσχημα νέα.


Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται στο προσκήνιο για αρκετό καιρό, όμως τελευταία τα νέα δεν είναι και τόσο καλά.

Μετά τις αναφορές για το crunch των developers και τις δύο πρόσφατες καθυστερήσεις που δέχθηκε το Cyberpunk 2077, η CD Projekt Red άρχισε να βλέπει τις επιπτώσεις. Σύμφωνα με το GamesIndustry.biz, η τιμή των μετοχών της CD Projekt Red έχει μειωθεί κατά 25% από τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει 25% πτώση από την κορυφή που είχε κάνει τον Αύγουστο, όπου ανακοίνωσε ένα Witcher mobile game παρόμοιο με το Pokemon Go. Σίγουρα, μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 η τιμή των μετοχών θα ανακάμψει, μιας και το hype που περιτριγυρίζει το επερχόμενο RPG δεν φαίνεται να υποχωρεί.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, καθώς και θα είναι διαθέσιμο για τις next-gen κονσόλες ως δωρεάν upgrade, όταν αυτές κυκλοφορήσουν.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2020 23:25 #240748 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Η νέα αναβολή της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 επηρεάζει και άλλα games
Αλλαγές στα σχέδια για την Early Access του Everspace 2 και το expansion του Path of Exile.


Μετά την Grinding Gear Games με το Path of Exile, η Rockfish Games μεταφέρει κι αυτή την ημερομηνία κατά την οποία θα είναι διαθέσιμο σε Early Access το Everspace 2 από τα μέσα Δεκεμβρίου στον Ιανουάριο.

“Το porting του αυθεντικού Everspace στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς τότε που έγινε, οπότε μόνο να φανταστούμε μπορούμε τι πρόκληση πρέπει να είναι το να φέρει κανείς ένα τεράστιο παιχνίδι όπως το Cyberpunk 2077 στο Xbox One και το PS4. Δυστυχώς, αυτό είναι επίσης και μεγάλο χτύπημα για κάθε άλλο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εκείνη την εβδομάδα. Ξέρουμε από την κοινότητά μας ότι τα ακροατήρια των δύο παιχνιδών είναι αλληλοεπικαλυπτόμενα, επομένως αποφασίσαμε να βγούμε από τη μέση και να μεταφέρουμε την κυκλοφορία μας για τον Ιανουάριο. Καταλαβαίνουμε ότι οι φαν του Everspace 2 θα δυσαρεστηθούν, αλλά το να ανταγωνιστούμε με το κατά γενική ομολογία πιο αναμενόμενο video game στην ιστορία απλά δεν είναι καλή ιδέα” είπε ο επικεφαλής της Rockfish Games, Michael Shade.

Για παρηγοριά, η Rockfish Games θα στείλει pre-release keys με πρόσβαση στην closed beta σε όλους τους backers στο Kickstarter (βαθμίδων από Just A Digital Copy, Please και άνω) στις 2 Νοεμβρίου, οπότε θα μπορούν να παίξουν τις πρώτες 10 ώρες του Everspace 2 ένα μήνα πριν από όλους τους άλλους. Η Rockfish Games έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα update για τους Kickstarter backers της, λέγοντας “Ας πούμε κατευθείαν για τον ψηφιακό ελέφαντα στο δωμάτιο: η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 μετακινήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, κάτι που είναι μεγάλο χτύπημα στην early access του Everspace 2 που σχεδιάζαμε να διαθέσουμε στα μέσα Δεκέμβρη. Δεν είναι μόνο ότι κάθε μέσο και content creator θα καλύψουν το χωρίς αμφιβολία πιο αναμενόμενο παιχνίδι στην ιστορία (και τίποτε άλλο) κατά τη διάρκεια όλων των γιορτών, ξέρουμε επίσης ότι υπάρχει αλληλοεπικάλυψη μεταξύ των δύο στο κοινό μας (και στην ομάδα μας)”.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2020 20:32 #240869 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Παπούτσια Adidas Cyberpunk 2077
Τα Hypebeast στοιχίζουν 190 και 250 δολάρια αντίστοιχα.


Η Adidas ανακοίνωσε δύο παπούτσια Cyberpunk 2077.

Τα αθλητικά αυτά παπούτσια...limited edition, ονομάζονται Hypebeast και είναι σχεδιασμένα σε συνεργασία με την CD Projekt Red και θα κυκλοφορήσουν από τις 11 Νοεμβρίου σε επιλεγμένες Αστιατικές χώρες, σύμφωνα με τον επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Πολωνικής εταιρείας, Rafal Jaki. Το X9000L4 θα έχει το λογότυπο "Punk" στο κάτω μέρος, θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 250 δολάρια, ενώ θα διατεθεί στην αγορά σε τέσσερα χρώματα: γκρι, μαύρο, λευκό και λεοπαρδαλί. Επίσης, κάθε παπούτσι έχει διάφορες αποχρώσεις χρημάτων, όπως για παράδειγμα κόκκινο, τιρκουάζ, χρυσό, μωβ και ασημί.
Δείτε το σχετικό tweet.


Το X90004D θα κοστίζει περί τα 190 δολάρια και θα έχει το λογότυπο "Cyberpunk" σε μια πιο διακριτική μορφή. Είναι μαύρο με κίτρινη σόλα και επίσης κίτρινα κορδόνια και συστήνεται ακόμη περισσότερο για τρέξιμο.
Δείτε άλλο ένα σχετικό tweet.


Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2020 18:01 #241074 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ξανά την ημερομηνία κυκλοφορίας.


H CD Projekt Red επιβεβαίωσε ξανά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077.

Σε πρόσφατο post στο Twitter, ο global community lead, Marcin Momot, υπογράμμισε το γεγονός ότι το Twitter banner του Cyberpunk 2077, αναφέρει την πιο πρόσφατη ημερομηνία κυκλοφορίας, δηλαδή τις 10 Δεκεμβρίου, καθησυχάζοντας το κοινό, μετά από φήμες για εκ νέου καθυστέρηση του επερχόμενου RPG.
Δείτε το σχετικό tweet.

Οι φήμες ξεκίνησαν επειδή η ημερομηνία που προαναφέρθηκε, είχε αφαιρεθεί από το bio του λογαριασμού του Cyberpunk 2077 στο Twitter, με αποτέλεσμα μερικοί χρήστες να υποθέσουν ότι θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο. Το επερχόμενο RPG της CD Projekt Red έχει ήδη καθυστερήσει ουκ ολίγες φορές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του αρχικά ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όμως αναβλήθηκε για τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Τον Ιούνιο, η CD Projekt Red αποφάσισε να καθυστερήσει λίγο ακόμα τον τίτλο, έως τις 19 Νοεμβρίου, λέγοντας ότι το Cyberpunk 2077 δεν θα καθυστερήσει άλλο.

Τέλος, τον προηγούμενο μήνα, η κυκλοφορία του Cyberpunl 2077 αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, λόγω προβλημάτων που εμφανίστηκαν στις εκδόσεις του PS4 και Xbox One.

Πέρυσι η CD Projekt Red είχε δηλώσει ότι το Cyberpunk 2077 θα ολοκληρωθεί χωρίς να χρειαστούν υπερωρίες από τους εργαζόμενους με κουραστικό φόρτο εργασίας. Τον Ιανουάριο βέβαια η εταιρεία παραδέχθηκε ότι οι εργαζόμενοι θα χρειαστεί να κάνουν υπερωρίες για να το τελειώσουν. Τον Σεπτέμβριο η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε εξαήμερη εργασία αναφέροντας όμως ότι αυτή τη φορά θα βρεθεί η σωστή ισορροπία.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2020 19:24 #241122 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: "No Save Point": Το νέο τραγούδι του soundtrack
Από το Hip hop συγκρότημα Run the Jewels.


Η CD Projekt Red δημοσίευσε νέο τραγούδι για το Cyberpunk 2077 το οποίο είναι από το Hip hop συγκρότημα Run the Jewels και έχει τίτλο "No Save Point".

O El-P το ένα από τα δυο μέλη των Run the Jewels αναφέρει ότι ακόμα και στο πιο δυστοπικό μέλλον η δυνατή rap συνεχίζει να υπάρχει. Το OST του Action RPG Θα περιλαμβάνει τους Grimes, A$AP Rocky και Gazelle Twin μεταξύ άλλων.


Το έτερο μέλος του συγκροτήματος, ο Killer Mike, περιγράφει το τραγούδι ως το ιδανικό για να τα διαλύσετε όλα. Στους στίχους του τραγουδιού ακούγεται η αναφορά στο όνομα του Keanu Reeves: "Cyberpunk holding a pump, Keanu Reeves, cyberarm under my sleeve. I'll blast 'em all, watch 'em fall like Autumn leaves."

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

After All We’ve Been Through. Everything That I’ve Done.
It Can’t Be For Nothing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.516 seconds
Notification