Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cyberpunk 2077

24 Feb 2021 12:39 #246773 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Νέο βίντεο στο κανάλι του GameWorld! 
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 10 facts για το Cyberpunk 2077

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 14:19 - 02 Mar 2021 14:23 #247120 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: Το patch 1.2 θα καθυστερήσει Οι developers έχουν κλειδωθεί εκτός PC λόγω των cyber attacks.
Με αφορμή τα cyber attacks που έγιναν στα γραφεία της CD Projekt Red, οι developers δεν μπορούν να εργαστούν για το νέο patch του Cyberpunk 2077, διότι έχουν κλειδωθεί έξω από τα PC τους εδώ και δύο εβδομάδες,  σύμφωνα με το Bloomberg .
​​​​​​​Αυτό συμβαίνει διότι η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης έχει ορίσει τέτοια μέτρα προστασίας, μετά από τις κυβερνοεπιθέσεις, ώστε το δίκτυό της είναι προσβάσιμο αποκλειστικά εντός της εταιρείας. Άρα, μόνο όσοι developers δουλεύουν από τα γραφεία μπορούν να εργαστούν. Όσοι δουλεύουν από το σπίτι, δεν μπορούν να συνδεθούν για να δουλέψουν. Συν τις άλλοις, η εταιρεία έδωσε οδηγία στους IT Managers, να πουν στους developers να μεταφέρουν τα PC τους στην εταιρεία, ώστε οι IT να τα scanάρουν για malware ή άλλου είδους κακόβουλο software, το οποίο θα μπορούσε να βλάψει ξανά τους servers της εταιρείας. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 14:40 - 02 Mar 2021 14:42 #247123 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
10 facts για το Cyberpunk 2077
Δείτε τις 10 πιο σημαντικές πληροφορίες πριν το αγοράσετε.Στο νέο μας βίντεο δείτε 10 facts για το Cyberpunk 2077.Με αφορμή το patch 1.1, αναλύσαμε σε βίντεο, τόσο την  έκδοση για PC , όσο και την  αντίστοιχη του PS4 .
Αξίζει ή αγορά του ή όχι; Eίτε 10 σημαντικές πληροφορίες για το FPS/RPG της CD Projekt Red.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2021 17:25 - 13 Mar 2021 17:26 #247758 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
O Elon Musk σχολίασε την ανυπαρξία αυτοκινούμενων ηλεκτρικών οχημάτων στο Cyberpunk 2077 Η Πολωνική εταιρεία δεν ξεκαθαρίζει εάν γίνεται χρήση υγρών καυσίμων ή ηλεκτρικού ρεύματος.Τα αυτοκινούμενα οχήματα εμπεριέχονται στον κόσμο του Cyperpunk 2077, όμως δεν εμφανίζονται πουθενά στην gaming εμπειρία του παίκτη. Ο Elon Musk, σχολίασε στο Twitter την συγκεκριμένη , κατά την άποψή του, "αστοχία" της CD Projekt Red, σημειώνοντας ότι τα οχήματα θα είναι ηλεκτρικά μέχρι το 2077.Στο RPG της CD Projekt Red, όταν ο V μπαίνει σε ένα αυτοκινούμενο ταξί, αντί το  A.I.  να τον κατευθύνει και να τον μεταφέρει στο σημείο το οποίο θέλει ο παίκτης, το παιχνίδι δίνει τον έλεγχο του οχήματος στον ίδιο τον παίκτη.

Αν αναλογιστούμε τα  bugs  που έχουν αναφέρει οι παίκτες σχετικά με το κακό κυκλοφοριακό σύστημα στο Cyberpunk 2077, ίσως η επιλογή της Πολωνικής εταιρείας να έχει κάποια λογική.

Ο Elon Musk πρόσθεσε ακόμη ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν τα οχήματα του Cyberpunk 2077 κινούνται με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος ή με την χρήση υγρών καυσίμων. Ο Musk αναγνώρισε την συσχέτιση της δουλειάς του με την Neuralink στα συστήματα αλληλεπίδρασης με τον εγκέφαλο, τα οποία παρουσιάζονται στο Cyberpunk 2077, όμως είναι ξεκάθαρος στο ότι δεν βλέπει την δουλειά του με την Tesla να ανακλάται στο όραμα του Cyberpunk 2077.

Το μεγάλο επερχόμενο 1.2 update του Cyberpunk 2077 έχει πάρει αναβολή, με την ομάδα ανάπτυξης να ρίχνει την ευθύνη στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε η CD Projekt Red στους  servers  της, αλλά και στους στόχους του  patch . Το ενδεχόμενο η Πολωνική εταιρεία να ενσωματώσει μέσα στο επερχόμενο patch το A.I. για αυτοκινούμενα αυτοκίνητα είναι μικρό, καθώς απαιτείται πολύ δουλειά, όμως δεν αποκλείεται να δούμε την προσθήκη του κάποια στιγμή στο μέλλον.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2021 00:56 #247893 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εύχομαι στο επόμενο patch/update  να διορθωθούν ακόμα περισσότερο τα  θεματακια που έχει το παιχνίδι και να έχει μερικές καλές προσθήκες. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Mar 2021 22:56 #248099 by Γιώργος Τσάκωνας
Η CD Projekt Red ανακοίνωσε τι περιέχει το patch 1.2 του Cyberpunk 2077.

Το patch επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν rebind τα πλήκτρα του παιχνιδιου. Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το dodging, το οποίο προκύπτει με το να πατάει ο παίκτης δύο φορές το κουμπί κίνησης. Με το patch 1.2 οι παίκτες μπορούν να αφαιρέσουν το dodging μέσω του κουμπιού κίνησης και να το μεταφέρουν στο κουμπί για crouch. Επιπλέον, οι PC gamers μπορούν πλέον να κάνουν rebind την κίνηση μέσω WASD σε άλλα πλήκτρα που ίσως τους βολεύουν περισσότερο. Ο προγραμματιστής Wojtek Pankowsi που δούλεψε στις αλλαγές ανέφερε πως μένουν ορισμένα key rebindings που “πρέπει να αντιμετωπιστούν”, τα οποία αναμένονται για τα επόμενα patches.

Μία ακόμα σημαντική αλλαγή στο patch 1.2 του Cyberpunk 2077 είναι η μείωση του χρόνου απόκρισης του Night City Police Department. Προηγουμένως, οι αστυνομικοί της Night City εμφανιζόντουσαν σχεδόν από το πουθενά όταν οι παίκτες πραγματοποιούσαν κάποιο έγκλημα, όπως το να πυροβολήσουν έναν πολίτη. Πλέον οι αστυνομικοί θα εμφανίζονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να φαίνεται πως έπρεπε πρώτα κάποιος να τους ενημερώσει και μετά να τρέξουν στο σημείο του εγκλήματος, με σκοπό την αύξηση του ρεαλισμού. Οι αστυνομικές δυνάμεις της Night City έχουν επίσης στην διάθεσή τους ένα καινούριο drone, το οποίο θα ελέγχει την κατάσταση και θα ενημερώνει αν χρήζει επέμβασης της αστυνομίας.

Στο patch 1.2 υπάρχουν δύο ακόμα βασικές αλλαγές σχετικά με την οδήγηση. Η πρώτη είναι η καινούρια δυνατότητα “Rock&Roll”, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να ξεκολλήσουν το αυτοκίνητο τους, όταν αυτό μπλοκάρει κάπου. Οι παίκτες για να το πραγματοποιήσουν αυτό χρειάζεται να κρατάνε πατημένο το γκάζι ενώ δεν κινούνται και να κουνάνε το όχημα αριστερά, δεξιά, μπρος και πίσω, μέχρι αυτό να ξεκολλήσει.

Η δεύτερη βασική αλλαγή είναι η νέα επιλογή “Steering Sensitivity” στο μενού Options. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους παίκτες να επιλέγουν πόσο αργά ή γρήγορα θα στρίβει το όχημά τους, χωρίς αυτό φυσικά να επηρεάζει την μέγιστη γωνία στροφής. Αυτό έχει αρκετή σημασία για τα λιγότερο ισχυρά συστήματα καθώς θα κάνει την διαδικασία “αρκετά συνεπή από τα 20 έως και τα 60 FPS”, σύμφωνα με τον προγραμματιστή Séamus Epp. Επιπλέον, η εταιρία ανάπτυξης διόρθωσε και μερικά οχήματα που προκαλούσαν θέματα σε συστήματα με χαμηλά FPS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2021 23:05 #248179 by Γιάννης Παπαργυρίου
Ο lead gameplay designer του Cyberpunk 2077 αποχωρεί από την CD Projekt Red
Μετά από 8 χρόνια που εργάστηκε σε αυτήν.


Ο Andrzej Zawadzki, lead gameplay designer του Cyberpunk 2077 ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την CD Projekt Red μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια εργασίας για την Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης.

Ο Zawadzki ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο Twitter, γράφοντας: “Μετά από σχεδόν 8 χρόνια, η πορεία μου στην CDPR ολοκληρώθηκε. Είναι καιρός για την νέα περιπέτεια. Προς κάθε άτομο που γνώρισα καθ’ οδόν - ευχαριστώ :) Ήταν τιμή κι ευχαρίστηση. Τα λέμε τριγύρω :)

Ο Zawadzki εντάχθηκε στην CD Projekt Red ως QA tester κι εργάστηκε στο The Witcher 3: Wild Hunt καθώς επίσης στα DLC του, Hearts of Stone και Blood and Wine. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, είχε τότε αναλάβει τον ρόλο του Junior Gameplay Designer το 2016 και ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο Cyberpunk 2077. Κατά την διάρκεια ανάπτυξης του εν λόγω RPG, ο Zawadzki είχε διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων αυτός του RPG Coordinator, προτού γίνει Senior Gameplay Designer του παιχνιδιού τον Μάρτιο του 2020.

Όταν, κατά την διάρκεια της ταραχώδους ανάπτυξης του Cyberpunk 2077, η CD Projekt Red άρχισε να δέχεται θανατικές απειλές, ο Zawadzki ήταν ένα από τα πιο ενεργά άτομα της Πολωνικής εταιρείας που αντέδρασε, λέγοντας στους followers του ότι οι απειλές ήταν “απολύτως απαράδεκτες και απλώς λάθος” προσθέτοντας ότι “είμαστε άνθρωποι, όπως και εσείς.”

Ο Zawadzki φαίνεται ότι κάνει προς το παρόν διάλειμμα, ενώ είπε στον συνάδελφό του και developer Kyle Rowley ότι προσβλέπει σε διακοπές διαρκείας. Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια αιτιολογία για την αποχώρησή του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2021 12:32 - 24 Mar 2021 12:33 #248275 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Το Cyberpunk 2077 έκανε 500.000 πωλήσεις μέσα στον Μάρτιο Αρκετά χαμηλότερες από άλλα ΑΑΑ games.Οι πωλήσεις του Cyberpunk 2077 έχουν αρχίσει να πέφτουν δραματικά και το μέλλον για το RPG της CD Projekt Red φαίνεται δυσοίωνο.
Σύμφωνα με αναλυτές, το Cyberpunk 2077 θα συνεχίσει αυτή την κακή επίδοση στον τομέα των πωλήσεων και θα πέσει κάτω από άλλους ΑΑΑ τίτλους. Οι χαμηλές πωλήσεις οφείλονται στο προβληματικό λανσάρισμα του RPG, το οποίο ήταν γεμάτο με  bugs  και glitches. Ειδικότερα, ο αναλυτής Corey Barrett εξήγησε τον λόγο που οι πωλήσεις του Cyberpunk 2077 είναι τόσο χαμηλές: “Με βάση τα δεδομένα μας, παρατηρήσαμε μια έντονη μείωση στον ρυθμό των πωλήσεων. Πιστεύουμε ότι η εταιρεία πούλησε σχεδόν 500.000 αντίτυπα μέσα στον Μάρτιο”.
Ακόμα, ο Barrett  σύγκρινε τις πωλήσεις  του RPG της CD Projekt Red με άλλες πρόσφατες AAA κυκλοφορίες, όπως τα Assassin’s Creed και Call of Duty. Ο Barrett δήλωσε: “Ο ρυθμός πτώσης των ψηφιακών πωλήσεων για το Cyberpunk 2077 είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι του Assassin’s Creed Valhalla ή του Call of Duty: Black Ops Cold War”. Τέλος, ο Barrett δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του Cyberpunk 2077, αφού πιστεύει ότι η κυκλοφορία του στις κονσόλες νέας γενιάς θα βοηθήσει τις πωλήσεις του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2021 10:45 - 31 Mar 2021 10:45 #248597 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: Το patch 1.2 είναι διαθέσιμο Το μέγεθος αγγίζει τα 40GB.
 Το νέο patch του Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο και η CD Projekt Red έχει αναρτήσει την τεράστια λίστα με τα fixes.Το update έχει μέγεθος περίπου 40GB στα PC, PS4 και Xbox One ενώ οι παίκτες του Stadia θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο.
Πρόκειται για την δευτερη φορά που ακούμε για το εν λόγω patch καθώς η CD Projekt Red είχε προηγουμένως ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που έπονται. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες είναι το  ray tracing  σε κάρτες γραφικών AMD.


Στα patch notes που αναρτήθηκαν δεν αναφέρονται όλες οι αλλαγές που θα γίνουν, ενώ χωρίζονται στις κατηγορίες general gameplay tweaks,  open world  systems, quest fixes, level and enviromental fixes και more. Υπάρχει επίσης ένας τομέας αφιερωμένος στις επιδόσεις ο οποίος η CD Projekt Red αναφέρει ότι αφορά κυρίως τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς.
Κάντε  κλικ εδώ για να δείτε τα patch notes .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2021 11:13 - 31 Mar 2021 11:13 #248605 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
CD Projekt Red: "Το Cyberpunk 2077 θα επιστρέψει σύντομα στο PSN" Οι Πολωνοί είναι αισιόδοξοι.
Η CD Projekt Red εμφανίζεται αισιόδοξη ότι το Cyberpunk 2077 θα επιστρέψει στο PSN.Η Sony  το είχε αφαιρέσει από το PSN τον Δεκέμβριο, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του , λόγω της κακής έκδοσης στο PS4, που ήταν γεμάτη  bugs  και προβλήματα απόδοσης, κάτι που ωθούσε πολλούς χρήστες να ζητούν επιστροφή χρημάτων (και τελικά να την λαμβάνουν). Ο Michał Nowakowski, αντιπρόεδρος του τμήματος  development  της CD Projekt Red, εξέφρασε την αισιοδοξία του σε ένα meeting επενδυτών της εταιρείας.

Ο Nowakowski δήλωσε: "Έχουμε δημοσιεύσει μια σειρά από patches, με ένα πολύ μεγάλο χθες και έχουμε εγκαταστήσει hotfixes. Κάθε  patch  μας φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή του παιχνιδιού στο PSN. Ωστόσο, η τελική απόφαση ανήκει στη Sony. Πιστεύουμε ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ, αλλά η τελική ετυμηγορία είναι δική τους, επομένως ας περιμένουμε για να δούμε".

Η δήλωση της CDPR είναι ασαφής και δεν ορίζει κάποια ακριβή ημερομηνία επιστροφής. Αν κατέθεσε αίτηση στη Sony μετά το  patch 1.2 .

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification