Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cyberpunk 2077

24 Apr 2019 22:17 #224816 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
"To Cyberpunk 2077 έχει αλλάξει πολύ από το demo της περσινής E3"


H CD Projekt RED έχει πλέον μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την τελική μορφή του Cyberpunk 2077 και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν τα συστήματά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη με το ισπανικό site AreaJugones, ο quest director Mateusz Tomaszkiewcz δήλωσε ότι, "προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε αποκαλύψει για το παιχνίδι ακόμα, υπάρχουν πράγματα στα οποία δουλεύουμε ακόμη και θα έλεγα ότι το game είναι αρκετά διαφορετικό από το gameplay [στην περσινή επίδειξη], αλλά όπως είπα, υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες πάνω στις οποίες εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή," σχετικά με το πώς έχει εξελιχθεί το Cyberpunk 2077 από το demo στην περασμένη E3.

"Βελτιστοποιούμε τα πάντα και σκεφτόμαστε συνεχώς πώς να κάνουμε το game πιο ενδιαφέρον, πώς να κάνουμε το gameplay πιο ωραίο και, βασικά, το gameplay που δείξαμε πέρσι ήταν ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν υπήρχε καθαρή εικόνα του πώς το gameplay θα προσαρμοζόταν σε ένα open world ή πώς ταίριαζε στην ευρύτερη εικόνα του game."

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι δύο από τα πιο καταξιωμένα First-Person RPGs ενέπνευσαν την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077. Καθώς η CD Projekt RED ήθελε να διατηρήσει την οπτική πρώτου προσώπου για το μέγιστο immersion του παίκτη, η ομάδα άντλησε έμπνευση από δύο από τα καλύτερα games του είδους. "Για εμένα προσωπικά, το Vampire Bloodlines. Υπό την έννοια του τι είναι ένα RPG σε First-Person και του τρόπου με τον οποίο η μη-γραμμικότητά του είναι ενσωματωμένη στο gameplay και στο διάλογο, σίγουρα αυτό. Συγκεκριμένα επειδή είναι το τέλειο παράδειγμα ενός First-Person RPG, που εγώ προσωπικά απόλαυσα," εξηγεί ο Tomaszkiewicz.

"Και θα ήθελα επίσης να πω το Deus Ex franchise, ειδικά το αυθεντικό Deus Ex. Το συγκεκριμένο είχε μεγάλη επίδραση σε εμένα ως developer και παίκτη, όταν το έπαιξα για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια. Και αυτό που μου άρεσε πραγματικά στο game ήταν [το ότι μπορούσες να ολοκληρώσεις] αποστολές με πολλούς τρόπους. Δεν ήταν μόνο βασισμένο σε επιλογές διαλόγου, αφού υπήρχαν επίσης παράγοντες ως προς το χάρτη, τα διάφορα σημεία εισόδου για να μπεις σε κτίρια, καθώς και στοιχεία που άνοιγαν διαφορετικά μονοπάτια. Με λίγα λόγια, το Vampire Bloodlines και το Deus Ex, αυτές είναι οι μεγαλύτερες πηγές έμπνευσής μου."

Η CD Projekt RED έχει ανακοινώσει ότι η ερχόμενη E3 θα είναι η σημαντικότερη ως τώρα για το Cyberpunk 2077. Προς το παρόν δε έχουμε οριστικές πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2019 19:58 #225633 by Σταμάτης Καράμπογας
Σύμφωνα με το επίσημο ευρωπαϊκό Playstation Store η ελάχιστη χωρητικότητα που θα καταλαμβάνει το Cyberpunk 2077 θα είναι 80GB, σχεδόν 2 φορές τον όγκο του The Witcher 3 ! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μάλλον θα χρειαστώ εξωτερικό σκληρό...

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jul 2019 13:06 #225723 by Σταμάτης Καράμπογας
Ο Mike Pondsmith δηλώνει ότι το Cyberpunk 2077 είναι πολιτικό εκ φύσεως.
Όλοι έχουμε καταλάβει μέχρι τώρα ότι το υπο-είδος επιστημονικής φαντασίας που καλείται cyberpunk, ασχολείται έντονα με την πολιτική. Έτσι και στο Cyberpunk 2077, όπως μας λέει ο δημιουργός του σύμπαντος Mike Pondsmith, θα είναι όλα πολιτικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε βιντεοπαιχνίδι, π.χ Witcher 2. Ελπίζω τουλάχιστον να αναφέρετε σε in-game politics και όχι στον πραγματικό κόσμο, γιατί τότε το παιχνίδι θα είναι αρκετά "φορτισμένο".
Εσείς τι προτιμάτε ?
Διαβάστε την σχετική είδηση εδώ .

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2019 13:50 #225761 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Το Cyberpunk 2077 θα εκμεταλλευτεί τόσο το σημερινό hardware των PC, PS4 και Xbox One, όσο και το μελλοντικό hardware. Την δήλωση αυτή έκανε η CD Projekt Red αφήνοντας υπόνοιες για κυκλοφορία του παιχνιδιού και στο PS5 και το επόμενο Xbox.

Μια από τις πρώτες ερωτήσεις όσον αφορά στο Cyberpunk 2077 είναι το αν πρόκειται για παιχνίδι της σημερινής ή της επόμενης γενιάς κονσολών. Η CD Projekt Red έχει ήδη δηλώσει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Τώρα όμως η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης, μέσω του προέδρου της Adam Kicinski, άφησε υπόνοιες και για τις κονσόλες ένατης γενιάς. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν μικροσυναλλαγές ή κρυφές πληρωμές, τακτική στην οποία μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

Στο Cyberpunk 2077 θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας και να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες classes. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα προστεθεί multiplayer mode, ενώ ο Kicinski δήλωσε απλά ότι "ενδέχεται να γίνει κάτι τέτοιο".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jul 2019 12:19 - 10 Jul 2019 12:20 #225780 by Σταύρος Αντωνόπουλος
Cyberpunk: Ο Keanu Reeves και το "Breathtaking" Achievement

Απ'' ότι φαίνεται η φιλοφρόνηση "breathtaking" που έκανε στον γνωστό ηθοποιό, θεατής της press conference της Microsoft φάνηκε ότι τον ενθουσίασε αρκετά πάνω στην σκηνή, εν τέλει όμως του άρεσε πολύ παραπάνω από αυτό που φάνηκε.

Ίσως η καλύτερη στιγμή της φετινής E3 ήταν η παρουσία έκπληξη του Keanu Reeves στην παρουσίαση της Microsoft, οποίος θα συμμετάσχει και στο Cyberpunk 2077, με τον χαρακτήρα Johnny Sivlerhand. Κατά την διάρκεια της εμφάνισης του, ο Reeves είπε ότι η εμπειρία του να περπατάς στην πόλη του Cyberpunk 2077 θα είναι "breathtaking". Ένας θεατής της παρουσίασης που αποδείχθηκε ότι είναι Youtuber με το όνομα Peter Shark, φώναξε αντίστοιχα προς τον ηθοποιό ότι είναι και αυτός..."breathtaking", με λίγα λόγια συναρπαστικός – επιβλητικός – εκθαμβωτικός. O ηθοποιός στη συνέχεια ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό προς τον ίδιο αλλά και προς όλο το κοινό της παρουσίασης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πανηγυρική ατμόσφαιρα εντός της αίθουσας, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο το συμβάν δεν έλαβε τέλος στην παρουσίαση, καθώς μετά την αποκάλυψη του Peter Shark μέσω Twitter, ότι εκείνος ήταν που φώναξε στον Keanu Reeves, η CD Projekt Red του απάντησε: "Σου εξασφάλισε μία Cyberpunk 2077 Collector’s Edition, εντελώς δωρεάν! Έλεγξε το Direct Message σου. "

Εν τέλει φαίνεται ότι ο Youtuber εξασφάλισε ένα δωρεάν αντίτυπο του επερχομένου τίτλου από τον Keanu Reeves, που δείχνει να τον ενθουσίασε αρκετά η παρουσία του στην E3.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2019 19:29 #225820 by Σταμάτης Καράμπογας
CD Project Red: "Δεν θα υπονομεύσουμε την ποιότητα του Cyberpunk στις κονσόλες"
Η εταιρία ανάπτυξης του πολυαναμενόμενου Cyberpunk 2077 δηλώνει ότι δεν θα συμπεριφερθεί στις κονσόλες ως "χωριάτες", δηλαδή ότι δεν θα κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα του Cyberpunk 2077 στις κονσόλες.
Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δήλωση εδώ.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2019 12:20 - 28 Jul 2019 12:21 #225935 by Πασχάλης Βραμπάκης


Night City ο κόσμος που θα μπορεί ο παίκτης να κάνει ότι θέλει.

Η εταιρεία ανάπτυξης CD Projekt Red προσπαθεί να πετύχει στο Cyberpunk 2077, να κάνει τη Night City έναν κόσμο όπου θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε (σε λογικά πλαίσια πάντα). Μέχρι στιγμής δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με το αν η θρησκεία θα παίζει κάποιον ρόλο και ποιος θα είναι αυτός. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η CD Project Red στο Πολωνικό site Gry Online WP, δίνει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2019 12:57 - 30 Jul 2019 13:00 #225962 by Σταύρος Αντωνόπουλος


Το Cyberpunk 2077 θα έχει τρεις διαφορετικούς προλόγους

Ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνετε στην εκκίνηση του παιχνιδιού.

Σε ομιλία του κύριου σχεδιαστή του Cyberpunk 2077, Pawel Sasko, μάθαμε ότι η Night City θα περιβάλλεται από μια ομάδα ανθρώπων που ζουν και κάνουν αγώνες με τα αυτοκίνητα τους, τους Badland. Απ ότι φαίνεται η επιλογή των Bandlands είναι μια από τις τρεις επιλογές που μπορεί να ξεκινήσει η ιστορία του παιχνιδιού.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο Sasko δήλωσε επίσης στο VG247: " Οι παίκτες του Cyberpunk 2077 θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα προσαρμοσμένο σε μια από τις τρεις ιστορίες του παιχνιδιού. Οι συγκεκριμένες επιλογές θα λέγονται Lifepaths και θα πρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε να είστε ο Nomad, o Corpo ή o Street Kid. Κάθε ένα από τα Lifepaths έχει διαφορετικές περιοχές στις οποίες διαδραματίζεται η ιστορία του αλλά και ένα ισχυρό backround που συνδέεται με την κύρια ιστορία. Εάν πω οτιδήποτε παραπάνω πω ίσως αποκαλύψει πολλα για την ιστορία, οπότε θα το αφήσω εκεί."

Το Cyberpunk 2077 δεν θα διαθέτει molarity system, ενώ οι προγραμματιστές θέλουν να προσθέσουν ένα mode με όνομα New Game+, για τους παίκτες που θέλουν να εξοντώνουν τους αντιπάλους τους με με all-stealth τρόπο παιχνιδιού.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2019 18:46 - 30 Jul 2019 18:55 #225979 by Σταύρος Αντωνόπουλος


Παλιότερα είχε κυκλοφορήσει και ως Cyberpunk 2069.

Πρόκειται για ένα κανονικότατο game που κυκλοφορούσε στο Steam με το όνομα Cyberprank 2069, το οποιο ήταν διαθέσιμο πριν λίγες μέρες, όμως αφαιρέθηκε οριστικά από την πλατφόρμα.

Ωστόσο η περιγραφή του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam έλεγε τα εξής: " Πρόκειται για ένα RPG game νέας γενιας. Εάν αληθινό simulator για το πώς θα είναι η ζωη στο μέλλον. Το 2069 οι άνθρωποι θα τελούν υπό τις οδηγίες πανίσχυρων υπολογιστών. Τώρα πια είναι το Cyberghetto. Ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ένας αστυνομικός από το παρελθόν που παλεύει να γίνει ένας εύπορος κάτοικος της πόλης."

Αν και υπάρχουν αρκετές κακές απομιμήσεις που κυκλοφορούν μέσω του Steam, το συγκεκριμένο game αφού άλλαξε αρκετές φορές την περιγραφή του παιχνιδιού, με τον προγραμματιστή Cyberpath να δηλώνει:

" Ακούγεται σαν μια προσπάθεια να δωροδοκήσουν τους πελάτες για ώστε να γράφουν θετικά σχόλια, για μια πιθανότητα να κερδίσουν ένα αντίγραφο του Cyberpunk 2077 για τα ερχόμενα Χριστούγεννα, με το αντίτιμο των 10 δολαρίων. Αυτή η ενέργεια είναι ενάντια στην πολιτική του Steam.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2019 18:55 #226374 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: Ο χάρτης θα είναι μικρότερος από του Witcher 3 αλλά πυκνότερος
Επειδή θα έχουμε μόλις μία πόλη.


Ο χάρτης του Cyberpunk 2077 θα είναι μικρότερος αλλά πιο πυκνός από αυτόν του The Witcher 3.

Ο παραγωγός του παιχνιδιού, Richard Borzymowski, δήλωσε συγκεκριμένα: "Αν δείτε την επιφάνεια του χάρτη σε τετραγωνικά χιλιόμετρα τότε μπορεί να είναι λίγο μικρότερος από αυτόν του The Witcher 3, αλλά το περιεχόμενό του είναι πιο πυκνό. Είναι σαν να παίρνεις τον χάρτη του The Witcher και να αφαιρείς κομμάτια βλάστησης που υπάρχουν στο ενδιάμεσο".

Ο Borzymowski τόνισε και τις διαφορές των δύο χαρτών. "Στο The Witcher παίζατε σε έναν open world χάρτη με δρόμους που σύνδεαν τις πόλεις και δάση, αλλά και μικρές ή μεγάλες πόλεις, όπως το Novigrad, αλλά στο Cyberpunk 2077 βρίσκεστε στην Night City, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, άρα ο χάρτης πρέπει να είναι πυκνότερος και γεμάτος ζωή".

Η Night City θα έχει έξι περιοχές χωρίς loading μεταξύ τους. Θα μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και τα προάστια της πόλης, τα Badlands. Θα μάθουμε περισσότερα για τις περιοχές του χάρτη όταν η CD Projekt Red δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video την άλλη εβδομάδα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification