Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cyberpunk 2077

28 Jun 2022 11:36 #265307 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 mod προσθέτει ιπτάμενα αυτοκίνητα
Great Scott!

Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα είναι ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση για το κατά πόσο θα μπορούν να υπάρξουν στο μέλλον. Μέχρι τώρα τα έχουμε δει...μόνο στο cinema και συγκεκριμένα στο Back to the Future 2 το έτος...2015 (σ.σ. η ταινία βγήκε όμως 30 χρόνια πριν).

Τελικά το 2015 πέρασε και τα ιπτάμενα αυτοκίνητα δεν έγιναν πραγματικότητα, τουλάχιστον σε μια ευρείας κλίμακας χρήση. Ωστόσο, ένα Cyberpunk 2077 mod, μετατρέπει κάθε αυτοκίνητο του παιχνιδιού σε...ιπτάμενο. Και όχι μόνο αυτοκίνητα, ακόμα και μηχανές.Ο Jack Humbert δημιούργησε το mod "Let There Be Flight", το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η πιο πρόσφατη έκδοσή του που κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου λειτουργεί αρκετά καλά. Οι YouTubers άρχισαν πρόσφατα να το κατεβάζουν για να επιδεικνύουν ακόμη περισσότερες από τις αναξιοποίητες (και αναμφίβολα μη πρακτικές) δυνατότητες του Cyberpunk 2077.

Με το Let There Be Flight μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα αυτοκίνητο, να μεταβείτε σε λειτουργία πτήσης και να...απογειωθείτε. Ο Humbert πρόσθεσε ακόμη και ένα μίνι animation που δείχνει τα ελαστικά να γυρίζουν στο πλάι και να εκπέμπουν μικρούς μπλε πίδακες εξάτμισης. 

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod .

Η έλλειψη ιπτάμενων αυτοκινήτων ήταν επίσης κάτι που απογοήτευσε τους gamers, αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στα bugs , τα glitches, το ανά διαστήματα βαρετό story και πολλά ακόμη προβλήματα που είδαμε στο λανσάρισμα. Το δε expansion του Cyberpunk 2077 αναμένεται πλέον...μέσα στο 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2022 11:36 #265309 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Cyberpunk 2077
Επιτραπέζιο Cyberpunk 2077: Gangs of Night City
Θα περιλαμβάνει αρκετούς γνωστούς χαρακτήρες.

Η εταιρεία επιτραπέζιων CMON, δημιουργός του Zombicide: Undead or Alive ξεκίνησε μία νέα καμπάνια στο Kickstarter για το Cyberpunk 2077: Gangs of Night City .

Στο εν λόγω επιτραπέζιο θα μπορείτε να επιλέξετε μία από τις συμμορίες Tyger Claws, Valentinos, Maelstrom και Voodoo Boys για να γίνεται κυρίαρχοι του εγκλήματος της Night City. Για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να προσλάβετε Edgerunners, δηλαδή γνωστούς χαρακτήρες όπως οι Jackie Welles, Johnny Silverhand και Judy Alvarez, oι οποίοι θα κατακτούν περιοχές και θα κάνουν nethacks για να συλλέξουν πληροφορίες και street cred.Το Cyberpunk 2077: Gangs of Night City αποτελεί την 51η καμπάνια της CMON στο Kickstarter και όταν ολοκληρωθεί αναμένεται να έχει μαζέψει 240.000 δολάρια, δηλαδή πολλά περισσότερα από τον αρχικό στόχο των 100.000.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jun 2022 10:58 #265347 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Cyberpunk 2077
Διευθυντής εταιρείας QA του Cyberpunk 2077: "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει testing"
Κατηγόρησε την CDPR ότι έπρεπε να τεστάρει πιο εκτενώς το παιχνίδι.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε γεμάτο bugs και σίγουρα αρκετούς μήνες πριν, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμο. Κατά τα άλλα, η Ρουμάνικη εταιρεία Quantic Lab που ανέλαβε το QA κατηγορήθηκε από τον YouTuber Upper Echelon Gamers ότι παραπλάνησε την CDPR καθώς δεν έκανε καλό testing, μέσω 72-σέλιδου αρχείου QA testing που διέρρευσε. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Stefan Seicarescu, απάντησε δημόσια.

Η ομάδα υποτίθεται ότι αποτελούνταν από «βετεράνους δοκιμαστές», ανθρώπους που είχαν «εκτενή εμπειρία με τη διασφάλιση ποιότητας που κατανοούσαν τη διαδικασία και τη ροή εργασίας», δήλωσε η UEG. Ωστόσο, εκείνοι που εμφανίστηκαν φέρεται να ήταν «νεότεροι δοκιμαστές» που είχαν λιγότερο από ένα χρόνο ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, μόλις έξι μήνες εργασίας στον τομέα. Σύμφωνα με την πηγή της UEG, η CD Projekt Red δεν γνώριζε αυτήν την ομάδα junior tester, αντίθετα πίστευε ότι έπαιρναν πολύπειρους QA testers από την Quantic Lab που είχαν εργαστεί στο The Witcher 3. Η Quantic Lab ζητούσε από κάθε εργαζόμενο να υποβάλει "κατ' ελάχιστο 10 bugs τη μέρα" για να αυξήσει την παραγωγικότητά τους. Ωστόσο, οι QA testers έστελναν πολύ μικρά λάθη, όπως textures ή πληροφορίες που έλλειπαν, χωρίς να κάνουν εκτενές testing.Καταρχήν οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε ότι υπήρχε όντως εταιρεία που ανέλαβε το QA του παιχνιδιού, την στιγμή που μεγάλες εταιρείες σαν την CD Projekt Red οφείλουν να έχουν δικό τους τμήμα QA με έμπειρα άτομα. Όπως και να έχει, ο Seicarescu είπε ότι το όλο θέμα ήταν μια παρεξήγηση. Δεν φάνηκε να αρνείται ή να απευθύνεται σε κανέναν από τους ισχυρισμούς συγκεκριμένα. Αντίθετα, διευκρίνισε ότι οι ισχυρισμοί που έγιναν στο βίντεο ήταν γεμάτοι ανακρίβειες σχετικά με τις δοκιμές QA. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, όπως αναφέρεται στο άρθρο σας, ξεκινά με λανθασμένες δηλώσεις σχετικά με την ιστορία της Quantic Lab. Φαίνεται να υπάρχει έλλειψη κατανόησης στη διαδικασία του τρόπου δοκιμής ενός παιχνιδιού πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά.»

Ο Seicarescu είπε ότι κανένας publisher δεν βασίζεται σε μία μόνο ομάδα QA, υποδηλώνοντας ότι η CD Projekt ενδέχεται να είχε στρατολογήσει πολλαπλές ομάδες για τον εντοπισμό bugs στο Cyberpunk 2077. «Η Quantic Lab υποστηρίζει πάνω από 200 projects ετησίως από πολλούς παγκόσμιους publishers και συνεχίζει να διατηρεί μια ποιοτική προσέγγιση σε όλη τη δουλειά που αναλαμβάνουμε. Όλες οι συμφωνίες πελατών μας είναι εμπιστευτικές, αλλά γενικά, οι publishers συνεργάζονται με πολλές εταιρείες εξωτερικής ανάθεσης QA, χωρίς να εξαρτώνται αποκλειστικά από μία, επιπλέον των εσωτερικών πόρων QA σε επίπεδο προγραμματιστή στις περισσότερες περιπτώσεις. Κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι μοναδικό όσον αφορά τις απαιτήσεις. Η κατεύθυνση του έργου συμφωνείται και προσαρμόζεται ανάλογα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες μας. Η Quantic Lab προσπαθεί πάντα να εργάζεται με διαφάνεια και ακεραιότητα με τους συνεργάτες του κλάδου μας».

Δείτε τι χαμός γινόταν με τα bugs του Cyberpunk 2077.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification