Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cyberpunk 2077

30 Nov 2019 09:47 #228781 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Σε τελικό στάδιο το development, λογικά θα το δούμε όντως Απρίλιο.


Η CD Projekt Red κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο μας ενημερώνει ότι η ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Μέχρι στιγμής, οι Πολωνοί έχουν δείξει το παιχνίδι σε πάνω από 12.000 άτομα, τόσο εκπροσώπους του τύπου (σ.σ. το έχουμε δει τρεις φορές μέχρι σήμερα), όσο και YouTubers και fans της. Επίσης, για τις ανάγκες του promo, συναντήθηκε με fans και στο Μιλάνο, το Τόκιο και την Μόσχα.


Όλα βαίνουν καλώς λοιπόν, ώστε το Cyberpunk 2077 να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One, όπως έχει προγραμματιστεί.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 09:56 #228786 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Το Cyberpunk 2077 μπορεί να έχει το αυτοκίνητο του Elon Musk!
Πωπω μια στροφάρα, έλα Elon!

Ο Elon Musk παρουσίασε το νέο το Tesla Cybertruck από την Omni Consumer Products, το οποίο μοιάζει να είναι βγαλμένο από sci-fi ταινίες της δεκαετίας του '80.

Ωστόσο, ο επίσημος λογαριασμός του Cyberpunk 2077 στο Twitter, έγραψε προς τον Musk "Είχαμε μια συμφωνία Elon", για να απαντήσει ο ίδιος: "Τα λέμε το 2077" αποκαλύπτοντας έτσι έμμεσα ότι το Tespa Cybertruck θα υπάρχει στο παιχνίδι!

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Μέχρι σήμερα ο Musk έχει διάφορα cameos σε ταινίες και τηλεοπτικά σόου, όπως το Iron Man 2, ενώ το Star Trek: Discovery τον ανέφερε παραδόξως μαζί με τους αδερφούς Wright σε μια λίστα με ιστορικές προσωπικότητες του παρελθόντος.

Δείτε το νέο βίντεο του Cyberpunk 2077.

Tο Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 10:07 #228791 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Το multiplayer στο Cyberpunk 2077
Νέες δηλώσεις για multiplayer και μικροσυναλλαγές.


H CD Projekt Red συνεχίζει με τις ανακοινώσεις της για το νέο multiplayer game το οποίο θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Cyberpunk 2077. Η Πολωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως ο νέος τίτλος που ετοιμάζει βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και πως θα περιλαμβάνει κάποια μορφή μικρό συναλλαγών. Η εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς πώς θα λειτουργούν οι συγκεκριμένες συναλλαγές και σε ερώτηση που τέθηκε από δημοσιογράφο, η CD Projekt Red δήλωσε πως ακόμα δεν είναι σίγουρη για το αν θα έχουμε να κάνουμε με έναν δωρεάν τίτλο με microtransactions ή με game που απαιτεί αγορά εξαρχής.

Η CD Projekt Red δήλωσε πως αυτή τη στιγμή μία πολύ μικρότερη ομάδα από εκείνη που ασχολείται με το Cyberpunk 2077, εργάζεται πάνω στο νέο multiplayer τίτλο και ότι πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για την εταιρεία καθώς δεν έχει φτιάξει τίποτα άλλο πέρα από single player games. Επίσης έγινε αναφορά και για το αν θα δούμε το νέο Cyberpunk 2077 στις νέες κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Scarlett, όπου εκπρόσωπος της CD Projekt Red δήλωσε πως η νέα τεχνολογία είναι πάντα κάτι που ενδιαφέρει την εταιρεία αλλά δεν μπορούν να είναι σίγουροι μέχρι στιγμής πότε θα μεταπηδήσουν στην επόμενη γενιά κονσολών.
Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για PS4, PC και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 10:53 #228806 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Οι σκηνές σεξ στο Cyberpunk 2077 έγιναν με motion capture
Χρήστης του Reddit παρευρέθηκε στο Q&A της εταιρίας.


Με παλαιότερη αναφορά της η εταιρία δήλωσε ότι οι σκηνές sex θα είναι σε first person οπτική, όπως και οι υπόλοιπες cut scenes. Από τότε υπάρχουν νέες πληροφορίες όσον αφορά το θέμα.

Οι πληροφορίες έρχονται από έναν χρήστη του Reddit ο οποίος παρευρέθηκε στο Q&A της εταιρίας κατά τα λεγόμενα του. Ο ίδιος αναφέρει ότι η εταιρία ανέφερε την χρήση mocap σκηνών sex, δηλαδή την καταγραφή της ανθρώπινης κίνησης για την δημιουργία των animations. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πως θα αποφύγει το ESRB με σκηνές First Person Sex, σκηνές δηλαδή από τα μάτια του χαρακτήρα, όμως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα καταφέρει η CD Projeκt Red να το αποτυπώσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα προσπαθήσει να αποφύγει περιεχόμενο sex με την χρήση στρατηγικών fade outs.

Θετικό είναι ότι ο επικεφαλής του community Marcin Momot, σχολίασε στο post του χρήστη στο Reddit για να τον συγχαρεί που κατάφερε να πάρει την Τρίτη θέση στο quiz και για να τον ευχαριστήσει που ήρθε. Κάτι που φαίνεται να δίνει βαρύτητα στις πληροφορίες.

Το Cyberpunk θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 11:05 #228812 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Τα side quests και το crime system στο Cyberpunk 2077
Νέες πληροφορίες για τον τίτλο δόθηκαν σε ένα Q&A στο Reddit.


Σε ένα Q&A στο Reddit με την ομάδα της CD Projekt Red, αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το βάθος του gameplay του Cyberpunk 2077.

Συγκεκριμένα ανάλογα με την ώρα της ημέρας ο αριθμός των φρουρών θα ποικίλει και θα εμφανίζουν και ανάλογες συμπεριφορές όπως υπνηλία το βράδυ. Εξαιτίας της ώρας μπορούν επίσης να αλλάζουν και κάποια cutscenes. Ακόμα η αστυνομία δεν θα παρεμβαίνει αν το έγκλημά σας είναι μικρό όπως για παράδειγμα να παίξετε ξύλο στο δρόμο αλλά θα είναι πολύ αυστηρή σε πιο σοβαρές περιπτώσεις όπως η οπλοκατοχή ή η χρήση όπλου. Στο Cyberpunk 2077, τα side quests και τα κεντρικά quests θα αναβαθμιστούν.

Στο Q&A οι developers ανέφεραν συγκεκριμένα: "Η δομή των quests του The Witcher 3 ήταν πιο απλή. Στο Cyberpunk 2077 κάθε quest έχει διακλαδώσεις, οι οποίες καταλήγουν σε περισσότερες διακλαδώσεις και κάποιες από αυτές συχνά δένουν μεταξύ τους". Αυτό σημαίνει ότι τα side quests μπορεί να εξελιχθούν σε περισσότερα side quests κι αυτό επηρεάζει και τα quests γύρω τους περισσότερο απ' ότι συμβαίνει στο The Witcher 3. Οι developers πρόσθεσαν ότι "Χάρις σε όλες τις διακλαδώσεις είναι δύσκολο να βρει κανείς ένα playthrough ενός χρήστη που θα είναι ακριβώς το ίδιο με ένα άλλο". Tέλος θα υπάρχει και η επιλογή να συνεχίσετε να παίζετε ακόμα και αν ολοκληρώσετε το main story. To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 16 Απριλίου του 2020.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2019 14:38 #228847 by Βασίλης Κτενίδης
H CD Projekt Red μας παρείχε με μερικές ακόμα πληροφορίες για τα επερχόμενο RPG με τίτλο Cyberpunk. Στο community event στη Βαρσοβία, η εταιρεία απαντήσε σε κάποιες ερωτήσεις για το περιεχόμενο και τα νέα φτάσανε στο Reddit χάρις τον χρήστη shavod, ο οποίος παρευρεθεί.
Φυσικά και οι προσδοκίες μας όλο και μεγαλώνουν για το Cyberpunk αλλά η εισαγωγή του Keanu Reeves στο cast ήταν ακόμη ένας παράγοντας που ανέβασε το hype των fans στα ύψη. Όταν ερωτήθηκαν για το αν θα μπορούμε να κάψουμε την πόλη με τον Keanu Reeves η απάντηση των δημιουργών ήταν “Φυσικά!”. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αναφορά, αφορούσε την διάρκεια του game και αναφέρθηκε ότι το Cyberpunk θα είναι μικρότερο σε διάρκεια από το προηγούμενο RPG της εταιρείας, το The Witcher 3: Wiild Hunt.

Ο shavod το θέτει ως εξής στην ανάρτηση του “Σε όρους διάρκειας, η κεντρική ιστορία του Cyberpunk 2077 μπορεί να είναι λίγο μικρότερη από αυτή του The Witcher 3, όμως θα επανορθώσουμε με πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα επανάληψης του περιεχομένου.”
Η ομάδα ανάπτυξης παραδέχθηκε και την χρήση motion capture για τις σκηνές sex.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2019 12:46 - 04 Dec 2019 14:21 #228891 by Φοίβος Καρκάνης
Αποκαλύφθηκε ένα κομμάτι του χάρτη του Cyberpunk 2077
Το νέο artbook με τις φωτογραφίες είναι διαθέσιμο για pre-order.


Από ότι φαίνεται ο χάρτης του Cyberpunk 2077 θα είναι μικρότερος από του Witcher 3.

Ήταν γνωστό ότι η εταιρία παραγωγής του Cyberpunk 2077, CD Project Red, θα συνέχιζε την παράδοσή της στους μεγάλους χάρτες με πολλούς NPCs που μπορείς να συναναστραφείς και στην νέα κυκλοφορία της. Όμως δεν είχαμε δει τον χάρτη του Cyberpunk 2077 μέχρι σήμερα που το artbook “Τhe World of Cyberpunk 2077” εμφανίστηκε για pre-order στο Αmazon παρουσιάζοντας κάποια κομμάτια του χάρτη της Night City, κάποια graffiti, αυτοκόλλητα και ένα poster του Johnny Silverhand.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι η πρώτη επίσημη επαφή με το χάρτη του τίτλου. Δυστυχώς οι άκρες κόβονται με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να καταλάβετε εύκολα τα σύνορα και συνεπώς το μέγεθος του χάρτη. Πάντως είναι μικρότερος από τον τεράστιο χάρτη του Witcher 3 σύμφωνα με πληροφορίες. Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι πολλά από τα κτήρια θα είναι προσβάσιμα δίνοντας έναν αέρα πρωτοτυπίας στο Cyberpunk 2077.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Dec 2019 19:48 #229443 by Βασίλης Κτενίδης
Σε νέο βίντεο από την CD Projekt Red μαθαίνουμε για τους μουσικούς που συμμετείχαν στην μουσική υπόκρουση του Cyberpunk 2077. Ανάμεσα τους και ο Α$ΑP Rocky που δηλώνει ενθουσιασμένος για την συμμετοχή του στο soundtrack. Παρακάτω θα βρείτε την λίστα με τους μουσικούς.

Run the Jewels
Refused
Grimes
A$AP Rocky
Gazelle Twin
Ilan Rubin
Richard Devine
Nin Kraviz
Deadly Hunta
Rat Boy
Tina Guo
Τον Ιούλιο η CD Projekt Red κυκλοφόρησε ένα κομμάτι της μπάντας Samurai με τίτλο Chippin In. Είναι η μπάντα του χαρακτήρα του Keanu Reeves όμως δεν τραγουδάει ο ίδιος αλλά οι Refused.

Επίσης στα The Game Awards 2019 η Grimes εκτέλεσε το κομμάτι της “4ÆM,” που παρουσιάστηκε μαζί με ένα βίντεο εμπνευσμένο από το Cyberpunk 2077. Η καλλιτέχνης θα υποδυθεί και την φωνή της Lizzy Lizzy in game. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκτέλεση παρακάτω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2019 20:16 #230368 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Φιγούρες Keanu Reeves απ' το Cyberpunk 2077
Σε 18 και 30 εκατοστά.Η McFarlane Toys κατασκευάζει φιγούρες του Keanu Reeves 30 εκατοστών, τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε.

Παράλληλα, θα πουληθεί και φιγούρα ίδιου μεγέθους με τον V (στην ανδρική εκδοχή του).

Ο Keanu Reeves θα είναι NPC στο παιχνίδι και θα έχει τον ρόλο του Johnny Silverhand. Για τον σκοπό αυτό πωλούνται δύο διαφορετικές φιγούρες. Θα πουληθούν συνολικά επτά φιγούρες. Αυτές των 18 εκατοστών θα κοστίζουν 25 δολάρια και αυτές των 40 εκατοστών 40 δολάρια.

Αγοράστε τις στο επίσημο site.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για PS4, PC και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2020 21:14 #230893 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cyberpunk 2077
Η CD Projekt Red χαρίζει επετειακά δώρα στους εργαζομένους της
Και είναι πραγματικά τέλεια.

Η CD Projekt Red, δημιουργός των The Witcher και Cyberpunk 2077, αρέσκεται στο να κάνει δώρα στους εργαζομένους της.

Αυτά ποικίλλουν και εξαρτώνται από την παλαιότητα των υπαλλήλων της. Ανάμεσα στα δώρα ήταν και μια χειροποίητο δερμάτινο τζάκετ το οποίο η εταιρεία χάρισε στους εργαζομένους που είχαν συμπληρώσει 10 χρόνια συνεργασίας μαζί της. Μοιάζει με εκείνο που φοράει ο πρωταγωνιστής του Cyberpunk 2077.

Kαντε κλικ εδώ για την σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Δύο ηλεκτρικές κιθάρες και ένα fun case ήταν τα δώρα στους εργαζομένους που βρίσκονται στην εταιρία από το 2009.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification