Gaming γιαγιά Shirley Curry: "Η Bethesda να βιαστεί, θέλω να παίξω το Elder Scrolls 6 πριν πεθάνω!"
Μπορεί να παίξει ενδιάμεσα και το Starfield.
Η Shirley Curry ή αλλιώς η πιο γνωστή γιαγιά των gamers στο YouTube, δήλωσε ότι θέλει να παίξει το The Elder Scrolls VI...πριν πεθάνει!
Η Curry είναι σήμερα 86 ετών και έχει ένα εκατομμύριο followers στο YouTube! Έχει γεννηθεί στις 2 Απριλίου 1936. Παίζει Skyrim από το 2015 (τότε ήταν 79). Μάλιστα έγινε follower στο Skyrim μέσω mod που φτιάχτηκε. Το θέμα της όμως είναι ότι με το Starfield να μην έχει ακόμη κυκλοφορήσει και με το The Elder Scrolls VI να ακολουθεί...μετά το Starfield, έχει αρχίσει να αγχώνεται για το αν θα προλάβει να παίξει το The Elder Scrolls VI...πριν μας αποχαιρετήσει για πάντα.
Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στην έκθεση PAX East, η Curry ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον Todd Howard αν ήταν παρών.«Θα του ζητούσα να μου δώσει ένα ωραίο παιχνίδι και θα του ζητούσα να βιαστεί και να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Skyrim 6.» Το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές. «Θέλω να το παίξω πριν πεθάνω», πρόσθεσε, και γέλασε μαζί με το κοινό.
Η Curry είπε επίσης ότι θα ήθελε να δει περισσότερα "ανατριχιαστικά πράγματα" στο The Elder Scrolls 6. «Απλώς δεν είμαι χαρούμενη που προσπαθώ να βρω τρομακτικά παιχνίδια και θέλω ένα τέτοιο», είπε. Η Curry εξέφρασε στο πάνελ για άλλη μια φορά την έκπληξή της που είναι τόσο διάσημη. «Δεν περίμενα να είναι τόσο γεμάτη η αίθουσα, περίμενα να είναι η μισή», λέει στο πλήθος στην αρχή του πάνελ.
Εν τω μεταξύ, όταν πρόκειται για το Starfield, η Curry είπε ότι δεν ήξερε αν θα το έπαιζε ή όχι. «Θα πρέπει να περιμένω μέχρι να βγει και να δω πώς είναι».