Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea

More
11 Feb 2015 09:58 #156577 by Lordwinter
Lordwinter created the topic: Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea


Έρχεται τον Μάρτιο στο PS3.

Το Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea, θα κλείσει την τριλογία Atelier Dusk τον επόμενο μήνα.

Θυμίζουμε ότι πριν το Atelier Shallie είχαν προηγηθεί τα Atelier Ayesha και Atelier: Escha & Logy, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS3. Αυτή την φορά πάντως η Gust είχε προβεί σε δραστικές αλλαγές στους μηχανισμούς του gameplay με την εισαγωγή του “life task system”, το οποίο ουσιαστικά αντικαθιστά το time management system που είχαμε δει στα προηγούμενα Atelier. Στο παρελθόν είχατε ένα συγκεκριμένο in-game χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσετε την περιπέτειά σας, εδώ όμως δεν θα υπάρξει κάτι τέτοιο. Σε αντίθεση θα υπάρχουν ορισμένα life tasks, τα οποία θα σχετίζονται με το playstyle σας. Για παράδειγμα, αν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις μάχες κάνοντας grinding τα περισσότερα life tasks σας θα σχετίζονται με τις μάχες, ενώ αν κατά κύριο λόγο κάνετε farming για resources, τότε οι αποστολές σας θα σχετίζονται κυρίως με αυτό το κομμάτι.

Εν τω μεταξύ, η Tecmo Koei έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, στο οποίο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το σύστημα μάχης του Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea. Το τελευταίο πάντως δεν παρουσιάζει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αυτό των προκατόχων του.
Να προσθέσουμε ότι θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε δύο διαφορετικές πρωταγωνίστριες, την Shallistera και την Shallotte. Καθεμία από αυτές έχει ξεχωριστές ιδιότητες και διαφορετικούς στόχους, κοινώς θα δούμε δύο ουσιαστικά story modes. Εάν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι θα υπάρχουν πολλαπλά endings είναι φανερό ότι το replayability θα είναι αρκετά υψηλό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην σειρά θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε τις λήψεις της κάμερας, η οποία μέχρι σήμερα παρέμενε στατική.

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο κεφάλαιο της σειράς Atelier;
Το Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου για PS3.
The following user(s) said Thank You: DoUzOs

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.389 seconds
Notification