Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sunless Skies

More
26 Sep 2016 20:30 - 26 Sep 2016 20:31 #188096 by geololj
geololj created the topic: Sunless Skies

Sunless Skies

Η Failbetter Games ανακοίνωσε ότι εργάζεται επάνω στο sequel του Sunless Sea .

Το Sunless Skies θα δανειστεί όλα τα στοιχεία του πρώτου παιχνιδιού που το έκαναν τόσο αγαπητό, όπως μεταξύ άλλων την παρουσία πολλών ιστοριών και την υψηλή του δυσκολία, παρόλα αυτά θα το gameplay θα λαμβάνει χώρα σε διαφορετικό setting, πιθανόν στο διάστημα ή γενικά… στον αέρα, αν λάβουμε υπόψιν μας την ονομασία του παιχνιδιού.

Θα έχει επιρροές από βιβλία όπως το Event Horizon και άλλες sci-fi δημιουργίες των H G Wells και C S Lewis. Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε επίσης ότι για την χρηματοδότηση του Sunless Skies θα διεξάγει καμπάνια στο Kickstarter τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ το νέο της Survival/Exploration RPG αναμένεται να προστεθεί και στο πρόγραμμα Early Access.

Το Sunless Skies θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC (Windows και Linux) και Mac, ενώ αργότερα ίσως κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες πλατφόρμες.
Attachments:
Last Edit: 26 Sep 2016 20:31 by geololj.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2017 20:04 #203309 by DoUzOs
DoUzOs replied the topic: Sunless Skies
Έρχεται σε Early Access

Η συνέχεια του Sunless Sea, το Sunless Skies θα κυκλοφορήσει σε Early Access στο Steam και το GOG Games στις 30 Αυγούστου.

Θα μπορέσετε να επισκεφτείτε μια από τις τέσσερις περιοχές του game, το Reach και τον σκελετό των στοιχείων που θα απαρτίζουν το gameplay. Θα εξερευνήσετε τους ουρανούς, τα λιμάνια, θα αλληλεπιδράσετε με το σενάριο, θα πολεμήσετε και πολλά ακόμα. Το Sunless Skies είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και η εταιρεία ανάπτυξης Failbetter θα προσθέσει σταδιακά νέο περιεχόμενο, θα κάνει αλλαγές και θα κυκλοφορήσει patches.

Δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο game, αν και σύμφωνα με τη σελίδα του στο Kickstarter αναμένεται τον Μάιο του 2018. Θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC (Windows και Linux) και Mac, ενώ αργότερα ίσως κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες πλατφόρμες.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2018 12:42 #212354 by Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 replied the topic: Sunless Skies
Αναβολή κυκλοφορίας

H Failbetter ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του Sunless Skies στο Kickstarter την αναβολή της κυκλοφορίας της τελικής έκδοσής του.

Στην ανακοίνωση η Failbetter αναφέρει ότι περνά μια περίοδο οικονομικής αδυναμίας η οποία θα μπορούσε να την οδηγήσει σε κλείσιμο πριν μπορέσει να αναπτύξει άλλο game. Επιπλέον, η Failbetter αναφέρει πως η αγορά έχει αλλάξει από την εποχή του Sunless Sea το 2014. H επιτυχημένη Kickstarter καμπάνια του Sunless Skies είχε ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι χρήστες να to κατέχουν ήδη και να μην σημειωθούν αρκετές πωλήσεις κατά την Early Access, οι οποίες έφτασαν μόνο το 15% των αντίστοιχων του Sunless Sea.

Επιπλέον, η εταιρεία θεωρεί πως το Sunless Skies μπήκε πολύ νωρίς σε στάδιο Early Access χάνοντας ευκαιρίες για προώθηση, με συνέπεια την χαμηλή του προβολή στο κοινό. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αποχώρηση τεσσάρων μελών της ήδη μικρής ομάδας ανάπτυξης συνέβαλλαν στην απόφαση της καθυστέρησης της κυκλοφορίας, αλλά παρά τις εξελίξεις, η Failbetter υπόσχεται ότι η κυκλοφορία δεν θα ακυρωθεί.

Η δύσκολη περίοδος την οποία διανύει η εταιρεία επίσης αντικατοπτρίζεται στην απόσυρση του Fallen London από το iOS μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2018, καθώς και στην αραίωση των μελλοντικών updates του Sunless Sea.

Το Sunless Skies είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει για PC τον Μάιο του 2018, αλλά με τα νέα δεδομένα αναμένεται νέα ανακοίνωση πριν το τέλος του Φεβρουαρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2019 13:10 #224788 by Insane
Insane replied the topic: Sunless Skies
Έχω αναλάβει το review του Sunless skies και είναι ότι πιο κοντά σε μυθιστόρημα-παιχνίδι έχω παίξει, ενώ ταυτόχρονα σας βάζει να επιλέξετε πτυχές τις ιστορίας, So far is good!

you see but you do not observe...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2019 14:23 - 06 May 2019 14:23 #225032 by Insane
Insane replied the topic: Sunless Skies
Ζήστε την δική σας περιπέτεια στους ουρανούς.

Το Sunless Sea όπως φαίνεται ήταν μόνο η αρχή, καθώς η Failbetter Games, με μονάχα 16 άτομα στην διάθεση της κατάφερε να φτιάξει ακόμα ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Το νέο Single-player RPG, ονόματι Sunless Skies είναι μία σαφώς ανανεωμένη και ευφάνταστη συνέχεια του πρώτου παιχνιδιού που κατάφερε να παντρέψει τα βιβλία με τα παιχνίδια. Η εξαιρετική περιγραφή των περιπετειών που θα ζήσετε πάνω στο ιπτάμενο ατμόπλοιο σας δεν έχει προηγούμενο, ενώ οι συνεχείς δυσκολίες θα σας πεισμώσουν να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Ένα μοναδικό παιχνίδι μυθιστόρημα που παρόμοιο του δεν θα βρείτε άλλο, αν εξαιρέσετε τον προκάτοχο του. Διαβάστε το αναλυτικό review εδώ.

you see but you do not observe...
Last Edit: 06 May 2019 14:23 by Insane.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.675 seconds
Notification