Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kynseed

10 May 2017 23:12 #198215 by Πιέρρος Φουστέρης

Η PixelCount Studios απαρτίζεται από πρώην μέλη της Lionhead, της εταιρείας πίσω από την επική σειρά Fable. 3 μεγάλα ονόματα της Lionhead ίδρυσαν την PixelCount Studios και το πρώτο τους παιχνίδι θα είναι, απ' ό,τι φαίνεται το Kynseed. Όπως μπορείτε να δείτε κι από το σχετικό βίντεο παρακάτω, πρόκειται για ένα sandbox RPG, του οποίου το Kickstarter μπορείτε να το βρείτε εδώ . Τι θα κάνετε στο Kynseed; Θα μπορείτε ν' αναθρέψετε την οικογένειά σας, να οργώσετε την γη σας και να μανατζάρετε τα μαγαζιά σας. Όταν φυτέψετε τον μαγικό σπόρο που ονομάζεται Kynseed και μεγαλώσετε το οικογενειακό σας δέντρο, θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν γενιές και γενιές ανθρώπων. Όταν ο χαρακτήρας σας έρθει στο τέλος του, θα συνεχίσετε να παίζετε με τα παιδιά του!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2022 23:03 #267703 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Kynseed
Kynseed, Life-Sim RPG από πρώην developers του Fable
Έρχεται τον Δεκέμβριο.

Το Kynseed, το Life-sim RPG από πρώην developers του Fable, σύντομα θα βγει από την Early Access. Η πλήρης έκδοση θα κυκλοφορήσει για PC στις 6 Δεκεμβρίου. Δημιουργείται από την PixelCount Studios, η οποία αποτελείται από βετεράνους της σειράς Fable και ηγείται από τον ιδρυτή του Games Workshop, Sir Ian Livingstone.

Το game είναι ένα Life-sim, περιλαμβάνοντας κύρια στοιχεία του είδους όπως: η γεωργία, το μεγάλωμα οικογένειας, το τρέξιμο επιχείρησης και την εξερεύνηση ενός μεγάλου κόσμου γεμάτου μυστικά. Όταν ο πρωταγωνιστής πεθαίνει, ο παίκτης χειρίζεται τα παιδιά του για μία ιστορία που συμβαίνει ανάμεσα στις γενιές. «Το Kynseed είναι το παιχνίδι που πάντα ονειρευόμασταν να κάνουμε», λέει ο συνιδρυτής της PixelCount, Neal Whitehead. «Όταν ο Charlie και εγώ πρωτογνωριστήκαμε, μας ένωσε το κοινό πάθος μας για το είδος των ιδιότροπων, μοναδικών και πολύ Βρετανικών περιπετειών που μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μαζί με την ομάδα στην Lionhead και σίγουρα δεν είμαστε μόνοι μας. Τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας στο Kynseed, είδαμε την κοινότητα της Early Access να ξεπερνάει τους 100.000 παίκτες. Ανυπομονούμε να ανοίξουμε τον κόσμο του Quill σε ακόμα πιο πολλούς παίκτες και υποσχόμαστε ότι η ημέρα έναρξης δεν θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας». «Όταν πρωτοανακάλυψα το Kynseed, αμέσως ήθελα να μάθω πιο πολλά για την ομάδα από πίσω του», είπε ο Sir Ian Livingstone. «Ήρθα σε επαφή με τον Neal και τον Charlie το 2020 και έμαθα ότι ήταν πρώην μέλη της ομάδας του Fable στην Lionhead. Στο μυαλό μου, το Kynseed ήταν ένα παιχνίδι με απίστευτες δυνατότητες και ήθελα να τους βοηθήσω να φέρουν το όραμα τους στον κόσμο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνεις όταν παίζεις το Kynseed, από το να εξερευνήσεις, να ολοκληρώσεις αποστολές, να μαζέψεις τρόφιμα, να δουλέψεις στη φάρμα και να κατασκευάσεις αντικείμενα μέχρι να πολεμήσεις με περίεργα και παράξενα πλάσματα. Μόνο το combat αξίζει να είναι ένα παιχνίδι από μόνο του! Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει το πανέμορφα φτιαγμένο game του Neal και του Charlie γιατί έχουν δημιουργήσει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο».

Το Kynseed είναι διαθέσιμο για pre-order στο Steam αυτή τη στιγμή και κυκλοφορεί επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification