Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Starfield

24 May 2021 17:22 #251428 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Starfield
Starfield: Περίοδος κυκλοφορίας Νέα περίοδος, σύμφωνα με φήμες.


Το Bloomberg  αναφέρει  ότι έχει στα χέρια του αποκλειστικές πληροφορίες, που κάνουν λόγο για κυκλοφορία του Starfield στα τέλη του 2022. Ο δημοσιογράφος Jason Schreier,  δήλωσε  στο Twitter ότι η Bethesda θα κάνει tease την κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Ιούνιο στην έκθεση E3.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jun 2021 15:17 #252511 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Starfield
Starfield: Ημερομηνία κυκλοφορίας  Από τους δημιουργούς των Skyrim και Fallout 4.
 Η Microsoft ξεκίνησε δυνατά την παρουσίασή της στην E3 2021, παρουσιάζοντας το πρώτο τρέιλερ του Starfield.
 Το πολυαναμενόμενο...διαστημικό Action RPG, έχει δημιουργηθεί από τους  developers  των Skyrim και Fallout 4.

 Το Starfield θα είναι Xbox console exclusive και θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X και Xbox One. Θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022.I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2021 01:56 #252678 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Starfield
Fans του Starfield πιστεύουν ότι το τρέιλερ περιέχει στοιχεία για το The Elder Scrolls VI Εντόπισαν ένα σχέδιο που μοιάζει με χάρτη.

 Το Starfield ανήκει στους τίτλους που έκλεψαν την παράσταση στην παρουσίαση της Microsoft στην Ε3 2021, όμως οι fans της Bethesda, εντόπισαν ένα πιθανό στοιχείο για το επίσης επερχόμενο The Elder Scrolls VI.

 Ένα από τα σημάδια που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του διαστημόπλοιου που είδαμε στο τρέιλερ, θυμίζει τον χάρτη του Lilac Bay, όπου σύμφωνα με φήμες θα διαδραματίζεται το The Elder Scrolls VI. Παρά την ομοιότητα σίγουρα δεν πρόκειται για το ίδιο σχέδιο.

 Δείτε την φωτογραφία και τον χάρτη:
File Attachment:
File Attachment:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2021 13:50 #252769 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Starfield
Bethesda: "Το Starfield θα έχει first-person και third-person και θα είναι το πιο Hardcore RPG που έχουμε φτιάξει" Θα σας δίνει ελευθερία.

 Ο Todd Howard, director του Starfield, όπως και των μεγάλων Action RPG της Bethesda, δήλωσε ότι "Το Starfield θα είναι πιο Hardcore RPG από τα προηγούμενα games της εταιρείας, όπως τα Fallout 4 και Skyrim". 

 Επίσης, θα είναι πολύ μεγάλο σε έκταση και "θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το background του χαρακτήρα σας και τέτοια πράγματα. Θα επιστρέψουμε σε πράγματα που κάναμε καιρό πριν και που επέτρεπαν στους παίκτες να εκφράσουν τον χαρακτήρα τους όπως θέλουν. Όταν το παίξετε θα το αναγνωρίσετε ως ένα Action RPG που προέρχεται από εμάς".

 Το Starfield  θα παίζεται τόσο first-person, όσο και third-person , όπως και τα προηγούμενα games της εταιρείας. Ο Howard δήλωσε πάντως ότι το first-person "αποτελεί ακόμη τον κύριο τρόπο που παίζουμε. Θέλουμε όμως διαφορετική προσέγγιση στο  sci-fi , απ' ότι τα Star Trek και Star Wars. Η αισθητική του είναι κάτι σαν NASA-punk. Επίσης, μιλήσαμε με ανθρώπους στην εταιρεία Space X του Elon Musk, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το παιχνίδι αντικατοπτρίζει σωστά τα διαστημικά ταξίδια του μέλλοντος ή τουλάχιστον κατά προσέγγιση. Παρόλα αυτά, θα υπάρχουν πράγματα που από επιστημονικής πλευράς είναι αδύνατο να υλοποιηθούν".

 Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, Xbox Series X και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 14:52 #252889 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Starfield
Starfield από την Bethesda Αφορά την ελπίδα, την ανθρωπότητα και το να μάθουμε το νόημα της ζωής. 

 Ο Todd Howard, director του Starfield, δήλωσε ότι "το παιχνίδι αφορά την ελπίδα, την ανθρωπότητα και του να μάθουμε το νόημα της ζωής".
 Επίσης, ανακοίνωσε ότι μπορούμε να γραφτούμε σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Constellation και με αυτό θα λαμβάνουμε ενημερώσεις για τα νέα του παιχνιδιού και συνεντεύξεις των developers. Η εγγραφή γίνεται με λογαριασμό στο Bethesda.net. Επίσης, στο Discord της Bethesda Game Studios θα υπάρχουν και εκεί αποκλειστικές συνεντεύξεις και συζητήσεις με το community.
 Στο νέο βίντεο, ο Todd Howard μιλάει επίσης για τις φιλοδοξίες της Bethesda για το Starfield, το οποίο αποτελεί την πρώτη νέα σειρά της Bethesda μετά από 25 χρόνια. Επίσης, στο βίντεο στο 00:58 αποκαλύπτεται ότι το παιχνίδι θα έχει "ξεχωριστούς captains με το όνομα Jolly roger", κάτι που οι fans της Bethesda θεωρούν ότι παραπέμπει σε πειρατές του διαστήματος.

 Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 15:58 #252899 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Starfield
Bethesda: "Το ότι θα εστιάσουμε μόνο σε PC και Xbox σημαίνει ότι θα φτιάξουμε ένα καλύτερο παιχνίδι" Howard: "Δεν θέλουμε να αφήσουμε κόσμο εκτός".

 Έχουμε συνηθίσει την Bethesda, όπως  και όλη την Zenimax, να βγάζουν games για όλα τα format.  Τώρα όμως, με την εξαγορά τους από την Microsoft, θα κυκλοφορούν ότι έχουν μόνο σε PC και κονσόλες Xbox.

 Σχετικά με την αποκλειστικότητα του Starfield, ο Todd Howard δήλωσε ότι το να αναπτύσσει κάποιος παιχνίδι σε δύο πλατφόρμες (PC και Xbox Series X), σημαίνει ότι θα παράγει καλύτερο προϊόν γιατί δεν θα χρειάζεται να εστιάσει κάπου. Ο Howard δήλωσε μάλιστα σχετικά με την μη κυκλοφορία σε κονσόλες PlayStation: "Ποτέ δεν θέλεις να αφήσεις τον κόσμο εκτός, έτσι;

 Προφανώς και η απόφαση αυτή αφορά την Microsoft, η οποία θέλει να αυξήσει την βάση χρηστών της. Ο Howard πρόσθεσε πάντως: "Στο τέλος της ημέρας, η δυνατότητα να εστιάσεις και να πεις ότι αυτό είναι το παιχνίδι που θέλω να φτιάξω, αυτές είναι οι πλατφόρμες που θέλω να το φτιάξω και το να μπορείς να βασιστείς σε αυτές θα το κάνει ένα καλύτερο προϊόν. Εστιάζοντας σε αυτές τις πλατφόρμες, μπορείτε να βασιστείτε πολύ στο να φτιάχνετε το καλύτερο για αυτά τα συστήματα. Και πιστεύουμε ακράδαντα, ότι οι Xbox και Microsoft θέλουν να φέρνουν τα games σε περισσότερο κόσμο".

 Ο Howard πρόσθεσε στο σημείο εκείνο το cloud gaming και τα PC, τα οποία θα βοηθήσουν το Starfield να έχει μία μεγάλη βάση παικτών. Επίσης, υπάρχει στόχος για ένταξη στο Xbox Game  Pass, επομένως θεωρεί  ότι η πρόσβαση παικτών στα games θα ανεβαίνει διαρκώς.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 16:19 #252908 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Starfield
Αντιπρόεδρος Marketing Bethesda: "Συγγνώμη που δεν θα βγάλουμε το Starfield στο PS5, κι εγώ εκεί παίζω games" Ο Pete Hines ζήτησε συγγνώμη.
 Ο Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing και Επικοινωνιών της Bethesda, εξέφρασε την συγγνώμη του προς τους fans του PlayStation 5, μιας και το  Sci-fi  Action RPG Starfield θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC και κονσόλες Xbox.

 O Hines δήλωσε: "Μην ανησυχείτε για το πως θα τρέχει το παιχνίδι στη μία πλατφόρμα ή στην άλλη. Δεν θα το αναπτύξουμε για μία συγκεκριμένη κονσόλα, κάτι που μας βοηθάει. Σκεφτείτε όμως ότι αντίστοιχα με το Deathloop είχαμε αποφασίσει να έχουμε αποκλειστική συμφωνία με την Sony για PC και PS5. Αντιλαμβάνομαι ότι το ότι δεν θα βγει το Starfield στο PS5 θα δυσαρεστήσει ή θα τσαντίσει κάποιους.
 Αυτά είναι πραγματικά συναισθήματα και εκνευρισμοί. Πως να τα αντιμετωπίσεις; Δεν έχω ιδέα για το πως θα κάνω κάποιους να νιώσουν καλύτερα. Δεν ξέρω πώς να μετριάσω τους φόβους και τις ανησυχίες των fans του PlayStation 5 από το να πω το εξής. Είμαι και εγώ παίκτης του PlayStation 5, έχω παίξει games στην κονσόλα και υπάρχουν games που θα συνεχίσω να παίζω. Αλλά αν θέλεις να παίξεις Starfield, τότε PC και Xbox. Sorry. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω και ζητάω συγγνώμη".
 Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S και θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jun 2021 12:15 #252982 by Γιώργος Σκένδρος
Tο site Pixelated Provisions δημοσίευσε την συνταγή του sandwich του Starfield.

 

Ο χαρακτήρας που εμφανίζεται στο τρέιλερ του Starfield ετοιμάζεται να εκτοξευτεί στο διάστημα. Ένα από τα πράγματα που δεν περνάει απαρατήρητο είναι η ποσότητα του φαγητού που υπάρχει στο σκάφος. Η Bethesda θεώρησε σημαντικό να τονίσει το στοιχείο του φαγητού σε αυτό το τρέιλερ καθώς υπήρχαν εώς και σημειώσεις για την παραλαβή Tranquilitea (είδος χαλαρωτικού τσαγιού), μια σακούλα πατατάκια Chunks, μήλα και φυσικά το εξαιρετικά λεπτομερές σάντουιτς. Το site Pixelated Provisions, το οποίο εξειδικεύεται στην υλοποίηση συνταγών φαγητού από διάφορα games, δημοσίευσε την συνταγή για το σάντουιτς του Starfield.

 Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:

Τα παρακάτω χρειάζονται για να φτιάξετε το τουρσί από κόκκινο κρεμμύδι:
 1. 1 φλιτζάνι 240 γρ. ζεστό νερό
 2. ½ φλιτζάνι 120 γρ. ξίδι ρυζιού
 3. 2 κουταλιές της σούπας 30 γρ. ζάχαρη
 4. 1 πρέζα αλάτι
 5. ½ κουταλιά της σούπας 4 γρ. σπόρους μάραθου
 6. ½ κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
Θα χρειαστείτε για το κάθε sandwich:
 1. 20 γρ. μουστάρδα ντιζόν
 2. 5 γρ. χρένο
 3. 2 φέτες λευκό ψωμί
 4. 4 φέτες σαλάμι
 5. 1 φέτα τυρί τσένταρ
 6. κόκκινο κρεμμύδι τουρσί
 7. 3 κομμάτια μαρούλι βουτύρου
O τρόπος για να φτιάξετε το sandwich είναι ο εξής:

Συνδυάστε το ζεστό νερό, το ξίδι ρυζιού, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μεγάλο αεροστεγές δοχείο. Χτυπήστε τα μαζί μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέστε τους σπόρους μάραθου και τα κόκκινα κρεμμύδια. Εάν τα κόκκινα κρεμμύδια δεν καλύπτονται, προσθέστε επιπλέον ξίδι ρυζιού.
Σκεπάστε το και τοποθετήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Ανακατέψτε τη μουστάρδα ντιζόν και το χρένο σε ένα μικρό μπολ. Απλώστε το μείγμα σε μια φέτα λευκό ψωμί. Καλύψτε το ψωμί με σαλάμι και τυρί τσένταρ. Βάλτε από πάνω μια μερίδα κόκκινα κρεμμύδια τουρσί. Τοποθετήστε από πάνω τα τρία κομμάτια μαρούλι και στη συνέχεια το δεύτερο κομμάτι ψωμί.

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2021 02:50 #255015 by Stathis Moose Stathopoulos
Παρουσιάστηκαν οι τρεις βασικές τοποθεσίες

Η Bethesda κυκλοφόρησε τρία βίντεο τύπου developer commentary, τα οποία παρουσιάζουν τις τρεις βασικές τοποθεσίες του Starfield με περιγραφή από τον design director, Emil Pagliarulo.
Το πρώτο βίντεο δείχνει την New Atlantis, την πρωτεύουσα των United Colonies, της πιο ισχυρής στρατιωτικής δύναμης. Η New Atlantis έχει κατοίκους διάφορων φυλών εθνικοτήτων και δείχνει ποιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον του κόσμου μας.

Το δεύτερο επικεντρώνεται στην Akila, μία ακόμα μεγάλη πόλη και πρωτεύουσα του Freestar System. Η Akila περιβάλλεται από υψηλά τείχη για να προστατεύει τους πολίτες της από τέρατα όπως τα Ashta.Τέλος, παρουσιάζεται το Neon, ένα λιμάνι, που είναι το επίκεντρο της βιομηχανίας του ψαρέματος. Η εταιρεία που του έχτισε, ανακάλυψε ένα ψάρι με ψυχοτροπικές ιδιότητες, πράγμα που χρησιμοποιούν για να φτιάξουν ναρκωτικά.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2021 00:46 #255119 by Stathis Moose Stathopoulos
Bethesda: "Κάποια games μπορεί στο μέλλον να βγαίνουν και σε PlayStation"

Ο Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing της Bethesda, επέστρεψε και αυτή τη φορά δήλωσε σε πάνελ συζήτησης στην Gamescom: "Δεν έχω ιδέα για το πως να διατυπώσω το ότι τα games μας δεν θα κυκλοφορούν πλέον σε κονσόλες PlayStation. Δεν ξέρω. Δεν έχω την απάντηση. Δεν υπάρχει. Δεν είναι ότι ξέρω και δεν θέλω να σας πω. Απλά δεν ξέρω".
Ο Hines είπε ότι οι fans της Bethesda που έχουν κονσόλες PlayStation μπορεί να μην αποκλειστούν εντελώς από το να παίζουν games στις κονσόλες τους, αν και είναι ξεκάθαρο ότι οι κονσόλες Xbox θα έχουν τον πρώτο λόγο. Συγκεκριμένα πρόσθεσε: "Υπάρχουν gaming σειρές του Xbox που βλέπουμε και σε άλλες πλατφόρμες. Το Minecraft δεν σταμάτησε να βγαίνει παντού όταν η Mojang εξαγοράστηκε από το Xbox. Παίζεται μαζικά σε όλες τις πλατφόρμες. Οπότε αυτό δεν σημαίνει ότι "Οι κάτοχοι PlayStation δεν θα ξαναπαίξουν ποτέ games της Bethesda. Σίγουρα, θα υπάρχουν και games τα οποία δεν θα μπορείτε να παίξετε σε κονσόλες PlayStation". Σχετικά με το Starfield, το οποίο αναμένεται να είναι Xbox exclusive, δήλωσε: "Το Starfield είχε ανακοινωθεί ότι θα ήταν Xbox exclusive. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν για παράδειγμα δεν θα βγάλουμε ποτέ κάποιο παιχνίδι μας για κονσόλες PlayStation".

Ο Aaron Greenberg, ομόλογός του στο τμήμα Marketing του Xbox, δήλωσε: "Τα first-party games μας δεν θα κυκλοφορούν μόνο στο Xbox, αλλά και σε PC ή μέσω cloud. Άρα δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα Xbox για να παίξετε αυτά τα games. Αν δείτε την πορεία που ακολουθάμε με το cloud streaming, τότε από ένα σημείο κι έπειτα δεν θα νοιάζεστε για την πλατφόρμα που παίζετε. Θα μπορείτε να έχετε Xbox Game Pass και να το κάνετε streaming σε οτιδήποτε έχει χειριστήριο".

Ο Hines συμφώνησε, λέγοντας ότι η εποχή αυτή είναι νέα για το gaming: Η όλη ιδέα του να έχεις είτε Xbox, είτε PlayStation, δεν λέω ότι έχει εκλείψει, αλλά μου θυμίζει δεκαετίες του '90 ή του '00. Εδώ έχουμε μια νέα εποχή για το gaming που σήμερα το έχουμε παντού. Στο μέλλον, το μοντέλο cross-play του Fortnite με τον ίδιο λογαριασμό σε όλες τις πλατφόρμες, μπορεί να είναι κοινό. Γι' αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένος με το Xbox, γιατί έχει ξεφύγει από αυτή τη λογική. Προσπαθούμε να πουλήσουμε απλά ένα κουτί και για αυτό νοιαζόμαστε μόνο. Το όραμα και οι στόχοι είναι κατά πολύ μεγαλύτεροι και πιο συναρπαστικοί". 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification