Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Starfield

11 Sep 2023 09:43 #272832 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Starfield: Μύστης βρήκε τρόπο να φτάσει στο Level 100 μέσα σε 5 ώρες
Απλά χτίζοντας!

Τα games της Bethesda συνηθίζουν να κυκλοφορούν με bugs (τα ατιμούτσικα). Έτσι, ο YouTuber Maka91Productions ήταν αναμενόμενο να πειραματιστεί με την διαδικασία χτισίματος βάσης στο διάστημα, η οποία είναι κάπως καινούργια, καθώς αποτελεί μία πολύ μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με το...γκαράζ του Fallout 4.

Όπως ήταν αναμενόμενο βρήκε τρόπο να ανέβει στο Level 100 μέσα σε 5 ώρες. Για να το καταφέρετε όμως αυτό θα πρέπει να διαθέτετε ένα διαστημόπλοιο το οποίο θα έχει 2000-3000 cargo space και μετά τα resources: Adaptive Frames (18), Aluminum (124), 2Beryllium (24), Copper (30), Fiber (2), Iron (99) και Tungsten (24) από τον Jemison Mercantile και το store στο διαστημόπλοιο.Μετά θα πρέπει να πάτε στο φεγγάρι του πλανήτη Sumati, που ονομάζεται Andraphon και έχει iron και aliminium. Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες εντός του βίντεο και στο παρακάτω άρθρο .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2023 09:43 #272834 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Starfield infinite money glitch
Οι developers της Bethesda μας άφησαν ή...ξέχασαν άπειρα χρήματα!

Τα bugs και τα glitches είναι συνηθισμένα στα games της Bethesda και το παρακάτω glitch καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε σύντομα πριν...διορθωθεί!

Ο YouTuber vNirbana βρήκε κόλπο για να βγάλει άπειρα λεφτά στο Starfield και να αγοράσει ότι θέλει.

Για να τα καταφέρετε απλά παίρνετε το Power Boost Pack και θα πρέπει να έχετε το Boost Pack Training skill στο rank 2. Μετά πηγαίντε στον NPC Jemison στο Commercial District. Δείτε στο βίντεο πως θα πάρετε τα λεφτά.Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι 48 ώρες μετά τα chests κάνουν reset και ξαναεμφανίζουν χρήματα! Είναι λες και οι developers της Bethesda έκρυψαν επίτηδες λεφτά για να τα βρούμε!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Sep 2023 23:07 #272837 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Το Starfield πέρασε το Skyrim σε ταυτόχρονους χρήστες στο Steam
Κατά 40.000 gamers.

Το Starfield ξεπέρασε το Skyrim σε ταυτόχρονους χρήστες καθώς είχε 330.723 παίκτες έναντι 287.411 για το Skyrim, το οποίο όμως κυκλοφόρησε το 2011. Τότε μιλάμε για άλλα μεγέθη σε σχέση με σήμερα, όπου το Steam έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο gamers

Το ρεκόρ για το Starfield σημειώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου . Εν τω μεταξύ όσοι παίζουν το παιχνίδι στο Steam δεν το απέκτησαν στο Game Pass αλλά το πλήρωσαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2023 13:13 - 13 Sep 2023 13:14 #272845 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Έχω αναλάβει για review το Starfield. Μέχρι στιγμής ο καλύτερος τροπος που θα μπορούσα να το περιγράψω είναι ένας γάμος μεταξύ του Elite Dangerous και του Skyrim. Έχει πολύ ενδιαφέρον story το οποίο αρέσει σε οποιονδήποτε αρέσει το sci-fi.  Ένα από τα προβλήματα του είναι το combat μέχρι στιγμής, όπου πραγματικά όλοι οι αντίπαλοι δεν έχουν μυαλό.  Επίσης, έχει μερικά κλασικά  bethesda glitches όπως είχε και το Skyrim.  Περιμένετε το review μου σύντομα για το Space Skyrim. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2023 14:42 #272873 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Το Starfield έχει bug με το οποίο δεν μπορείτε να πυροβολήσετε
Ευτυχώς διορθώνεται με τον...character creator!

Η Bethesda μας έχει συνηθίσει στα bugs και αυτό έλειπε ένα ολόκληρο Starfield να μην είχε!

Υπάρχει ένα bug με το οποίο δεν μπορείτε να πυροβολήσετε. Για να το φτιάξετε θα πρέπει να μπείτε στο character customisation! Το bug έχει αναφερθεί πολλές φορές στο Steam από τότε που το Starfield ήταν διαθέσιμο μέρες πριν την κυκλοφορία του σε early access!Το ίδιο ακριβώς bug υπήρχε και στο Fallout 4 VR! Τότε οι gamers άνοιγαν console command στο PC τους και άλλαζαν...το φύλο του χαρακτήρα τους!

Στο Starfield ευτυχώς δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι. Απλά μπαίνετε στο character customisation.

Το Starfield κυκλοφορεί για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2023 14:45 #272886 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Mod του Starfield σας επιτρέπει να το τρέξετε σε PC παλιών δεκαετιών
Ρίχνοντας αρκετά την ανάλυση των γραφικών.

Νέο mod του Starfield από τον modder BulwarkHD σας επιτρέπει να το τρέξετε σε PC παλιότερων δεκαετιών.

Η περιγραφή του mod είναι η εξής: "Το PC σας έχει 1GB VRAM; Είναι τόσο παλιό που το χρησιμοποιούσε ο παππούς σας για να παίξει Morrowind; Ή απλά μισείτε τα textures υψηλής ανάλυσης και θέλετε τα ξεφορτωθείτε; Δοκιμάστε αυτό το mod και δείτε τι σας βολεύει."Μπορείτε να κατεβάσετε το mod κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2023 23:04 #272930 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Το 1/4 των παικτών του Starfield δεν έχουν βγάλει ούτε την πρώτη αποστολή
Κάτι που απαιτεί μόλις 30 λετά!

Σύμφωνα με το TrueAchievements , το 25% των παικτών του Starfield δεν έχουν βγάλει ούτε την πρώτη αποστολή, κάτι που χρειάζεται μόλις 30 λεπτά παιχνιδιού!

Μάλλον ο κόσμος είναι...πολυάσχολος στις μέρες μας και δεν θέλει να ασχοληθεί σε βάθος με ένα παιχνίδι. Εναλλακτικά, ίσως από το 25% πολλοί από αυτούς τους παίκτες να είναι συνδρομητές στο Game Pass και να μην πλήρωσαν 70 και 80 ευρώ για να αγοράσουν το Starfield, άρα έχουν έναν λόγο παραπάνω να μην νοιάζονται.Ο αριθμός 25% αφορά τους κατόχους PC και Xbox. Ωστόσο, στο Steam όπου ο κόσμος πλήρωσε το παιχνίδι, το 88% των παικτών έχει φτάσει έως την πρώτη αποστολή .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2023 09:59 #272953 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
10 εκατομμύρια gamersΗ Bethesda ανακοίνωσε ότι το Starfield έχει παιχτεί από 10 εκατομμύρια gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Sep 2023 18:31 #272987 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Διαβάστε το Starfield review


Το Starfield είναι ένα φιλόδοξο open-world RPG από τη Bethesda, που προσφέρει στους παίκτες μια τεράστια και πλούσια σε λεπτομέρειες διαστρική περιπέτεια. Το παιχνίδι έχει πολλά να προσφέρει, όπως ένα λεπτομερές σύστημα εξατομίκευσης χαρακτήρων, ένα εκτεταμένο σύστημα crafting και ένα μεγάλο αριθμό πλανητών και συστημάτων για εξερεύνηση. Ωστόσο, το Starfield δεν είναι χωρίς τα προβλήματά του.

Διαβάστε περισσότερα στο review μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2023 21:19 #273015 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Starfield
Starfield Gaming PC
Φτιάχτηκε από fan του παιχνιδιού.

Ένας fan του Starfield και τεχνικός, έφτιαξε ένα Starfield Gaming PC. Είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις κονσόλες που υπάρχουν στο διαστημόπλοιο που ελέγχετε μέσα στο Stafield.

Το PC έχει μέσα του ένα αρκετά προσεγμένο hardware, η CPU (Core i7-13700K) αλλά και η GPU (Radeon RX 7900 XTX) ξεχωρίζουν, αλλά κυρίως αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση και ξεχωρίζει είναι ο εξωτερικός σχεδιασμός του και η απεικόνιση αυτής της τεράστιας οθόνης που έχει στην πρόσοψη του και βέβαια τα φυσικά κουμπιά ένδειξης που είναι όπως και μέσα στον τίτλο.

Edit: Δυστυχώς ο δημιουργός έκανε το YouTube video private, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο.

Το PC σχεδιάστηκε με την συνεργασία των SignalRGB, Sky Tech και της Intel. Έχει αυτή την παλιά, βιομηχανική αισθητική που σε κάνει να θυμάσαι αυτό τον εξωγήινο κόσμο, βέβαια έρχεται με ένα μεγάλο LCD πίνακα σε αντίθεση με τον πράσινο και μαύρο CRT του Nostromo. Αλλά είναι και το γεγονός  ότι έχει έξι ξεχωριστές φωτεινές ενδείξεις στην δεξιά μεριά όλες συγχρονισμένες με τα συστήματα και τα στατιστικά του παίκτη εντός του Starfield. Όλα αυτά μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν χάρη στην SignalRGB και τις ρυθμίσεις που έκανε, και βέβαια όλο αυτό δημιουργεί χαρά στους fans.

Επίσης έχει και διακριτικά σχεδιασμένα Stream Decks τα οποία έχουν τοποθετηθεί στη βάση του πάνω από τις θύρες usb. Η οθόνη του μπροστινού πίνακα είναι μεγάλη και έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να δείχνει κάθε λεπτομέρεια του συστήματος του υπολογιστή. Επίσης υπάρχει παραπάνω χώρος από αυτόν που πιθανώς θα χρειαζόταν και υπάρχει ένα μεγάλος κενό που δεν αξιοποιείται. Και αν θελήσετε να ανοίξετε τον υπολογιστή για να δείτε το εσωτερικό του πρέπει να βγάλετε αυτόν τον μπροστινό πίνακα. Μπορώ να πω ότι μπορεί κάποιος να νιώσει άβολα με τον τρόπο που θα στέκεται ο πίνακας, όταν προσπαθήσετε να ανοίξετε τον υπολογιστή γιατί θα υπάρχει το άγχος μην πάθει κάποια ζημιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification