Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Risk of Rain 2

13 May 2018 20:26 #215034 by Μάνος Γρυπάρης
Το Risk of Rain της Hopoo Games ήταν ένα απλό indie sidescrolling Platform με Pixel art γραφικά. Ωστόσο, το sequel εξυγχρονίστηκε πλήρως καθώς θα έχει κάμερα τρίτου προσώπου και στοιχεία Action RPG.

Πάρτε μια γεύση από το gameplay video του παρακάτω. Το user interface μπορεί να μπερδεύει λίγο, ωστόσο η δράση είναι ακατάπαυστη. Επίσης, θα υπάρχουν ικανότητες μοναδικές για κάποιες classes, όπως το aimlock για την Huntress class, που βλέπουμε στο σχετικό βίντεο.



Το Risk of Rain 2 θα έχει νέα classes, levels, αντικείμενα και τέρατα. Στα bosses θα υπάρξουν νέες παρουσίες αλλά και παλιοί γνώριμοι από το πρώτο μέρος. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2020 02:11 #232962 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Risk of Rain 2
Το Risk of Rain 2 είναι δωρεάν στο Steam για το Σαββατοκύριακο
Μαζί με νέο update


Το Risk of Rain 2 είναι ένα co-op shooter από την Hopoo Games και σας δίνει τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε δωρεάν στο Steam αυτό το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια του ενός χρόνου κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του, το Risk of Rain προσφέρει χαοτική δράση με νέους και δυσκολότερους αντιπάλους που σταδιακά γίνονται δυνατότεροι. Το νέο update με όνομα “Artifacts” δίνει νέα διάσταση στο gameplay του παιχνιδιού με τη προσθήκη 16 διαφορετικών artifacts, τα οποία προσφέρουν damage buffs στο παίκτη καθώς και δυνατότητα να εμφανιστούν αντίπαλοι αυξημένης δυσκολίας.

Μαζί με τα νέα artifacts το νέο update περιλαμβάνει και μια πίστα με όνομα “Sky Meadow”, μαζί με καινούριους αντιπάλους και final boss, καινούρια skills, soundtracks και αναβαθμισμένο UI.


Μπορείτε να διαβάσετε τη λίστα με τις προσθήκες του παιχνιδιού εδώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2020 16:24 #234575 by Βάσια Κούκια
H επίσημη κυκλοφορία για τα PC θα γίνει τον Αύγουστο
Η κυκλοφορία του Risk of Rain 2 για τα PC θα καθυστερήσει μέχρι τον Αύγουστο. Οι κονσόλες θα αποκτήσουν στη λίστα τους το παιχνίδι κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.
Η εταιρεία ανάπτυξης Hoopo Games μίλησε μέσω ενός δημοσιεύματος στο Steam blog της την Παρασκευή για αυτά που της είχε πει ο κόσμος, όταν απάντησε σε ένα Tweet της όσον αφορά το τι θα ήθελε από την επίσημη κυκλοφορία της δημιουργίας της. Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε πως τότε έμαθαν ότι είχαν “πολύ λίγες περιοχές που χρειάζονταν βελτίωση” πριν το παιχνίδι φύγει από το Early Access.
Συγκεκριμένα η Hoopo Games είπε: "Δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμα εξαιτίας του COVID-19- είμαστε απίστευτα τυχεροί που η δουλειά μας δεν επηρεάστηκε σχεδόν καθόλου. Το χρονοδιάγραμμα άλλαξε, επειδή επεκτείνουμε τη δουλειά μας για το update 1.0."
H νέα κυκλοφορία του παιχνιδιού θα έχει καλύτερη λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένου ενός server browser και community-hosted servers για private και public matches. Επίσης, πρόκειται να προστεθούν ένα ολοκαίνουριος survivor, η τελική πίστα και το boss, αλλά και περισσότερα αντικείμενα και εξοπλισμός.Τον Ιούνιο θα γίνει το επόμενο update για την έκδοση των Nintendo Switch, Xbox One και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jul 2020 22:09 #236835 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Το Shooter RPG απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.
Θα περιλαμβάνει νέο playable χαρακτήρα.



Το third person Shooter της Ηopoo games, πρώτα εμφανίστηκε στο Steam τον Μάρτιο του 2019, πουλώντας πάνω από ένα εκατομμύριο κατά τον πρώτο μήνα που ήταν σε Early Access.
Μετά την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του από την προηγούμενη άνοιξη, η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία του shooter θα περιλαμβάνει και ένα launch update το οποίο θα περιέχει και έναν playable χαρακτήρα, τον Captain. O συγκεκριμένος χαρακτήρας θα κραδαίνει τη shotgun του, με το combo της οποίας θα κάνει stun στους εχθρούς και μπορεί να την κάνει charge για δυνατότερη βολή. Ο Captain θα μπορεί να καλεί και φάρους στην εμβέλεια των οποίων να δημιουργεί healing zones για τον ίδιο και τους συντρόφους του.

Το συγκεκριμένο update θα προσθέτει και ένα νέο level, στο οποίο οι παίκτες θα βρίσκονται στο φεγγάρι και κατά την προσπάθεια διαφυγής τους θα έρθουν αντιμέτωποι με νέους εχθρούς και τον Final Boss. Νέα αντικείμενα όπως το Molten Perforator θα αυξάνουν την πιθανότητα να εκτοξεύετε μπάλες φωτιάς, όταν χτυπάτε έναν εχθρό, ενώ το Super Massive Leech θα ρουφά τη ζωή από τους εχθρούς σας. Επίσης θα προστεθεί και server browser για την επιλογή dedicated servers με επιλέξιμο βαθμό δυσκολίας.

Το Risk of Rain θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Αυγούστου για PC μέσω Steam, PS4, Xbox One και Switch.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2020 12:08 #240408 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Risk of Rain 2
Risk of Rain 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Κυκλοφόρησε στις κονσόλες.


Το Risk of Rain 2 κυκλοφορεί από σήμερα και για PS4, Xbox One και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification