Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο The Witcher

29 Jul 2018 00:21 #215969 by Μάνος Γρυπάρης
Το 2014 υπήρξε διαρροή εγγράφων της CD Project RED που έλεγαν ότι το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσεται.

Τα συγκεκριμένα documents, εκτός από κώδικα για μια πιο εξελιγμένη μηχανή physics για τα… γυναικεία στήθη στο The Witcher 3, περιέχουν και τα πιθανά endings του, όπως και την αλληλουχία τους με τα γεγονότα του επόμενου Witcher.

Τον Ιούλιο του 2018 ο Doug Cockle, voice actor του Geralt στη σειρά The Witcher, έχει αναλάβει την φωνή του Geralt στο SoulCalibur VI της Bandai Namco, εκεί όπου ο δημοφιλής ήρωας θα παρευρίσκεται ως guest χαρακτήρας. Προφανώς αυτή θα είναι και η τελευταία παρουσία του Geralt, μιας και η CD Projekt Red έχει ανακοινώσει ότι η τριλογία The Witcher κλείνει και το κεφάλαιό του.

Σχετικά με το The Witcher 4,ο Cockle δήλωσε: "Αν περιμένετε κάποιο The Witcher 4 δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, παρότι πιστεύω ότι θα υπάρξει και τέταρτο μέρος. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, μιας και στη CD Projekt Red ξέρουν καλύτερα τι θα κάνουν και δεν έχω ιδέα τι πλάνο θα ακολουθήσουν αλλά...αν ήμουν η CD Projekt Red τότε θα έφτιαχνα το The Witcher 4 με κεντρική ηρωίδα την Ciri. Στο The Witcher 3 η Ciri επισκέπτεται και άλλους κόσμους και πιστεύω ότι ένα παιχνίδι με σενάριο αφιερωμένο σε αυτή που θα επισκέπτεται νέους κόσμους θα ήταν καλή ιδέα για το The Witcher 4".

Η CD Projekt Red έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το The Witcher 3 θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ιστορίας του Geralt. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης θα πάψει να δημιουργεί άλλα games στον κόσμο του παιχνιδιού. Σε συνέντευξή του στο Banker.pl, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Adam Kicinski άφησε αιχμές για ένα νέο The Witcher που δεν θα αποτελεί ωστόσο συνέχεια της δημοφιλούς τριλογίας, συνεπώς δεν θα φέρει το όνομα “The Witcher 4”.

Οι δηλώσεις του Kicinski αναφέρουν ότι: "Τα πρώτα τρία The Witcher ήταν μία τριλογία, επομένως δεν μπορούμε να ονομάσουμε το επόμενο παιχνίδι The Witcher 4. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε τον κόσμο του The Witcher, στον οποίο στηριχτήκαμε τόσο χρόνια. Πρόκειται για ένα από τα δύο franchises στα οποία θα επενδύσουμε τις μελλοντικές δραστηριότητες της εταιρείας. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα τώρα".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2022 02:23 #262493 by Nikos Georgopoulos
Θα αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5. [UPDATE[Αρχική δημοσίευση: 11/7/18]  Πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς The Witcher δεν θα είναι το 4.Η CD Projekt Red έχει δηλώσει στο παρελθόν πως το The Witcher 3 θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ιστορίας του Geralt. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης θα πάψει να δημιουργεί άλλα games στον κόσμο του παιχνιδιού. Σε συνέντευξή του στο Banker.pl, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Adam Kicinski άφησε αιχμές για ένα νέο The Witcher που δεν θα αποτελεί ωστόσο συνέχεια της δημοφιλούς τριλογίας, συνεπώς δεν θα φέρει το όνομα “The Witcher 4”. Η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην ανάπτυξη ενός νέου video game πέραν του Cyberpunk 2077, αλλά δεν έχει δώσει ακόμη πληροφορίες σχετικά με το περί τίνος πρόκειται. Οι δηλώσεις του Kicinski αναφέρουν: “Για την ώρα θέλουμε να εστιάσουμε στο Cyberpunk 2077, ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις των παικτών. Θα έρθει η ώρα όπου θα πούμε περισσότερα. Τα πρώτα τρία The Witcher ήταν μία τριλογία, επομένως δεν μπορούμε να ονομάσουμε το επόμενο παιχνίδι The Witcher 4. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αφήσουμε τον κόσμο του The Witcher, στον οποίο στηριχτήκαμε τόσο χρόνια. Πρόκειται για ένα από τα δύο franchises στα οποία θα επενδύσουμε τις μελλοντικές δραστηριότητες της εταιρείας. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα τώρα”.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2022 14:58 #262511 by Απόστολος Μητσακούλης
Ενα καινουριο witcher ειναι παντα καλοδεχουμενο. Ελπιζω να μαθουμε περισσοτερα συντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2022 13:23 #266512 by Nikos Georgopoulos
Η CD Projekt Red θα αναπτύξει και άλλα Witcher μετά το The Witcher 4

[img][/img]


Σύμφωνα με επίσημη δήλωση.

Η CD Projekt Red σχεδιάζει να αναπτύξει περισσότερα The Witcher games, μετά το The Witcher 4.

Οι νέες πληροφορίες εμφανίστηκαν στην τελευταία αναφορά κερδών της CD Projekt Red, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος Adam Kiciński ρωτήθηκε σχετικά με τη χρήση της λέξης "saga" στο μάρκετινγκ για το Witcher 4. "Όπως το πρώτο έπος ήταν τρία games, έτσι και τώρα είμαστε στο pre-production του πρώτου παιχνιδιού από το δεύτερο έπος του Witcher», εξήγησε ο Kiciński, προσθέτοντας ότι η CD PR «σκέφτεται για περισσότερα από ένα games».

Το The Witcher 4 δεν είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα, με τα τελευταία νέα για το παιχνίδι να υποδηλώνουν ότι φέτος ξεκίνησε το πρώιμο στάδιο ανάπτυξης (pre-production). Δεν έχουμε ακόμα πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι θα είναι το παιχνίδι και αν θα περιλαμβάνει χαρακτήρες που επιστρέφουν ή νέο cast. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Oct 2022 03:38 #266976 by Nikos Georgopoulos
Τριλογία των The Witcher 4, The Witcher 5 και The Witcher 6 με Unreal Engine 5
Το πρώτο θα έρθει στην καλύτερη το 2025.

Ο διευθύνων σύμβουλος της CDPR, Adam Kicinski, δήλωσε σε ένα meeting επενδυτών, ότι το The Witcher 4 θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5 και έχει την κωδική ονομασία Polaris.

Ο Kicinski δήλωσε: "Για το Polaris θα πρέπει να ετοιμάσουμε και την τεχνολογία του. Είναι το πρώτο project που θα κυκλοφορήσουμε με την Unreal Engine 5, επομένως χρειάζεται επιπλέον δουλειά για να φτιάξουμε την τεχνολογία. Άρα θέλουμε επιπλέον χρόνο να το κυκλοφορήσουμε. Το The Witcher 4 υπολογίζουμε ότι χρειάζεται τρία ή περισσότερα χρόνια από τώρα (σ.σ. άρα 2025), ενώ τα The Witcher 5 και The Witcher 6 θα χρειαστούν λιγότερο χρόνο, επειδή τα θεμέλια που θα υπάρχουν με την Unreal Engine 5 θα βρίσκονται εξ αρχής στη θέση τους. Καθένα από αυτά τα games θα χρειαστεί τρία χρόνια ανάπτυξης.

Το The Witcher 4 ανακοινώθηκε τον Μάρτιο. Θα πρέπει να το περιμένουμε στην καλύτερη περίπτωση το 2025. Παράλληλα όμως, η CDPR αναπτύσσει το sequel του Cyberpunk 2077 και άλλα games.

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις για τα νέα games της CD Projekt Red.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Sep 2023 08:53 #272738 by Nikos Georgopoulos
Η CDPR αυξάνει τους developersΗ CD Projekt Red έχει αυξήσει τις προσλήψεις νέων developers για το The Witcher 4. Η ομάδα Polaris είχε 260 developers μέχρι το τέλος Ιουλίου ενώ η ομάδα του Cyberpunk 2077 Phantom Liberty έχει 300 άτομα. Οι περισσότεροι από αυτούς, μετά την κυκλοφορία του expansion στις 26/9 σίγουρα στην πλειοψηφία τους θα μετακομίσουν στην ομάδα Polaris για το The Witcher 4.
Διαβάστε τα reviews όλων των The Witcher από το GameWorld.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification