Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Boyfriend Dungeon

More
16 Aug 2018 14:53 #218506 by geololj
geololj created the topic: Boyfriend Dungeon

Boyfriend Dungeon

Η Kitfox Games ξεκίνησε την καμπάνια της στο Kickstarter για ένα ενδιαφέρον Dungeon Crawler που έχει ως βασικό του πυλώνα το φλερτ με τα… όπλα σας.

Το Boyfriend Dungeon θα συνδυάζει το κλασικό hack ‘n’ slash gameplay των Action RPG (ή shack ‘n’ slash όπως το αναφέρει η εταιρεία ανάπτυξης) με τα Dating Simulators. Η διαφορά όμως από τα υπόλοιπα Dating Sim βρίσκεται στο γεγονός ότι θα μπορείτε να φλερτάρετε και να συνάψετε σχέσεις με τα ίδια σας τα όπλα, τα οποία θα μεταμορφώνονται είτε σε άντρες, είτε σε γυναίκες ή ακόμα και σε απροσδιορίστου φύλου χαρακτήρες.

Μάλιστα, κάθε όπλο-χαρακτήρας έχει τα δικά του γούστα, ενώ θα μπορείτε να μάθετε τι τους αρέσει και τι όχι όσο θα αλληλεπιδράτε μαζί τους. Για παράδειγμα, η Valeria είναι ένα dagger και της αρέσουν τα ταξίδια, ενώ απεχθάνεται τις… πάπιες, ενώ ο Seven είναι ένα Lasersaber όπλο που του αρέσει να παίζει κιθάρα αλλά δεν είναι και ο μεγαλύτερος fan των clubs. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί έξι όπλα-χαρακτήρες, μέσα στους οποίους συναντάμε και έναν γάτο, έτσι για να γίνει η κατάσταση λίγο πιο περίεργη.Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα στη Verona Beach, μια περιοχή που επισκέπτεστε ώστε με την βοήθεια της ξαδέρφης σας Jesse να βρείτε την αγάπη. Θα μπορείτε να κάνετε customize τους χαρακτήρες, ενώ το φλερτ είναι ελεύθερο για όλα τα φύλα. Όσον αφορά το Dating κομμάτι, θα μπορείτε να βγείτε ραντεβού με τα όπλα σας και να επισκεφθείτε διάφορα μέρη, δημιουργώντας σχέσεις μαζί τους στην πορεία, στοιχείο που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε στη μάχη.

Στο Kickstarter, η Kitfox Games κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να συλλέξει 76.000 δολάρια από τα 50.000 δολάρια που ήταν ο αρχικός στόχος, ενώ απομένουν ακόμα 30 ημέρες έως ότου ολοκληρωθεί η καμπάνια.

Το Boyfriend Dungeon θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC (Windows, Linux) και Mac, ενώ ενδέχεται να το δούμε και στις κονσόλες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.450 seconds
Notification