Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bloodborne 2

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Online
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
07 Nov 2018 18:47 #219986 by Manos
Manos created the topic: Bloodborne 2
Το Deracine αποτελεί ένα VR Adventure της FromSoftware, εταιρείας ανάπτυξης των Dark Souls και Bloodborne.

Πριν από καιρό είχαμε κάποιες πρώτες φήμες για το Bloodborne 2 από το Amazon, ωστόσο πλέον οι φήμες εντείνονται μέσω easter egg που εντοπίστηκε στο Deracine. Καταρχήν στο παιχνίδι υπάρχει μια κούκλα με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και που παραπέμπει στο Bloodborne 2. Υπάρχει επίσης ο χαιρετισμός "Make Contact", αλλά και η περιγραφή για την Fiona Doll "Η κούκλα του πετρωμένου κοριτσιού Fiona που εμφανίζεται σε μια μισοτελειωμένη ιστορία. όταν κάποιος έχει ένα κακό όνειρο, η Fiona εμφανίζεται στο όνειρό του και τον βοηθάει να δραπετεύσει". Το απόσπασμα αυτό βρίσκεται στο τρίτο λεπτό του παρακάτω βίντεο.Προφανώς η ατάκα για την "μισοτελειωμένη ιστορία" αναφέρεται στο Bloodborne 2. Επίσης, το Deracine έχει ένα άγαλμα που ονομάζεται "Seafaring Sage" με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Bloodborne και την τέχνη του Lovecraft. Στο αγάλμα αναγράφεται ξανά η ατάκα για "μισοτελειωμένη ιστορία" και ότι το άγαλμα "Εμφανίζεται στα κακά όνειρα και επιβλέπει όσους προσπαθούν να φύγουν από αυτά"."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2018 10:14 #220018 by BigGreekGamer
BigGreekGamer replied the topic: Bloodborne 2
Φήμη για Bloodborne 2
Μέσω easter eggs στο Deracine.

Το Deracine αποτελεί ένα VR Adventure της FromSoftware, εταιρείας ανάπτυξης των Dark Souls και Bloodborne.

Πριν από καιρό είχαμε κάποιες πρώτες φήμες για το Bloodborne 2 από το Amazon, ωστόσο πλέον οι φήμες εντείνονται μέσω easter egg που εντοπίστηκε στο Deracine. Καταρχήν στο παιχνίδι υπάρχει μια κούκλα με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και που παραπέμπει στο Bloodborne 2. Υπάρχει επίσης ο χαιρετισμός "Make Contact", αλλά και η περιγραφή για την Fiona Doll "Η κούκλα του πετρωμένου κοριτσιού Fiona που εμφανίζεται σε μια μισοτελειωμένη ιστορία. όταν κάποιος έχει ένα κακό όνειρο, η Fiona εμφανίζεται στο όνειρό του και τον βοηθάει να δραπετεύσει". Το απόσπασμα αυτό βρίσκεται στο τρίτο λεπτό του παρακάτω βίντεο.


Προφανώς η ατάκα για την "μισοτελειωμένη ιστορία" αναφέρεται στο Bloodborne 2. Επίσης, το Deracine έχει ένα άγαλμα που ονομάζεται "Seafaring Sage" με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Bloodborne και την τέχνη του Lovecraft. Στο αγάλμα αναγράφεται ξανά η ατάκα για "μισοτελειωμένη ιστορία" και ότι το άγαλμα "Εμφανίζεται στα κακά όνειρα και επιβλέπει όσους προσπαθούν να φύγουν από αυτά".

Στο ResetEra forum βρέθηκαν κι άλλα αποδειχτηκά στοιχεία, όπως ένα βιβλίο με την ονομασία Blood & Bones και fonts από το Bloodborne.

GAMERS DON'T DIE,
they respawn.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Parouakiszax
Time to create page: 0.497 seconds
Notification