Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Νέο RPG από την Obsidian

28 Nov 2018 23:09 #220516 by Μάνος Γρυπάρης
Η Obsidian Entertainment, η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Microsoft, θα αποκαλύψει το νέο RPG της στα The Game Awards 2018.

Publisher θα είναι η Private Division (Kerbal Space Program). Θυμίζουμε ότι η τελελή βραβείων θα λάβει χώρα στην Αμερική τα ξημερώματα της άλλης Παρασκευής (7/12 στις 03:30).

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2018 15:08 #220809 by Giorgos Tsolaridis
The Outer Worlds gameplay video
Μάχες με παράξενα πλάσματα.


Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video του The Outer Worlds.

Πρόκειται για έναν τίτλο που ανακοινώθηκε στα The Game Awards από την Obsidian Entertainment. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης έχει στο ιστορικό της τα Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity, Skyforge και πολλά ακόμη games, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε πως τα δικαιώματά της απέκτησε η Microsoft. Το Outer Worlds αποτελεί το νέο της project και μετά το επίσημο reveal του παιχνιδιού το Game Informer βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να αντικρίσουν λίγα πλάνα από το παιχνίδι.


Βλέπουμε πως αρχικά πως πρόκειται για ένα FPS που διεξάγεται σε έναν προηγμένης τεχνολογίας κόσμο. Το περιβάλλον δείχνει αρκετά όμορφο, με εξαιρετικά χρώματα και μπόλικη βλάστηση. Όλα τα κτήρια και τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται είναι μελλοντικής γενιάς. Στην δομή του, θυμίζει αρκετά το Fallout, αφού δείχνει να έχει και RPG στοιχεία. Στο παιχνίδι ενδεχομένως θα επισκέπτεστε κι άλλος πλανήτες-αποικίες. Υπάρχουν πολλές επιλογές διαλόγων, ενώ η μάχη φέρνει τον παίκτη ενάντια σε μυστηριώδη πλάσματα αλλά και ανθρώπους. Τα εργαλεία και τα όπλα σας αξιοποιούν σε βάθος lasers.

Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2019 17:08 #223283 by Ελένη Παρούτογλου
Η σημασία των companions
Κυκλοφόρησε νέο gameplay video του The Outer Worlds, ενώ εξηγήθηκαν μερικές λεπτομέρειες αυτού.

Σε συνέντευξή τους στο Game Informer, οι Tim Cain και Charles Staples, co-director και lead designer αντίστοιχα, μίλησαν για το σύστημα μάχης του The Outer Worlds, του νέου διαστημικού RPG της Obsidian. Πολλά στοιχεία δείχνουν να έχουν εμπνευστεί από την σειρά Fallout, ωστόσο οι developers υπόσχονται μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στην μάχη.



Παράλληλα εξήγησαν πως ο ρόλος των companions θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού πρέπει να είναι χρήσιμοι στην μάχη, όπου εσείς λειτουργείτε ως αρχηγοί και θα μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς για την έκβαση του αποτελέσματος. Κάθε companion θα έχει δικές του δυνάμεις, αδυναμίες και δικά τους skills. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ο slow-mo μηχανισμός με όνομα Tactical Time Dilation, βάσει του οποίου θα μπορείτε να εξοντώνετε περισσότερους εχθρούς που έχουν επιβραδυνθεί, ενώ οι ισχυρές επιθέσεις σας θα ρίχνουν ταχύτερα τον εναπομείναντα χρόνο. Τέλος, θα υπάρχουν διάφορα όπλα από κάθε κόσμο, καθένα με διαφορετικές ιδιότητες.

Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2019 17:12 #223556 by Ελένη Παρούτογλου
Ημερομηνία κυκλοφορίας

Μια πρόσφατη αλλαγή στο Steam page του The Outer Worlds πιθανώς να αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το πρόσφατο στραβοπάτημα της πολυαγαπημένης σειράς της Bethesda με το Fallout 76, κάνει το The Outer Worlds της Obsidian Entertainment ένα από τα πιο αναμενόμενα games, με την ελπίδα ότι θα δικαιώσει το genre επιστρέφοντας στις ρίζες του. Σύμφωνα με την εταιρεία το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει εντός του 2019 και μια πιθανή διαρροή φαίνεται να μας αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία.

Στις 22 Φεβρουαρίου στη σελίδα του The Outer Worlds στο Steam, αναγραφόταν η ημερομηνία κυκλοφορίας 6 Αυγούστου 2019. Η πληροφορία αφαιρέθηκε από τη σελίδα μέσα σε λίγες ώρες, αλλά η αλλαγή είναι ακόμη ορατή στο DB changelog της σελίδας.

Το The Outer Worlds προορίζεται για κυκλοφορία εντός του 2019 και αν η παραπάνω πληροφορία ισχύει, θα είναι διαθέσιμο ακριβώς στις 6 Αυγούστου σε PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2019 21:59 #224813 by Giorgos Tsolaridis
The Outer Worlds
Nέες λεπτομέρειες για τα RPG στοιχεία του.


Σε συνέντευξή τους για το DualShockers, ο Charles Staples, Lead Designers του The Outer Worlds και η Megan Starks, Senior Narrative Designer στο game αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα στοιχειά του παιχνιδιού, που αφορούν τους πιο πιστούς RPG fans.

Ένα από τα πρωτότυπα συστήματα του The Outer Worlds θα είναι το flaws (μειονεκτήματα/ψεγάδια) system, το οποίο όπως αναφέρει η Starks, παρότι δεν φαίνεται πως θα έχει κρίσιμη επίδραση στην αφήγηση, θα έχει ορισμένες εφαρμογές και εκτός συστημάτων combat και εξερεύνησης, όπως στο διάλογο. Για παράδειγμα αναφέρει ότι, "μου άρεσε πολύ το robophobia flaw, όπου καμιά φορά όταν μιλάς με ρομπότ έχεις επιλογή διαλόγου που απλά ουρλιάζεις μπροστά στα μούτρα τους."

Σχετικά με την επίδραση των επιλογών του παίκτη στον κόσμο και στην αφήγηση, ο Staples απαντά πως "το game θα τελειώνει με slides τέλους που λένε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού σύμφωνα με τις πράξεις και τις επιλογές σου. Ανάλογα με τα διαφορετικά πράγματα που έχεις κάνει, θα υπάρχουν δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα. "Όσον αφορά τον κόσμο και τα περιβάλλοντα του The Outer Worlds, ο Lead Designer αναφέρει πως, "έχουμε ένα αρκετά μεγάλο εύρος περιοχών". Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μια τεράστια περιοχή και πολλές άλλες μικρότερες, ενώ οι παίκτες θα ενθαρρύνονται να εξερευνούν βρίσκοντας νέα όπλα και ιστορίες.

Σύμφωνα με τους developers, το χιούμορ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και στις εύρεση νέων ιδεών για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Staples αναφέρει πως, καθώς παίζουν διάφορα builds του game, η ομάδα συναντά διάφορες αστείες, διασκεδαστικές στιγμές τυχαία και στη συνέχεια αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να τις αναπαράγει στοχευμένα για την εμπειρία του παίκτη. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το Mandibular Rearranger, ένα science gun που προέκυψε από ένα bug, αλλά και άλλα όπλα όπως το Shrink Ray συρρικνώνει τους αντιπάλους σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το health και το damage τους.

Η Megan Starks, όταν τη ρωτούν τι άλλο θα ήθελε να γνωρίζουν οι δυνητικοί παίκτες για το game, απαντά πως ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί τα δύο companions για τα οποία έχει γράψει, ενώ ο Staples προσθέτει πως είναι πολλά ακόμη τα πράγματα για τα οποία δεν μιλά η εταιρεία ανάπτυξης και πιστεύει ότι ο κόσμος θα τα βρει διασκεδαστικά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Sep 2019 19:27 #226879 by Giorgos Tsolaridis
The Outer Worlds
Δημοσιεύθηκε καινούργιο τρέιλερ στην PAX West 2019.


Το νεότερο τρέιλερ από την PAX West 2019 μας δείχνει μια “αγγελία” για στρατολόγηση στο Halcyon Colony.

Στο τρέιλερ βλέπουμε διάφορα combat styles και χαρακτήρες, καθώς και concepts όπως το “robophobia”. Από ότι βλέπουμε, έχει έντονους χρωματισμούς σαν το Borderlands και το combat φέρνει λίγο σε Fallout. Αυτό φυσικά πρόκειται για μεγάλο κομπλιμέντο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Sep 2019 18:55 #226969 by Γιώργος Βασιλικάρης
Δημοσιότητα βίντεο διάρκειας 20 λεπτών από το Tokyo Game Show
Περιέχει διαλόγους και combat.

Αν και το The Outer Worlds έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού λόγω της ομοιότητας του με το Fallout: New Vegas δεν ήταν ξεκάθαρο το πως θα λειτουργεί επακριβώς όσον αφορά το gameplay. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε 20 λεπτά από το gameplay του επερχόμενου game της Obsidian και να πάρετε μια γεύση τόσο από το combat όσο και από τους διαλόγους.



Παρά το γεγονός ότι το βίντεο δεν δόθηκε στην δημοσιότητα από την εκδότρια εταιρία, παραμένει απολαυστικό και ξεδιαλύνει σε μεγάλο βαθμό την μορφή του game. Αν και το The Outer Worlds έχει αρκετά προβλήματα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2019 09:56 #227843 by Giorgos Tsolaridis
The Outer Worlds: Οι απαιτήσεις στα PC
Το παίζετε και με "τοστιέρα".



Το καινούργιο Sci-fi Open World RPG της Obsidian, The Outer Worlds, κυκλοφορεί σε λιγότερο απο μία εβδομάδα και επιτέλους μάθαμε τις απαιτήσεις στα PC.

Ελάχιστες:
OS: Windows 7 (SP1) 64bit
CPU: Intel Core i3-3225 or AMD Phenom II X6 1100T
RAM: 4GB
GPU: Nvidia GTX 650 Ti or AMD HD 7850
HDD Space: 40GB

Προτεινόμενες:
OS: Windows 10 64bit
CPU: Intel Core i7-7700K or Ryzen 5 1600
RAM: 8GB
GPU: GeForce GTX 1060 6GB or Radeon RX 470
HDD Space: 40GB

Το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2019 10:05 #227849 by Giorgos Tsolaridis
The Outer Worlds
Δημοσιεύθηκε το launch τρέιλερ.

Δημοσιεύθηκε το launch τρέιλερ του The Outer Worlds και εστιάζει στις επιλογές των παικτών.

Θα γίνεται ήρωας της Halcyon colony ή θα τα κάνετε άνω κάτω όπου και να πάτε; Η εταιρία ανάπτυξης Obsidian είναι φημισμένη για το πως ενσωματώνει τις επιλογές των παικτών στο game, με παραδείγματα όπως το Fallout: New Vegas και το Alpha Protocol.

Δείτε το παρακάτω:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2019 14:18 #228416 by Giorgos Tsolaridis
Τερμάτισε το The Outer Worlds χωρίς να σκοτώσει κανέναν
Ο Kyle Hinckley τα κατάφερε ακόμη μια φορά ως ειρηνιστής.


Αφότου ο Kyle Hinckley εντυπωσίασε τον κόσμο τερματίζοντας το Fallout 4 σαν ειρηνηστής όπου σχεδόν έσπασε το game, επιστρέφει τώρα με νέο κατόρθωμα δοκιμάζοντας τα όρια της ειρήνης μεσα στο The Outer Worlds, ένα RPG γνωστό για το εύρος των επιλογών που δίνονται στον παίκτη. Για παράδειγμα ξέρουμε ότι μπορείς να σκοτώσεις του πάντες στο διάβα σου και πάραυτα να το τερματίσεις, τι συμβαίνει όμως όταν αποφεύγεις οποιαδήποτε βιαιοπραγία, παίζοντας επίσης στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας;

Όπως ανακάλυψε τον τελευταίο μήνα ο Kyle Hinckley το The Outer Worlds αφήνει χώρο σε ειρηνιστικές επιλογές. Η βασική και μεγαλύτερη αποστολή μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να δολοφονηθεί κανείς στην πορεία και όσο για τις υπόλοιπες, μπορούν επίσης να γίνουν αν βάλετε μπροστά την δημιουργικότητα σας.

Κάποια στιγμή στην προσπάθεια του ο Kyle Hinckley βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αποστολή που του έλεγε να χρησιμοποιήσει ένα PC. Το πρόβλημα ήταν ότι για να χρησιμοποιήσει το PC θα έπρεπε να είναι εκτός μάχης ενώ το PC βρισκόταν ακριβώς ανάμεσα από δύο εχθρούς. Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν οι εχθροί του τον αντιλήφθηκαν την ώρα που προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει το PC. Τελικά τα κατάφερε επιβραδύνοντας τον χρόνο του game όσο οι δύο αντίπαλοι του δεν ήταν ακόμη εχθρικοί.


Το άλλο μεγάλο εμπόδιο που αντιμετώπισε ήρθε κοντά στο τέλος του game, όταν έπρεπε να μπει σε ένα δωμάτιο με έναν σημαντικό χαρακτήρα. Όταν όμως έμπαινε στον χώρο το παιχνίδι crashαρε με αποτέλεσμα ο ίδιος να σκαρφιστεί έναν ευρηματικό τρόπο να αποφύγει το συγκεκριμένο σημείο συνεχίζοντας έτσι στην ιστορία.

Ο Kyle Hinckley είπε, “Προσπαθώντας να τερματίσεις ένα παιχνίδι αφαιρώντας την μια από τις δύο πηγές experience (combat, quests) αφήνει τον χαρακτήρα σου πολύ πίσω στα levels. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορούσα να πάρω experience από μάχες, συνεπώς ότι experience έπαιρνα ήταν από αποστολές που μπορούσαν να αποφευχθούν οι μάχες και μικρότερες δραστηριότητες όπως παραβίαση κλειδαριών, συνομιλίες και hacking.”

Το challenge του δεν περιορίστηκε όμως στον χαρακτήρα του και μόνο. Κανένας από τους συμμάχους του δεν τραυμάτισε η πλήγωσε κανέναν και αυτό το κατάφερε θέτοντας τους σε passive mode. Υπάρχουν στιγμές που χρησιμοποίει επιστημονικά όπλα όπως έλεγχο του νου, όμως σε καμία από τις περιπτώσεις δεν σκοτώνει κανέναν με αυτά τα όπλα.

“Είναι ένα αριστούργημα in game συγγραφής και πολύ εξυπηρετικό τόσο για ειρηνιστές , όσο και για σφαγείς.” δηλώνει ο ίδιος για το The Outer Worlds.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification