Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elden Ring από FromSoftware και George R.R. Martin

31 Mar 2022 23:28 #262710 by Nikos Georgopoulos
Κινέζος πυροσβέστης που έμεινε παράλυτος νικάει bosses στο Elden Ring με φυσήματα
Πως τους...φύσηξε έτσι;

Ο 30χρονος Zhu Mingjun είναι ένας Κινέζος streamer, ο οποίος έγινε γνωστός αφού ξεκίνησε livestream με games στην πλατφόρμα βίντεο BiliBili, στην οποία μοιράζεται την ιστορία της ζωής του και την οπτική του (ενώ παίζει games).

Ο Zhu είναι πρώην πυροσβέστης που τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα το 2013 ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία, το οποίο τον άφησε παράλυτο από τον λαιμό και κάτω: δεν μπορούσε να μιλήσει για τρία χρόνια μετά το συμβάν και εξακολουθεί να χρειάζεται αναπνευστήρα για να αναπνεύσει. Ο Zhu μπορεί τώρα να κινήσει το κεφάλι του και ένα περιορισμένο μέρος του κορμού του και έχει ένα προσαρμοσμένο χειριστήριο στόματος που χρησιμοποιεί για να παίζει games. Φυσάει σε δύο σωλήνες σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Ο Zhu έκανε συχνά streaming στο Elden Ring. Αρχικά είχε κάποια βοήθεια από τη μητέρα του για να μετακινήσει τον χαρακτήρα, αλλά τώρα είναι σε θέση να το ελέγξει πλήρως χάρη στην κωδικοποίηση των απαντήσεων των σωλήνων.Σε ένα πρόσφατο stream, ο Zhu τερμάτισε το Elden Ring καθώς νίκησε ακόμα και τα τελικά bosses. Ο χαρακτήρας του εστιάζει στη μαγεία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Zhu στην South China Morning Post . Μετά από χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και αγωνιζόμενος να συμβιβαστεί με την κατάστασή του, άρχισε να μιλάει δημόσια και να κάνει streaming το 2018. Αρχικά ανησυχούσε μήπως τον κρίνουν από την εμφάνιση, αλλά το «χειροκρότημα από αγνώστους μου έδωσε δύναμη» είπε χαρακτηριστικά.

Το κανάλι του στο BiliBili είναι πολύ δημοφιλές, με πολλά βίντεο να έχουν φτάσει εκατομμύρια προβολές και μπορεί να στηρίξει τον εαυτό του οικονομικά μέσω των εσόδων. «Το livestreaming έχει αλλάξει τη ζωή μου», είπε ο Zhu στο SCMP . «Έχω γνωρίσει πολλούς νέους φίλους. Δεν είμαι μόνος όπως πριν. Απολαμβάνω την ευτυχία που φέρνει το streaming. Επιπλέον, μπορώ να κερδίσω χρήματα από αυτό.» κατέληξε.

Δείτε το επικό Elden Ring mod για το Tekken 7.

Δείτε το κρυφό έβδομο φινάλε του Elden Ring.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2022 23:55 #262712 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παιδί και ίσως είναι ο μοναδικός σε τέτοια κατάσταση που το κάνει αυτό. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2022 01:29 #262850 by Nikos Georgopoulos
YouTuber τερμάτισε το Elden Ring χωρίς να κάνει καθόλου επιθέσεις
Έβαζε τα πνεύματα να επιτίθενται στους εχθρούς.

Ο YouTuber Iron Pineapple κατάφερε να τερματίσει το Elden Ring χωρίς να κάνει καθόλου επιθέσεις, αλλά βάζοντας τα πνεύματα να αντιμετωπίζουν τους εχθρούς.

Κατά τη διάρκεια του playthrough, ο Iron Pineapple χρησιμοποίησε επίσης αρκετά healing buffs . Στο βίντεο που διαρκεί περίπου 30 λεπτά, φαίνεται ότι δεν πάνε όλα όπως τα είχε σχεδιάσει αλλά τελικά κατάφερε να τερματίσει το νέο τίτλο της FromSoftware, χωρίς να κάνει ο ίδιος ούτε μία επίθεση.Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα από άλλους παίκτες για να νικήσουν bosses.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2022 21:11 #262884 by Nikos Georgopoulos
Streamer τερμάτισε το Elden Ring χωρίς να υποστεί damageO streamer Seki το κατάφερε σε ένα τρίωρο run.
Ο GinoMachino έχει ήδη ολοκληρώσει ένα run στο Elden Ring χωρίς χτύπημα τον Μάρτιο, η έκδοση του Seki προσθέτει άλλο ένα επίπεδο δυσκολίας, όπου η damage από το περιβάλλον ή από πτώση θα είχε επίσης ως αποτέλεσμα να πρέπει να ξεκινήσει το run από την αρχή. Ο Seki είπε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν σίγουρα το τελευταίο αφεντικό, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές από τις αποτυχημένες προσπάθειές του τον οδήγησαν μέχρι το τέλος του Elden Ring.

O streamer δήλωσε: "Το δυσκολότερο μέρος του run είναι μακράν το τελικό αφεντικό: Elden Beast, έχει μια συγκεκριμένη κίνηση που είναι διαβόητα άδικη: Elden Stars. Ένας από τους μόνους τρόπους για να το αποφύγετε ενδεχομένως είναι να τον παραπαίξετε την ώρα που κάνει το ξόρκι. Αυτό χρειάστηκε δεκάδες ώρες ακριβούς εξάσκησης και εκπαίδευσης για να χρονομετρηθεί σωστά".


WE GOT THE RUN!!!!!!! WORLD'S FIRST NO-HIT/DAMAGE ELDEN RING. SHOUTED MY LUNGS OUT LOL #ELDENRING pic.twitter.com/E46WSlXU3v

— Seki (@SekiroShadow) April 2, 2022

O Seki έχει κάνει παρόμοια no-hit runs σε άλλα παιχνίδια της FromSoftware, όπως το Sekiro, ξόδεψε πάνω από 130 ώρες προσπαθώντας να επιχειρήσει αυτό το no-hit/no-damage run. Αυτό περιελάμβανε σχεδιασμό, εξάσκηση και πολλές προσπάθειες ενώ όταν προσπαθεί να νικήσει το Elden Ring χωρίς να υποστεί καμία ζημιά, χρησιμοποιεί ένα βασικό σετ με ένα αγαπημένο των fans το Moonveil katana. O streamer δήλωσε: "Χρησιμοποιώ build dexterity/intelligence. Το κύριο όπλο μου είναι το Moonveil katana και επίσης ένα ξόρκι που ονομάζεται Rock Sling για την εκκαθάριση των mobs σε ορισμένες περιοχές του Elden Ring. Ανυπομονώ να δω την κοινότητα των hitless να συνεργάζεται για να εφεύρει νέες στρατηγικές για να νικήσει το video game".

Οι Speedrunners έχουν επίσης περάσει το Elden Ring με εντυπωσιακό τρόπο, με την πρώτη εκτέλεση κάτω από μία ώρα να δημοσιεύεται λιγότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του. Το τρέχον ρεκόρ ταχύτητας Any% για το Elden Ring είναι 17 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, από τον YouTuber Distortion2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Apr 2022 22:32 #262961 by Nikos Georgopoulos
Gamer νικάει τα bosses του Elden Ring χρησιμοποιώντας dance pad
Από το Dance Dance Revolution,

Gamer νικάει τα bosses του Elden Ring χρησιμοποιώντας dance pad από το παιχνίδι Dance Dance Revolution.

Έχουμε δει ένα σωρό παραλλαγές χειριστηρίων να χρησιμοποιούνται σε games της FromSoftware. Από συσκευές κώδικα Μορς, μέχρι...μπανάνες! Τώρα, ένας παίκτης του Elden Ring νίκησε τα τελευταία bosses του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας ένα DDR Dance Pad. Ο Redditor Ugoroszczak νίκησε τα τελευταία bosses του Elden Ring χρησιμοποιώντας, κατά κάποιο τρόπο, ένα παλιό Dance Pad από το παιχνίδι Dance Dance Revolution.

Το Elden Ring, όπως και τα Soulsborne games, έχουν δύσκολα bosses, αλλά και ορισμένους απλούς εχθρούς που είναι πιο επικίνδυνοι απ' ότι σε άλλα Action RPG. Με το dance pad τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Ο Ugoroszczak ήταν οπλισμένος μόνο με ένα σπαθί Bloodhound's Fang. Τελικά, βρέθηκε κλειδωμένος στη μάχη με τον Radagon, εστιάζοντας τόσο στις κινήσεις των bosses, όσο και στα controls του Dance Pad.Μόνο η μάχη αυτή του πήρε 5 ώρες. Ο Ugoroszczak ανέφερε επιπλέον ότι ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του playthrough του χωρίς να χρησιμοποιήσει summons, ashes ή άλλα buffs . Ορισμένοι εχθροί όπως το Godskin Duo απαιτούσαν summons. O gamer δήλωσε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν στην πραγματικότητα ο έλεγχος της κάμερας. Ο έλεγχος της οπτικής γωνίας του παίκτη χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του dance pad είναι δύσκολος, ειδικά σε ένα παιχνίδι γεμάτο τεράστιους εχθρούς με επικίνδυνες ranged επιθέσεις.

Παίζοντας με το Dance pad είναι κάτι που όχι μόνο έχει ανεβάσει τη δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά έχει επίσης αυξήσει τη σωματική δυσκολία του να παίζετε απλώς το ίδιο το παιχνίδι. 

Δείτε ακόμη YouTubers που τερματίζουν το Elden Ring χωρίς να κάνουν επιθέσεις ή χωρίς να δεχτούν damage!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2022 12:00 #263030 by Nikos Georgopoulos
Νέο ρεκόρ, στα 13 λεπτά!Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο YouTuber MitChriz τερμάτισε το Elden Ring σε χρόνο 12 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2022 12:02 #263038 by Nikos Georgopoulos
Παίκτες του Elden Ring τιμωρούν τους AFK rune farmers
Κρύβονται σε σημεία που δεν μπορούν να τους φτάσουν οι invaders.

Τα levels στο Elden Ring είναι αρκετά σημαντικά και έτσι οι gamers έχουν βρει αρκετούς τρόπους να κάνουν AFK rune farm για να ανεβαίνουν level.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για rune farm, όμως μερικοί παίκτες χρησιμοποιούν άδικους τρόπους για να συγκεντρώνουν runes. Αυτό που κάνουν είναι να ενεργοποιούν τα summon signs, ώστε να μπορούν να τους κάνουν invade. Μόλις τους κάνουν invade, οι παίκτες αυτοί κρύβονται σε σημεία που δεν μπορούν να φτάσουν οι invaders. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι invaders να εκνευρίζονται και να θέλουν να γυρίσουν στον κόσμο τους και για αυτό σκοτώνονται. Όταν όμως πεθαίνουν οι invaders, οι hosts κερδίζουν runes χωρίς να κάνουν τίποτα.

Οι invaders δεν μπορούν να τους φτάσουν για melee επιθέσεις, καθώς τα σημεία στα οποία κρύβονται οι hosts είναι προσβάσιμα μόνο με τον Torrent, που απενεργοποιείται όταν μπαίνετε σε PvP. Όμως, μερικοί invaders έχουν βρει τον τρόπο να σκοτώνουν τους hosts ακόμα και σε αυτά τα σημεία χρησιμοποιώντας τόξα ή κανόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2022 23:29 #263077 by Nikos Georgopoulos
Νέο ρεκόρ, στα 7 λεπτά!Πόσο θα πέσει πια αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ στο speedrun του Elden Ring; Ο Distortion2 κατάφερε να το τερματίσει σε κάτω από 7 λεπτά! Για την ακρίβεια σε 6 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2022 15:02 #263180 by Nikos Georgopoulos
Ο γυμνός παίκτης του Elden Ring "Let Me Solo Her" βοηθάει άλλους παίκτες να νικήσουν την Malenia
Ένα από τα δυσκολότερα bosses.

Ο γυμνός παίκτης του Elden Ring "Let Me Solo Her" βοηθάει άλλους παίκτες να νικήσουν την Malenia, ένα από τα δυσκολότερα bosses του νέου τίτλου της FromSoftware.

Η Malenia, Blade of Miquella, the Goddess of Rot είναι ένα προαιρετικό boss, αλλά από τα πιο δύσκολα του Elden Ring. Ο Let Me Solo Her φοράει μόνο ένα βάζο στο κεφάλι του και κρατάει δύο σπαθιά katana, όμως έχει νικήσει πολλές φορές μόνος του το εν λόγω boss ενώ έχει βοηθήσει και αρκετούς παίκτες να το νικήσουν. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι του αρέσουν πολύ ο σχεδιασμός και τα animations της Malenia και ότι παρόλο που την έχει νικήσει πολλές φορές, οι μάχες μαζί της πάντα τον κρατάνε σε εγρήγορση: "Αυτή που μου έμεινε περισσότερο είναι όταν έκανε κάποιες τυχαίες επιθέσεις και έπρεπε να αποφύγω επτά από κοντινή απόσταση χωρίς να δεχθώ χτύπημα. Μία από τις καλύτερές μου στιγμές".Λόγω των πολλών νικών του εναντίων της Malenia, οι οποίες έχουν βοηθήσει αρκετούς παίκτες, ο Let Me Solo Her, αρκετός κόσμος τους έχει κάνει αφιερώσεις με fan arts στο Reddit:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2022 21:52 - 25 Jun 2022 00:08 #263356 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Elden Ring
Elden Ring mod για τον Let Me Solo Her
O χαρακτήρας εμφανίζεται ως NPC για να σας βοηθήσει.

Ένα Elden Ring Mod προσθέτει τον Let Me Solo Her ως NPC Summon στο video game.

Αυτό το mod θα σας επιτρέψει να καλέσετε το Let Me Solo Her για να σας βοηθήσει με τα πιο δύσκολα bosses του παιχνιδιού όποτε θέλετε. Ο παίκτης του Elden Ring Let Me Solo Her έχει γίνει κάτι σαν διασημότητα στο video game, καθώς εμφανίζεται στους κόσμους των άλλων παικτών με την εμβληματική εμφάνιση του για να σκοτώσει τη Malenia, τη λεπίδα της Miquella. O modder Garden of Eyes έφτιαξε ένα mod που θα σας επιτρέψει να καλέσετε μια NPC έκδοση του Let Me Solo Her για να σας βοηθήσει με τη Malenia, όπως αναφέρει το site Polygon .Ο Let Me Solo Her έγινε γρήγορα εμβληματικός για την ανδρεία του στο Elden Ring, καθώς τα έβαλε με ένα από τα πιο δύσκολα bosses με τίποτα περισσότερο από ένα εσώρουχο, ένα τσουκάλι στο κεφάλι και δύο katanas. Ο παίκτης έχει βοηθήσει άλλους Tarnished να νικήσουν τη Malenia αλλά ο πραγματικός Let Me Solo Her δεν θα είναι πάντα διαθέσιμος για να βοηθήσει, γι' αυτό και ο modder Garden of Eyes έφτιαξε μια έκδοση που μπορεί να κληθεί κατά παραγγελία.

Το mod αντικαθιστά την κλήση του Let Me Solo Her με το Lone Wolf Ashes, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να τον καλέσουν όποτε χρειάζονται βοήθεια. Το εικονικό κιτ του παίκτη αναπαράγεται στον τροποποιημένο χαρακτήρα, και από τις μάχες με τα boss που παρουσιάζονται στο βίντεο προεπισκόπησης, η έκδοση NPC έχει και κάποια από τα skills του.

Το mod είναι διαθέσιμο για συνδρομητές επί πληρωμή στο Patreon του Garden of Eyes, ξεκλειδώνοντας στο μηνιαίο επίπεδο των 5 δολαρίων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification