Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Elden Ring από FromSoftware και George R.R. Martin

03 May 2022 00:15 #263918 by Nikos Georgopoulos
YouTuber μετέτρεψε ένα παιδικό παιχνίδι της Fisher-Price σε χειριστήριο Xbox για να παίξει Elden Ring
Xbox controller.

Ο YouTuber Rudeism τροποποίησε το Fisher-Price Laugh & Learn Game & Learn Controller ώστε να είναι ένα πλήρως λειτουργικό χειριστήριο Xbox.

Ο Rudeism έδειξε πρόσφατα πλάνα του χειριστηρίου σε δράση, χρησιμοποιώντας το για να παίξει το Elden Ring στο PC του. Εμπνεύστηκε από τον συνάδελφό του Wario64, φτιάχνοντας ένα πλήρες χειριστήριο, με αριστερό joystick, d-pad, τέσσερα face buttons και ένα αριστερό και δεξί trigger, καθένα από τα οποία λαμβάνει εντολές για bumper και trigger buttons.


it's done.

I've turned this Fisher Price toy controller into a fully functional Xbox controller

it can do anything a standard controller can do, PLUS it still makes all the annoying sounds it did originally

demo soon pic.twitter.com/yNIyCI8WSr

— Rudeism (@rudeism) May 1, 2022

Ο Rudeism προγραμμάτισε το yellow slider του χειριστηρίου, για να αλλάζει το χειριστήριο σε αριστερό και δεξί. Η λειτουργία αυτή αλλάζει και face buttons, το C από το B σε Start, για παράδειγμα. Η πλάκα είναι ότι ο Rudeism κράτησε ανέγγιχτα τα ηχητικά εφέ του χειριστηρίου Fisher-Price. Όταν πατάει δηλαδή ένα κουμπί ακούγονται παιδικοί ήχοι!

Αυτό αντιλαμβάνεστε ότι κατά την διάρκεια ενός playthrough βγάζει πολύ γέλιο!


here's the Fisher Price Xbox controller in action!

let me know what games you'd like to see me play with it

and thanks to @Wario64 for the off-hand joke that inspired me to make this happen ? pic.twitter.com/3OETvcsEsI

— Rudeism (@rudeism) May 1, 2022

Θυμίζουμε ότι ο Rudeism είχε τερματίσει το Dark Souls 3 χρησιμοποιώντας κώδικα Μορς.

Δείτε τους παίκτες του Elden Ring που ντύθηκαν Χριστός και Σατανάς αντίστοιχα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2022 20:51 #263928 by Nikos Georgopoulos
Elden Ring mods σας επιτρέπουν να παίξετε ως Darth Vader με lightsaber
Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο στο Nexus mods.

Ο Darth Vader προστέθηκε με mod στην έκδοση PC του Elden Ring ενώ μπορείτε να πάρετε και φωτόσπαθο.

Οι χαρακτήρες του Star Wars δεν εμφανίζονται κανονικά στο Elden Ring ωστόσο, στο Nexus Mods, δύο δημιουργοί συνεργάστηκαν και κυκλοφόρησαν ένα armor swap mod για το σετ "confessor" του Elden Ring. Η πανοπλία confessor μετατρέπεται οπτικά στη διάσημη μαύρη στολή του Darth Vader, με κράνος, μπότες και κάπα. Το mod, το οποίο ανέβηκε τον περασμένο μήνα, δημιουργήθηκε από τους modders drs2 και Xelerate.Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συνδυάσετε αυτή τη στολή Darth Vader με ένα mod φωτόσπαθων, που επίσης δημιουργήθηκε και ανέβηκε από τον Xelerate, και μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Darth Vader open-world action-RPG. Tα mods είναι διαθέσιμα μόνο για PC υπολογιστή καθώς δεν μπορείτε να αποκτήσετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο για κονσόλες.Ο χρήστης lolmetwice έκανε ακριβώς αυτό, συνδυάζοντας τη στολή του Darth Vader με το mod φωτόσπαθο, και αποφάσισε να πολεμήσει ένα από τα πιο γνωστά αφεντικά του Elden Ring: Godrick the Grafted. Ο Darth Vader μπόρεσε να νικήσει εύκολα τον Godrick, δεχόμενος μόνο μερικά χτυπήματα κατά τη διαδικασία. Όσοι θέλετε να παίξετε κι εσείς ως Darth Vader στο μεγαλύτερο RPG της FromSoftware, αρκεί να πάτε στο Nexus mods και να κατεβάσετε το Vader armor mod και το ξεχωριστό lightsaber mod, στη συνέχεια, αρκεί να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες, όπως το σύρσιμο των απαραίτητων αρχείων στους σωστούς φακέλους του Elden Ring και η ρύθμιση του παιχνιδιού σας ώστε να παίζετε σε λειτουργία offline.

Κατεβάστε το  Lightsaber mod και το Darth Vader mod .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2022 20:51 #263931 by Nikos Georgopoulos
Gamer έκανε αναπαράσταση του Lord of the Rings ενώ έπαιζε Elden Ring
Τρέιλερ με τα Hobbit.

Ο PickleLover έπαιξε το Elden Ring και σύνδεσε σκηνές από τοποθεσίες. Έντυσε τον χαρακτήρα του και ενός φίλου του όπως τα Hobbit, πήρε τα κατάλληλα όπλα και έκανε αναπαράσταση των σκηνών από το ταξίδι του Frodo και του Sam από το Rivendell στη Mordor.

Το αποτέλεσμα είναι κάτι σαν...τρέιλερ του Lord of the Rings. 

@p1cklel0verr #eldenring #lordoftherings #lort #videogame #funny #ringsofpower #videogame ♬ original sound - PickleLover

Εάν θέλετε να το κάνετε αυτό μόνοι σας, θα δυσκολευτείτε και θα χρειαστείτε πολύ χρόνο. Αλλά αν θέλετε τουλάχιστον ο χαρακτήρας σας να μοιάζει με αυτούς τους τύπους, ο PickleLover λέει ότι τα Hobbit είναι ντυμένα με Page Garb και Queen Leggings.

Δείτε τα Elden Ring mods που σας επιτρέπουν να παίξετε ως Darth Vader με lightsaber.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2022 10:39 #264098 by Nikos Georgopoulos
Για πάνω από 100 ημέρεςΟι online servers των Dark Souls games για PC παραμένουν πεσμένοι για πάνω από 100 ημέρες και η Bandai Namco δεν έχει ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Το πρόβλημα ασφαλείας που είχε συμβεί τότε δεν συνέβη στο Elden Ring. Ωστόσο, η Bandai Namco όφειλε να επαναφέρει τους servers και να τεστάρει ότι διόρθωσε το πρόβλημα. Δεν έχει πράξει αμφότερες τις δύο ενέργειες μέχρι και σήμερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2022 11:11 #264108 by Nikos Georgopoulos
Για πάνω από 100 ημέρεςΟι online servers των Dark Souls games για PC παραμένουν πεσμένοι για πάνω από 100 ημέρες και η Bandai Namco δεν έχει ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Το πρόβλημα ασφαλείας που είχε συμβεί τότε δεν συνέβη στο Elden Ring. Ωστόσο, η Bandai Namco όφειλε να επαναφέρει τους servers και να τεστάρει ότι διόρθωσε το πρόβλημα. Δεν έχει πράξει αμφότερες τις δύο ενέργειες μέχρι και σήμερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 May 2022 00:41 #264130 by Nikos Georgopoulos
Elden Ring: Παίκτης κρύφτηκε στους θάμνους για 3 ώρες για να κερδίσει runes από AFK farmer που έκανε host
Με επιμονή ήθελε να τους στερήσει από τον host.

Ένας παίκτης του Elden Ring πέρασε 3 ώρες κρυμμένος σε έναν θάμνο για να εμποδίσει έναν rune farmer.

Προκειμένου να αποκτήσουν εύκολα runes, ορισμένοι παίκτες έχουν ανοίξει το παιχνίδι τους στους invaders αλλά κρύβονται μακριά σε ένα απρόσιτο σημείο. Όταν οι invaders, είτε πεθάνουν είτε εγκαταλείπουν το παιχνίδι απογοητευμένοι, ο host λαμβάνει runes.

Ωστόσο, όταν ο χρήστης του Reddit Teasnarker συνάντησε έναν rune farmer, αποφάσισε να εκδικηθεί...ρολάροντας το troll. «Μετά από τέσσερα άσκοπα invasions, είχα χορτάσει», είπε. "Αποφάσισα ότι αυτός ο host δεν θα έπαιρνε ούτε ένα rune περισσότερο από εμένα. Έτσι, όταν εμφανίστηκαν hunters έτρεξα σε έναν θάμνο και φόρεσα το mimic's veil. Και κρύφτηκα εκεί. Ο θάμνος με τύλιξε και με προστάτευσε.

Ο παίκτης δήλωσε: «Τελικά οι hunters τα παράτησαν και αποσυνδέθηκαν, αλλά δεν μπορούσα να αποσυνδεθώ αλλιώς ο host θα έπαιρνε runes. Έτσι επέλεξα να παραμείνω στον θάμνο. Αυτό έγινε πριν από τρεις ώρες. Από τότε, έχω δει ολόκληρες γενιές hunters και invaders να έρχονται και να φεύγουν, και σε όλο αυτό, παρέμεινα στους θάμνους. Ο θάμνος είναι το σπίτι μου τώρα. Δεν βγαίνω έξω. Δεν μπορείς να με κάνεις να βγω έξω».

Όταν ο AFK rune farmer επιστρέψει, δεν θα έχει τόσα πολλά runes, επειδή ο Teasnarker κρύβεται και παίρνει runes για τον εαυτό του. «Μου αρέσει εδώ μέσα», είπε. "Υπάρχουν βράχοι και φύλλα και μερικές φορές ένα ζωύφιο πετάει για να μου κάνει συντροφιά. Εάν εισβάλετε σε έναν AFK farmer και έχετε λίγο χρόνο στα χέρια σας, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε αυτό, αλλά πρέπει να διαλέξετε έναν διαφορετικό θάμνο. Αυτός είναι δικός μου ."

Δείτε επίσης έναν YouTuber που τερμάτισε το Elden Ring χωρίς rolling, τρέξιμο ή ιππασία. Ακόμη, δείτε τους παίκτες του Elden Ring που ντύθηκαν Χριστός και Σατανάς αντίστοιχα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 00:52 #264142 by Nikos Georgopoulos
13,4 εκατομμύρια πωλήσειςΗ Bandai Namco ανακοίνωσε στους επενδυτές της ότι το Elden Ring έχει πουλήσει 13,4 εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι ένα από τα πρώτα σε πωλήσεις games της εταιρείας και δείχνει ότι μπορεί να γίνει ακόμα και το Νο.1 σε συνολικές πωλήσεις. Δείτε εδώ τα πρώτα σε πωλήσεις games (και τις πρώτες σε πωλήσεις σειρές) της εταιρείας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 00:54 #264154 by Nikos Georgopoulos
Elden Ring speedrunner έχει βγάλει το 70% των bosses του παιχνιδιού με κλειστά μάτια!
Ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική.

Μέχρι τώρα έχουμε δει speedrunners να τερματίζουν το Elden Ring μέσα σε λίγα λεπτά. Ο παρακάτω speedrunner όμως το πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς αποφάσισε ότι...δεν χρειάζεται καν να βλέπει όταν αντιμετωπίζει τα bosses.

Ο speedrunner star0chris έχει βάλει στόχο να τερματίσει το Elden Ring με κλειστά μάτια, τ α οποία και δένει όποτε μπαίνει σε boss fight . Έχει ήδη σκοτώσει πάρα πολλά bosses και βρίσκεται στο 70%. Τώρα έχει στο στόχαστρό του τα bosses Malenia και Maliketh.

Ο star0chris έχει πραγματοποιήσει αρκετά speedruns. Το 2018 ανέβασε βίντεο του virtual pets simulator Insaniquarium Deluxe στο κανάλι του στο YouTube, με ένα από τα πρώτα του επίσημα παγκόσμια ρεκόρ να εμφανίζεται στο Speedrun.com τον Ιούνιο του 2020. Ενώ συνέχισε να κατακτά το παγκόσμιο ρεκόρ της πρώτης θέσης για το Insaniquarium Deluxe πριν από δύο μήνες σε PC στην κατηγορία "Normal Adventure", ο star0chris έκανε επίσης speedrun το Elden Ring. Μέχρι στιγμής, κατέχει την πέμπτη θέση στην κατηγορία "Any% No Wrong Warp PC", στην οποία ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μέθοδο για να ολοκληρώσει το παιχνίδι εκτός από το glitch για τηλεμεταφορά από το ένα σημείο στο άλλο. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του star0chris ήταν μία ώρα και οκτώ λεπτά. 

Τώρα επέλεξε να νικάει τα bosses με δεμένα μάτια. Έχει φτιάξει μία playlist στο YouTube και δηλώνει ότι για να το καταφέρει αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο, αλλά υπάρχουν τρόποι εξάσκησης. Συγκεκριμένα ο star0chris δήλωσε: «Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο προσπάθησα να κάνω οτιδήποτε με δεμένα τα μάτια, οπότε ήταν μια μεγάλη εμπειρία εκμάθησης στην αρχή, αλλά μετά τα πρώτα δύο bosses κατάλαβα την διαδικασία. Συνήθως, όταν ξεκινάω με ένα νέο boss, θα δοκιμάζω τα πράγματα εναντίον του χωρίς τα μάτια για να δω πώς πάνε τα πράγματα για περίπου 10 λεπτά το πολύ. Μετά από αυτό, συνήθως πάω κατευθείαν σε προσπάθειες με δεμένα τα μάτια, καθώς μου φάνηκε πιο εύκολο να μάθω πράγματα μόνο από τα ηχητικά σημάδια - και μερικές φορές η προσπάθεια να οπτικοποιήσω ένα σενάριο μπορεί να αποτύχει σε αντίθεση με το να έχω απλώς τον ήχο. Ωστόσο, στις πρώτες προσπάθειες με δεμένα μάτια, θα επιστρέψω και θα παρακολουθήσω τι κατέγραψα σε gameplay video, εάν χρειαστεί, για να καταλάβω καλύτερα πώς έγιναν τα πράγματα».

https//www.youtube.com/watch?v=_Hk-13mX1ew

Η εξάσκηση περιλαμβάνει φυσικά το να πεθάνει ο χαρακτήρας του πολλές φορές. Ο star0chris είπε ότι σκοτώθηκε περισσότερες φορές από ό,τι θα ήθελε να παραδεχτεί. Μερικές φορές ήταν η συντριπτική δύναμη του εχθρού, όπως ο αδίστακτος Fire Giant. Άλλες φορές, ήταν ο ήχος που τον παρέσυρε στο να κάνει λάθος. «Θα έλεγα ότι ο πιο δύσκολος αγώνας μέχρι στιγμής ήταν η Rennala, η βασίλισσα της Πανσελήνου», είπε ο star0chris. «Κανονικά είναι ένας αρκετά εύκολος αγώνας, αλλά με δεμένα τα μάτια, θα χρειαζόταν λίγος χρόνος για να εντοπίσουμε καθένα από τα τρία τραγουδιστά κορίτσια για να σπάσει το φράγμα για να πέσει η Rennala. Σε αυτό το σημείο θα έλεγα ότι τα κατάφερα πολύ καλά, αν και το πραγματικό δύσκολο κομμάτι ήταν να εντοπίσω ακριβώς το σημείο που βρισκόταν όταν έπεσε κάτω. Αυτές οι διαδικασίες έκαναν κάθε προσπάθεια να διαρκέσει περίπου 10 έως 20 λεπτά, επομένως ήταν πολύ κουραστικό να εντοπίσουμε και να οπτικοποιήσουμε τα πάντα στον αγώνα. Η δεύτερη φάση ήταν πολύ πιο εύκολη καθώς είναι πολύ πιο απλός αγώνας, οπότε χρειάστηκαν μόνο πέντε περίπου προσπάθειες να φτάσουμε στη φάση 2 για να την κερδίσουμε. Όλος ο χρόνος που χρειάστηκα ήταν περίπου οκτώ ώρες προσπαθειών για να νικήσω αυτό το boss».

Ο star0chris θέτει πρόσθετους κανόνες στον εαυτό του, σαν να μην αρκούσε το να έχει δεμένα τα μάτια. Αποτρέπει επίσης τον εαυτό του από το να καλέσει άλλα άτομα με summons ή να κάνει ranged attacks. Όλα αυτά αποτελούν μια πρόκληση. Όπως είπε ότι δεν απέχει πολύ από την τεχνογνωσία στο speedrunning, αλλά δεν πιστεύει ότι το να νικήσει ολόκληρο το παιχνίδι με δεμένα μάτια είναι πιθανό «εκτός εάν αφιερωθεί πολύς χρόνος σε αυτό». Προς το παρόν, θα συνεχίσει να σκοτώνει bosses με δεμένα μάτια. Έχει "περίπου κατά 70% τελειώσει με τα κύρια bosses".

«Τα bosses που έχω νικήσει μέχρι στιγμής είναι: Margit, Godrick, Red Wolf of Radagon, Godskin Noble, Rykard, Radahn, Draconic Tree Sentinel, Rennala, Godfrey the First Elden Lord (Golden Shade), Morgott και ο Fire Giant»,  είπε ο star0chris. «Σκοπεύω να νικήσω όλα τα κύρια/υποχρεωτικά bosses με δεμένα μάτια, καθώς και μερικά από τα επιπλέον προαιρετικά bosses. Θα δούμε».

Δείτε πόσες ώρες κρύφτηκε ένας παίκτης στους θάμνους λόγω του rune farming.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 00:55 #264157 by Nikos Georgopoulos
Συνθέτης έκανε 15 διασκευές στο βασικό theme του Elden Ring
Disco, Metal, Hip-Hop και άλλα πολλά.

Ένας κιθαρίστας και συνθέτης έκανε 15 remix του βασικού theme του Elden Ring.

Ο συνθέτης Alex Moukala έκανε διασκευές κάθε είδους, όπως Disco, Metal, Jazz, Hip-Hop κτλ. Απλά απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο.O Alex Moukala αναρωτιέται μάλιστα: "Τι θα γινόταν αν το Elden Ring γινόταν σε ένα multiverse όπου μπορείτε να εξερευνήσετε και στο οποίο το είδος του παιχνιδιού αλλάζει ανάλογα με το σύμπαν στο οποίο βρίσκεστε;" 

Δείτε επίσης έναν speedrunner που έχει ήδη ολοκληρώσει το 70% του Elden Ring με κλειστά μάτια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2022 04:10 - 25 Jun 2022 00:17 #264253 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Elden Ring
Top 10 πωλήσεων των games στην Αμερική: Μάιος 2021 - Απρίλιος 2022
Το Elden Ring ξεπέρασε το Call of Duty: Vanguard.

Το Elden Ring της FromSoftware ξεπέρασε το Call of Duty: Vanguard και είναι πλέον το video game με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για την τελευταία περίοδο 12 μηνών που έληξε τον Απρίλιο του 2022.

Το NPD Group έκανε την ανακοίνωση την περασμένη Παρασκευή ως μέρος της έκθεσης πωλήσεων για τον Απρίλιο. Το Elden Ring συνεχίζει να είναι το video game με τις περισσότερες πωλήσεις του 2022, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 13.4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως έως τις 31 Μαρτίου, ανακοίνωσε η εταιρεία Bandai Namco που κυκλοφόρησε το εν λόγω video game, κατά τη διάρκεια της δικής της ενημέρωσης για τα κέρδη αυτή την εβδομάδα. Το NPD Group δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένους αριθμούς πωλήσεων, αλλά οι πωλήσεις του video game έχουν σίγουρα μεγαλώσει, καθώς τα νούμερα της Bandai Namco δεν μετρούν τον Απρίλιο.

Όσο για το Vanguard, η Activision ήταν ειλικρινής σχετικά με το πώς το FPS απέτυχε να πουλήσει τόσο καλά όσο ήλπιζε, αν και δεν έχει αποκαλύψει αριθμό πωλήσεων για αυτό. Ο publisher είπε ότι απέτυχε να εκτελέσει την αποστολή του με το FPS, το οποίο αναπτύχθηκε από την Sledgehammer, και ότι το σκηνικό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν είχε απήχηση σε όλους. Παρ 'όλα αυτά, το Vanguard ήταν το video game με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2021, με το Black Ops Cold War να τερματίζει δεύτερο.Το video game με τις περισσότερες πωλήσεις του Απριλίου 2022 στις ΗΠΑ ήταν το Lego Star Wars: The Skywalker Saga, το οποίο έχει τις υψηλότερες πωλήσεις σε δολάρια τον μήνα κυκλοφορίας για οποιονδήποτε τίτλο Lego στην ιστορία της σειράς. Ήταν το Νο. 1 best-seller σε Nintendo, PlayStation, Xbox και Steam.

Για την Nintendo συγκεκριμένα, ήταν ένα αξιοσημείωτο λανσάρισμα, καθώς το The Skywalker Saga είναι το πρώτο video game που ενώ δεν φτιάχτηκε από τη Nintendo, εντούτοις κατατάσσεται στο Νο. 1 σε μια πλατφόρμα της Nintendo για έναν συγκεκριμένο μήνα από τον Μάρτιο του 2021 και το Monster Hunter: Rise. Κοιτάζοντας το μέλλον, η Activision θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Modern Warfare 2 και έναν νέο τίτλο Warzone αργότερα φέτος, την ανάπτυξη των οποίων ηγείται η Infinity Ward.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Battlefield 2042 είναι το 5ο video game με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ τον περασμένο χρόνο, παρά το γεγονός ότι το video game δεν πούλησε τόσο καλά όσο ήλπιζε η EA. Στο μέλλον, η EA είπε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την DICE ως εταιρεία ανάπτυξης και ότι η σειρά Battlefield παραμένει σημαντική για την EA.

Top 10 video games σε πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 12μηνο που έληξε τον Απρίλιο του 2022.
1. Elden Ring
2. Call of Duty: Vanguard
3. Madden NFL 22
4. Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl*
5. Battlefield 2042
6. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
7. Far Cry 6
8. FIFA 22
9. Resident Evil Village
10. Pokemon Legends: Arceus*
*δεν συμπεριλαμβάνονται οι πωλήσεις σε ψηφιακά αντίτυπα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification