Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Rogue Company

05 Sep 2019 17:44 - 05 Sep 2019 17:45 #226533 by Σταύρος Αντωνόπουλος

Τη εταιρία ανάπτυξης των Smite και Paladins, Hi-Rez, ανακοίνωσε στα πλαίσια της Nintendo Direct το Rogue Company.

Πρόκειται για ένα 5v5 third-person class-based shooter game το οποίο ανακοινώθηκε εχθές το βραδύ και θα κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες. Επιπροσθέτως, το Rogue Company θα υποστηρίζει cross-platform τόσο στην πρόοδο που κάνετε μέσα στο παιχνίδι όσο και στο online matchmaking. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά βασίζονται στα μονοπάτια που βαδίζει η εταιρία και για τα Smite και Paladins. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τρέιλερ του Rogue Company:

Αντίθετα με τα άλλα δυο παιχνίδια της εταιρίας το Rogue Company έχει ένα real – world στυλ το οποίο συνδυάζεται με στοιχεία φαντασίας όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο φαίνεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να επεξεργαστούν τους χαρακτήρες αλλά και τα όπλα τους.

Μέχρι το τέλος του μήνα η Hi-Rez θα ανακοινώσει τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα αποκαλυφθούν τα χαρακτηριστικά του κόσμου του παιχνιδιού, τα όπλα και τα modes που θα περιέχει.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 15:13 #239640 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Rogue Company: Free-to-play στο Epic Games Store
Η open beta ξεκίνησε.



To co-op PVP Shooter της Hi-Rez Studios, Rogue Company είναι πλέον free-to-play στο Epic Games Store, αφού ξεκίνησε open beta.

H closed beta ξεκίνησε τον Ιούλιο και πλέον ξεκίνησε για όλους η open beta, η οποία προσθέτει και νέο χαρακτήρα την Dahlia μια πρώην παρασημοφορεμένη στρατιωτικό που δεν διστάζει να κάνει ότι πρέπει για να πετύχει τον σκοπό της.


Ο executive producer του παιχνιδιού, Chris Laron δήλωσε:’’ Από την early access του Ιουλίου, το community μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια παίκτες μέσω του cross play. To feedback το οποίο έχουμε δεχθεί από το community είναι ανεκτίμητο, στην προσπάθεια που κάνουμε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι. Τώρα που το Rogue Company είναι free-to-play και αυξάνουμε συνέχεια τον αριθμό του ρόστερ, των όπλων, των modes και των gadgets, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει και άλλο’’.

Το Rogue Company υποστηρίζει cross play μεταξύ των PC, PS4, Xbox One και Switch και η Hi-Rez τόνισε ότι όλο το περιεχόμενο των DLCs θα είναι απλά cosmetics. Τα σχέδια για το μέλλον του παιχνιδιού που φαίνονται και στο roadmap που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, περιλαμβάνουν ranked play, masteries χαρακτήρα και εξοπλισμού, "advanced ping system," και battle pass.

Το Rogue Company είναι ένα γρήγορο casual Shooter το οποίο σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιείτε διαφορετικές στρατηγικές μέσω των ικανοποιητικών gunfights.

Το Rogue Company κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, Switch και μπορείτε να παίξετε την open beta στο Epic Games Store .
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jan 2021 18:54 #244611 by Μαρία Γερμαντζίδου
Ανέλαβα το review του Rogue Company. Έχει σχετικά δύσκολο χειρισμό, χρειάστηκε δύο φορές να μπω στο training mode. Δηλαδή μέχρι να απομνημονεύσω τον κάθε συνδυασμό κουμπιών. Ο χειρισμός κάμερας πάντως είναι εύκολος, καμία διαφορά με τα άλλα games. Λίγο η προσγείωση είναι fail αλλά θα δείξει το ποια θα είναι η τελική άποψη. Προς το παρόν το βλέπω μέτριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jan 2021 20:35 #245011 by Μαρία Γερμαντζίδου
Rogue Company Review

Το Rogue Company είναι ένα μη κυβερνητικό σώμα, το οποίο επεμβαίνει εκεί που οι κυβερνήσεις δεν μπορούν. Το Rogue Company λειτουργεί ανάμεσα στις γραμμές του εχθρού και πάντα εν κινήσει. Είναι παντού και πουθενά, αλλά πάντοτε εμφανίζονται πάνω στην ώρα. Το Rogue Company εξαρτάται από την κοινή γνώμη και τη λαϊκή υποστήριξη ώστε όλοι να μην τους πυροβολούν μόλις τους βλέπουν.

Πατήστε στον τίτλο για να το διαβάσετε.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification