Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nier Replicant: Remastered

24 Apr 2021 01:04 #249913 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Είχα τερματίσει το πρώτο και τώρα που είδα το gameplay του remake μου ήρθαν εικόνες από το παρελθόν και πόσο ωραίο ήταν το game. Θα το πάρω κάποια στιγμή και θα το παίξω ξανά γιατί με τις νέες προσθήκες θα είναι ακόμα καλύτερο.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Jun 2021 22:28 #252796 by Ερμής Δερβίσης

Το Nier Replicant ήταν μία αρκετά ευχάριστη έκπληξη καθώς δεν είχα ασχοληθεί με τη σειρά. Το σενάριο είναι συγκινητικό με ιδιαίτερους χαρακτήρες με τους οποίους δένεστε. Το gameplay χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερα καινούργιο είναι ευχάριστο με ποικιλία στα όπλα και στις μαγείες. Εκεί που έχω παράπονο είναι στα γραφικά όπου πραγματικά θυμίζει παιχνίδι του PS3 και φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει γίνει περισσότερη δουλειά για να εκσυγχρονιστεί ο τίτλος. Περισσότερα στο αναλυτικό review μου.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2021 00:35 - 22 Jun 2021 00:35 #252799 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Τα γραφικά όντως δεν είναι νέας γενιάς ενώ πρόκειται για αξιόλογο RPG με πολύ ωραία skills και μαγείες. Είχα παίξει το πρώτο στο PS3 και αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα μου. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:54 #259253 by Stathis Moose Stathopoulos
Yoko Taro: "Τέλος η σειρά Nier, εκτός κι αν κάποιος μου δώσει πολλά λεφτά"
Ο δημιουργός δεν δείχνει να έχει διάθεση να συνεχίσει.

Ο Yoko Taro, δημιουργός των σειρών NieR και Drakengard, δήλωσε ότι η σειρά Nier σταματάει, εκτός κι αν κάποιος του δώσει πολλά χρήματα .

Συγκεκριμένα ο Yoko Taro δήλωσε: "Δεν σκοπεύω να κάνω τίποτα! Η σειρά NieR έχει τελειώσει". Όταν ρωτήθηκε από τον παραγωγό του Yosuke Saito, να ξανασκεφτεί να συνεχίσει την σειρά, τότε ο Yoko Taro πρόσθεσε: "Μόνο αν κάποιος μου έδινε πολλά λεφτά.


YOKO TARO said it here, NieR is finished ?

Happy holidays from the NieR team! ? pic.twitter.com/FPCSyLiZKj

— NieR Series (@NieRGame) December 22, 2021

Βέβαια στο παρελθόν ο Yoko Taro έχει απευθυνθεί στους fans του με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, οπότε δεν ξέρουμε αν όντως το εννοεί. Πάντως, αυτή την περίοδο δεν εργάζεται σε τίποτα σχετικό με το NieR.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2023 10:53 #269302 by Nikos Georgopoulos
Yoko Taro: "Το επόμενο Nier μπορεί να βγει είτε αύριο, είτε σε 35 χρόνια"
Προφανώς όταν του δώσουν "πολλά λεφτά"!

Σε μία..."σαφέστατη δήλωση" προχώρησε ο Yoko Taro, ο οποίος είπε ότι "Το επόμενο Nier θα μπορούσε να βγει είτε αύριο, είτε σε 35 χρόνια από τώρα".

Ο συγγραφέας και director της σειράς Nier, μίλησε στο βίντεο History of Nier στο podcast Game Maker's Notebook. Στο κλείσιμο αυτού του βίντεο, ο Yoko Taro λέει ότι θα κάνει "τα πάντα για τα χρήματα" και ότι "το επόμενο παιχνίδι Nier θα μπορούσε να βγει αύριο ή ίσως σε 35 χρόνια από τώρα".

Ο Shuhei Yoshida, πρώην πρόεδρος της Sony Interactive και παρουσιαστής της εκπομπής, πίεσε τον Yoko Taro σχετικά με το θέμα, ρωτώντας τον αν παίρνει έναν «λιγότερο πρακτικό» ρόλο στα τρέχοντα έργα του, ως Creative Director. Ο δημιουργός του Nier απάντησε ότι δεν διευθύνει προσωπικά αυτά τα projects, επειδή πιστεύει ότι τα games θα μπορούσαν να αποδειχθούν καλύτερα εάν "αυτός ο ηλικιωμένος άντρας είχε ασαφή και χαλαρή σύνδεση με τα games".Βέβαια ο Yoko Taro, δίνει το στοιχείο του Creative Direction. Όμως οι παραπάνω ασαφείς δηλώσεις ήταν αναμενόμενες από έναν άνθρωπο, ο οποίος φοράει μονίμως μια γιγάντια μάσκα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του. Παρόλα αυτά, η προσωπικότητά του ταιριάζει με τη σειρά Nier, η οποία είναι γνωστή για τις ιστορίες με γρίφους και την πληθώρα των μυστικών της.

Θυμίζουμε ότι ο Yoko Taro έχει δηλώσει ότι το Nier θα ξαναβγεί όταν του δώσουν πολλά λεφτά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2023 01:10 #273644 by Nikos Georgopoulos
Παραγωγός του NieR: "Όσο ο Yoko Taro είναι ακόμα ζωντανός η σειρά θα συνεχίσει"
Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν για μία πιο σύντομη νέα κυκλοφορία. 

Ο δημιουργός της σειράς NieR, Yoko Taro και ο παραγωγός της Yosuke Saito συμμετείχαν στο event G-STAR 2023 στην Νότια Κορέα, για μία παρουσίαση για την ανάπτυξη του NieR Automata.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι δύο Ιάπωνες δημιουργοί ερωτήθηκαν για το μέλλον της σειράς και ο Saito δήλωσε ότι όσο ο Yoko Taro είναι ακόμα ζωντανός η σειρά θα συνεχίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να κυκλοφορήσουν σύντομα ένα νέο NieR. Επίσης δήλωσε ότι οι δύο τους δουλεύουν πάνω σε ένα νέο project, διαφορετικό από τα NieR, για το οποίο θα έχουν περισσότερα να πουν μέσα στο 2024.Μία αντίστοιχη δήλωσε έκανε και ο ίδιος ο Yoko Taro τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς είναι το NieR: Replicant, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 και αποτέλεσε remaster/ remake του αρχικού NieR του 2010.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2024 10:36 #274967 by Nikos Georgopoulos
Η Tencent ακύρωσε Nier για κινητά που βρισκόταν σε ανάπτυξη δύο χρόνια
Δεν έβρισκε τρόπο να της αποφέρει κέρδος.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά , η Tencent ακύρωσε Nier mobile game που βρισκόταν σε ανάπτυξη για δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα υπήρχε και playable demo, στο οποίο παρουσιαζόταν το σύστημα μάχης και το σενάριό του. Η Tencent φαίνεται ότι ο ακύρωσε επειδή δυσκολευόταν να βρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να της αποφέρει κέρδος. Επιπλέον πηγές αναφέρουν ότι η Tencent αρνείται να πληρώνει πάνω από 10% των εσόδων σε όσους ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα μίας σειράς, τα οποία συνήθως είναι 15-20%.Το ήδη υπάρχον Nier για κινητά, Nier Reincarnation, κυκλοφόρησε το 2021 και στις 29 Απριλίου θα κλείσει οριστικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2024 01:25 #275142 by Nikos Georgopoulos
Νέα φήμη για το Nier 3Στο Nier: Orchestra Convert στο Λονδίνο, ο Yoko Taro έριξε ένα teaser για το Nier 3. Συγκεκριμένα, όταν εμφανίστηκε, όσοι βρισκόντουσαν στο δωμάτιο τον χειροκρότησαν, ενώ κατά την διάρκεια της συναυλίας η λέξη "REPENT" εμφανίστηκε πολλές φορές, στο τέλος μάλιστα ως "REP3NT". Σύμφωνα με το Eurogamer, φήμες λένε ότι το Nier 3 αναπτύσσεται εδώ και δύο χρόνια, ενώ υπάρχει μέχρι και playable demo, με το σύστημα μάχης και ένα δείγμα από την ιστορία του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2024 10:28 #275887 by Nikos Georgopoulos
Νέες δηλώσεις του Yosuke SaitoΟ παραγωγός του NieR, Yosuke Saito, δήλωσε στο Gematsu: "Ήθελα να δημιουργήσω ένα video game με τον Yoko Taro και τον Keiichi Okabe (σ.σ. συνθέτη της σειράς NieR). Θα έχω να πω περισσότερα στο προσεχές μέλλον, επομένως μείνετε συντονισμένοι. Μπορεί να είναι το NieR, μπορεί και να μην είναι το NieR. Αυτό μπορώ να πω μέχρι στιγμής".
Το 2021 ο Yoko Taro είχε πει ότι "Δεν θα δούμε νέο NieR εκτός κι αν πάρω πάρα πολλά χρήματα". Τελευταία έκδοση τότε ήταν το NieR Replicant, reimagining του αρχικού NieR. Μήπως τώρα θα δούμε μία νέα gaming σειρά, αλλά με στοιχεία από το NieR, όπως π.χ. την 2B; Θα δούμε.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς είναι το NieR: Replicant, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 και αποτέλεσε remaster/ remake του αρχικού NieR του 2010.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification