Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Mass Effect Trilogy Remastered

19 May 2021 10:31 #251210 by Giorgos Tsolaridis
Mass Effect Legendary Edition: Ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam για την BioWare Το δεύτερο μεγαλύτερο παιχνίδι της EA σε ταυτόχρονους παίκτες στο Steam.
 Το Mass Effect: Legendary Edition κυκλοφόρησε την Παρασκευή και οι αριθμοί του στο Steam υποδηλώνουν ότι είχε αρκετά επιτυχημένη κυκλοφορία την πρώτη εβδομάδα.



Η remastered τριλογία είναι νούμερο ένα παιχνίδι στο  SteamDB  αυτή την στιγμή, με τον μέγιστο αριθμό των ταυτόχρονων παιχτών να φτάνει τους 59,817 την Κυριακή. Όπως σημειώθηκε από τον industry analyst BenjiSales στο Twitter, σημείωσε τον μεγαλύτερο αριθμό των ταυτόχρονων παιχτών σε σχέση με όλα τα παιχνίδια της BioWare. Επιπλέον, σημειώνει την δεύτερη μεγαλύτερη καταμέτρηση ταυτόχρονων παιχτών από οποιοδήποτε παιχνίδι της EA εκτός από το Apex Legends. 

Ενώ οι αριθμοί λένε την επιτυχία για την BioWare, τα user reviews ήταν ανάμεικτα την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι ανέφεραν τεχνικά προβλήματα όπως και την έλλειψη ρύθμισης FOV (Field of Vview). Οι κριτικές έχουν ανέβει σε «πολύ θετικές» αυτήν την στιγμή, με τους modders να σώζουν την μέρα με ένα  mod  που διορθώνει το FOV. 



Το Mass Effect: Legendary Edition περιέχει τα τρία βασικά games και κάθε  DLC  από την αρχική κυκλοφορία, χωρίς το multiplayer του Mass Effect 3. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε επιλογή για multiplayer στο μέλλον με βάση τον project director Mac Walters.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 11:23 #251223 by Giorgos Tsolaridis
Mod για το Mass Effect Legendary Edition επιτρέπει gay romance στο Mass Effect 1 Νέα mods προσφέρουν ακόμη περισσότερες αλλαγές στην τριλογία. 
 Το Mass Effect Legendary Edition κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και ήδη υπάρχουν δεκάδες mods για να διαφοροποιήσετε την εμπειρία σας.

 Αρκετές επιλογές είναι διαθέσιμες μέσω του  NexusMods  και τροποποιούν το φωτισμό της τριλογίας, τη χρωματική παλέτα και το πεδίο ορατότητας, όπως το  Better Camera (Higher FOV)  mod του χρήστη JadeBarker. Μια αρχική προσπάθεια να ξεκλειδώσει το gay romance στο Mass Effect 1 έχει επίσης εμφανιστεί.Το  Same Sex Mod for Default Shepard  επιτρέπει τον αρσενικό Shepard να κάνει romance τον Kaiden και ο θηλυκός Shepard την Ashley. To mod λειτουργεί μόνο με τα default μοντέλα του Shepard και δεν προσθέτει περισσότερες σκηνές διαλόγου.

 Tο Mass Effect είχε αρχικά ηχογραφήσει διαλόγους για αυτά τα romances αλλά δεν μπήκαν τελικά στο παιχνίδι. Ο δημιουργός του mod Biganimefan2 γράφει “ Ανεβάζω αυτό το mod ελπίζοντας πως κάποιοι άλλοι θα μπορέσουν μετέπειτα να το εξελίξουν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα απλώς κάντε μια αναφορά και σε μένα αν όντως το κάνετε”.  Αν ψάξετε και αλλού, το  QOL Speed Bin Tweaks MELE1  mod από τον thelistenersufry παρέχει αρκετές αλλαγές στην ποιότητα ζωής του Mass Effect 1, όπως για παράδειγμα το απεριόριστο sprinting καθώς και το απεριόριστο boosting του Mako. Οι ανεξερεύνητοι κόσμοι είναι μεγάλοι και σίγουρα το mod θα βοηθήσει. Αλλάζει ακόμα το crouch κουμπί σε χειριστήριο από το δεξί μοχλό στον αριστερό και προσθέτει αλλαγές στο πεδίο ορατότητας.

 Ένα ακόμη mod είναι το  LEME1 Autosave and QOL console hacks , το οποίο κάνει πιο συχνά saves στο Mass Effect 1. Τέλος, αν θέλετε πραγματικά να πειραματιστείτε με το save αρχείο σας, το  Trilogy Save Editor  του Karlitos σας επιτρέπει να τροποποιήσετε διάφορες επιλογές και σημεία κλειδιά της πλοκής όλης της τριλογίας ώστε να δημιουργήσετε οτιδήποτε save θέλετε. Ακόμη και αν σκοτώσατε κατά λάθος έναν άποικο της Zhu’s Hope πλέον μπορείτε να το διορθώσετε.

 Το Mass Effect Legendary Edition κυκλοφόρησε στις 14 Μαϊου για PC, PS5,Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2021 11:33 #251231 by Giorgos Tsolaridis
Το Mass Effect 3 έκανε τα loot boxes γνωστά Πλέον διαπρέπει στη Mass Effect Legendary Edition.

 Το Mass Effect 3 κυκλοφόρησε το 2012 και τότε ήταν η περίοδος που μεγάλες εκδότριες εταιρείες, όπως η EA, άρχισαν να πανικοβάλλονται για την μεταπώληση μεταχειρισμένων games. Η προηγούμενη δεκαετία ήταν η δεκαετία που πολλοί θεωρούσαν ότι τα single player games είχαν πεθάνει και για να αποφέρει κέρδη ένα παιχνίδι θα έπρεπε να έχει κάποιο multiplayer mode για να κρατάει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Το multiplayer mode του Mass Effect 3 ήταν μια προσπάθεια να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για να δικαιολογήσει τα 60 ευρώ που θα έδιναν οι gamers για να το αγοράσουν.

 Το Mass Effect 3 ήταν από τα πρώτα games που εισήγαγαν την έννοια των “loot boxes”, μέσω των οποίων ξεκλείδωνες αντικείμενα και χαρακτήρες που σου έδιναν το πλεονέκτημα στα PvP. Φυσικά, αυτά τα loot boxes θα μπορούσατε να τα αγοράσετε με credits αρκετά εύκολα. Τότε, αρκετοί παίκτες άρχισαν να ψάχνουν τρόπους για να ξεκλειδώσουν τα πιο σπάνια unlockables και υπολόγισαν ότι για να ξεκλειδώσει κάποιος τα ultra-rare unlockables θα χρειαζόταν περίπου δύο χιλιάδες ευρώ ή κάπου στα 73 εκατομμύρια credits. Εκείνη την εποχή στα forums οι gamers μιλούσαν για το ending του Mass Effect 3 και όχι το σύστημα των loot boxes, επομένως η EA θεώρησε ότι οι gamers έβρισκαν τα loot boxes διασκεδαστικά και αργότερα τα εισήγαγε σε διάφορα games της όπως τα FIFA.

 Αρκετά χρόνια μετά, τα loot boxes φαίνεται να έχουν γίνει η νόρμα και πλέον πωλούνται και διάφορα πακέτα που ξεκάθαρα δίνουν το προβάδισμα σε παίκτες στο multiplayer. Άλλα δίνουν XP, άλλα ξεκλειδώνουν σπάνια attachments και άλλα καλύτερους παίκτες. Σιγά σιγά οι παίκτες άρχισαν να νευριάζουν με την κατάσταση των loot boxes και πως τα games γινόντουσαν pay-to-win και αποκαλούσαν τα loot boxes τζόγο. Αργότερα, άρχισαν να αναμειγνύονται και οι κυβερνήσεις για το αν θα επιτρέπονται τα loot boxes και αν θα θεωρούνται τζόγος. Φυσικά, η EA δεν είναι η μόνη εταιρεία που έχει εισάγει loot boxes σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της.

 Στα Free-to-Play games τα loot boxes φαίνεται να μην δημιουργούν τόσο έντονο πρόβλημα και ειδικότερα όταν περιέχουν απλά διαφορετικά skins ή cosmetics που δεν επηρεάζουν το gameplay. Το πραγματικό πρόβλημα δημιουργείται όταν τα loot boxes ξεκλειδώνουν καλύτερο εξοπλισμό ή XP και δίνουν το προβάδισμα στο PvP σε παίκτες που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 May 2021 20:04 #251756 by Giorgos Tsolaridis
Modders του Mass Effect Legendary Edition βάζουν σεξ χαρακτήρων ίδιου φύλου και Director's Cut πλάνα Θα εισάγουν αχρησιμοποίητα audio.

 Οι modders του Mass Effect Legendary Edition έχουν πιάσει δουλειά και σύμφωνα με  αναφορά του TheGamer  θα χρησιμοποιήσουν όλα τα αχρησιμοποίητα αρχεία audio της BioWare, η οποία ετοίμασε σχέσεις μεταξύ χαρακτήρων του ίδιου φύλου στο Mass Effect 1, αλλά  δεν τις υλοποίησε ποτέ, λόγω αντιδράσεων. Υπάρχουν διάλογοι μεταξύ των Jack, Jacob, Kaidan, Ashley, Miranda, Thane και Tali.

 Πέρα από το Mass Effect 1, θα προστεθούν και σκηνές στο Mass Effect 2, οι οποίες κόπηκαν από την τελική έκδοση, αλλά τα αρχεία audio βρίσκονται εκεί για να "μαρτυρήσουν" τι ακριβώς συνέβαινε μεταξύ χαρακτήρων. Υπάρχει για παράδειγμα σκηνή σεξ ανάμεσα στην female Shephard και την Miranda,

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2021 12:26 #251814 by Γιάννης Μοσχονάς
Διαβάστε το Review του Mass Effect Legendary Edition

Είναι αδιανόητο για λάτρη της επιστημονικής φαντασίας να μην τιμήσει το Mass Effect Legendary Edition αν δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την τριλογία. Αν την τερμάτισε στην original μορφή της θα το σκεφτεί διπλά για να “χώσει” τα 60 ευρώ του κόστους της. Το Mass Effect Legendary Edition είναι ένα πακέτο αποτελούμενο από τρία science fiction αριστουργήματα με RPG και 3rd Person Shooter mechanics.

Διαθέτει τεράστια μυθολογία η οποία ξεχειλίζει από καλοσχεδιασμένους εξωγήινους πολιτισμούς, ιστορικά γεγονότα και διαστημικές τεχνολογίες που διαμόρφωσαν το σύμπαν του και γεμίζουν άνετα πολύτομη εγκυκλοπαίδεια. Ακόμα και για εμένα που τερμάτισα την τριλογία στην πρωτότυπη μορφή της, η επιστροφή στον κόσμο του έμοιαζε με παλιό έρωτα ο οποίος αναζωπυρώθηκε αυτόματα σαν να μην είχε σβήσει ποτέ η φλόγα του. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2021 13:15 - 01 Jun 2021 13:17 #251816 by Blood Prince
Θα αγοραστεί λίαν συντόμως μόλις πέσει η τιμή.Λογικά πάει για 2022.

Στα 30 € το τσιμπάω άνετα.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 01:42 - 15 Jul 2021 01:44 #253650 by Μάνος Γρυπάρης
Mass Effect Trilogy Remastered στη φθηνότερη τιμή της αγοράς

Το φέραμε στο GWShop και το πουλάμε στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε .

Mass Effect: Legendary Edition First-Person mod
Ισχύει μόνο για την εξερεύνηση.

Θέλετε να παίξετε το Mass Effect με κάμερα πρώτου προσώπου; Ο/Η modder με το όνομα Jade ανέπτυξε first-person mod για το Mass Effect: Legendary Edition.Το mod ονομάζεται απλά First Person Mode, έχει ανέβει στο Nexus Mod και αφορά μόνο την εξερεύνηση και όχι την μάχη.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Το First Person Mode θα γυρίσει την κάμερα σε τρίτου προσώπου ακόμα και στις συνομιλίες με άλλους  NPCs . Ελπίζουμε να επεκταθεί τουλάχιστον και στη μάχη. Για να το εγκαταστήσετε  θα χρειαστείτε το ME3Tweaks Mod Manager .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2021 19:42 #254163 by Ερμής Δερβίσης

Modder επανέφερε τα πλάνα στα οπίσθια στο Mass Effect: Legendary Edition
Υπήρχαν στην αρχική τριλογία, αλλά όχι στα remakes.


Ο modder Scottina123 δημιούργησε ένα mod, το οποίο εμφανίζει τα πλάνα με τους πισινούς που αφαιρέθηκαν από το Mass Effect: Legendary Edition.

Ο ίδιος modder είχε κάνει το αντίστροφο με το να τα αφαιρέσει με αντίστοιχο mod στις αρχικές εκδόσεις της τριλογίας. Στο αρχικό mod υπήρχε η εξής περιγραφή: Η θέση της κάμερας στην pre-loyalty αποστολή της Miranda πάντα με ενοχλούσε. Μοιραζόταν μαζί σου το μεγαλύτερο μυστικό της και η κάμερα το μόνο που έκανε ήταν να την σεξουαλικοποιεί σε ένα βασικό σημείο της ανάπτυξης του χαρακτήρα της.

Η Bioware δείχνει να συμφωνεί καθώς στο Mass Effect: Legendary Edition, τα συγκεκριμένα πλάνα δεν υπάρχουν.Τώρα ποια ο Scottina123 δίνει και την αντίστροφη επιλογή στο Mass Effect: Legendary Edition και στους τρεις τίτλους λέγοντας: Ένα πολύ απλό mod το οποίο επαναφέρει τα πλάνα που αφαίρεσε η Bioware.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Aug 2021 21:26 #254535 by Stathis Moose Stathopoulos
Ξανά δωρεάν διάθεση

Η Electronic Arts δίνει το Deluxe Edition περιεχόμενο των προηγούμενων Mass Effect games δωρεάν.
Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Aug 2021 00:56 #254539 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ότι καλύτερο το έχω κατεβάσει χθες! 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification