Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steelrising

More
08 Jul 2020 11:48 #236383 by AlatiN
AlatiN created the topic: Steelrising
Στη διάρκεια του event Nacon Connect ανακοινώθηκε ένα νέο Action-RPG από την εταιρεία ανάπτυξης, Spiders, το Steelrising.

Το Steelrising διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική έκδοση στην πόλη του Παρισιού κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, όπου ο στρατός του Βασιλιά Louis XVI τρομοκρατεί και καταστέλλει τον λαό της Γαλλίας.

Εμείς ως κύριος χαρακτήρας θα είμαστε η “Aegis”, ένα ρομπότ σε γυναικεία μορφή που χρησιμεύει ως σωματοφύλακας στη βασίλισσα Marie-Antoinette, όπου θα παλεύουμε για να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας. Αυτό θα το πετύχουμε προσπαθώντας να βρούμε τον δημιουργό μας και να σταματήσουμε τις σφαγές που πραγματοποιούνται από τον στρατό γεμάτο ρομπότ του Βασιλιά Louis XVI.

Η βασική ερώτηση στο story του game είναι «τι γίνεται αν ο Louis XVI ήταν τύραννος» και χρησιμοποίησε τα ρομπότ για να σταματήσει την Γαλλική Επανάσταση στα αρχικά της στάδια.
Όταν κινείστε στους δρόμους του Παρισιού, θα έχετε την δυνατότητα να ανεβείτε σε μπαλκόνια από σπίτια καθώς και σε μυστικά περάσματα που θα σας οδηγούν σε άλλη τοποθεσία. Στην έκδοση του Παρισιού θα βρείτε και μνημεία στο game που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή καθώς έχουν κατεδαφιστεί αυτά είναι τα Grand Chatelet και το Tour du Temple.

Οι μάχες θα έχουν ποικιλία, καθώς τα όπλα του χαρακτήρας μας Aegis θα είναι ενσωματωμένα στο σώμα της επειδή είναι ρομπότ. Τα items που βρίσκουμε κατά την εξερεύνηση μας στο χάρτη θα μπορούν να μας κάνουν πιο δυνατούς, γρήγορους και ανθεκτικούς. Υπάρχουν περισσότερα από επτά διαφορετικά weapons, καθένα από αυτά θα διαθέτει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Στην εξερεύνηση σας θα μπορείτε να αντικρίσετε και κάποια side quests από τα οποία θα μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά items και gear.

Το Action-RPG της εταιρείας ανάπτυξης, Spiders, θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.391 seconds
Notification