Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Avowed από την Obsidian

23 Jul 2020 19:48 #236888 by Μάνος Γρυπάρης


Η Obsidian Entertainment, δημιουργός των Neverwinter Nights και Pillars of Eternity, ανακοίνωσε το νέο της RPG με την ονομασία Avowed.

Το σενάριο θα διεξάγεται σε fantasy σκηνικό, στον κόσμο Eora, όπου ως γνωστόν διεξάγεται και το Pillars of Eternity. Το τρέιλερ δείχνει αρκετά επικό, καθώς χρησιμοποιείται κάμερα πρώτου προσώπου αντί για το κλασικό 2D top-down στο οποίο έχουμε συνηθίσει την Obsidian.Το Avowed θα είναι multiplatform και θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X και θα αποτελέσει το πρώτο console exclusive της Microsoft από την Obsidian, την οποία ως γνωστόν έχει εξαγοράσει από το 2018. Η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης έχει ως πιο πρόσφατη κυκλοφορία της το The Outer Worlds σε όλα τα format.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2020 17:23 #237009 by Giorgos Tsolaridis
Avowed από την Obsidian
Πολύ μεγαλύτερο από το Skyrim, σύμφωνα με διαρροή.


Σύμφωνα με μια διαρροή, το Avowed θα είναι ένα τεράστιο project για την Obsidian, πολύ μεγαλύτερο από όσο νομίζαμε.

Το Avowed, ένα Action RPG από την Obsidian, ήταν μια από τις καλύτερες ανακοινώσεις που έγιναν στο Xbox Games Showcase της περασμένης εβδομάδας. Το Avowed ανακοινώθηκε με την βοήθεια ενός CG τρέιλερ που επιβεβαίωνε ότι θα έχουμε First-Person μάχες, με κύριο στοιχείο την χρήση μαγείας. Εκτός αυτών, δεν μάθαμε και τίποτα άλλο για το Avowed. Τώρα, σύμφωνα με τον Sponger, μέλος των Resetera forums, το Avowed θα είναι ένα open-world RPG αρκετές φορές μεγαλύτερο και πυκνότερο του Skyrim.

Στο Avowed, σύμφωνα με την διαρροή, θα υπάρχουν δύο τεράστιες πόλεις και το open-world θα έχει αρκετά αξιοθέατα και ποικίλες ζώνες. Το Avowed θα περιλαμβάνει ένα real-time σύστημα καιρού, όπου η ομίχλη, όπως επισημάνθηκε, θα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Σε αντίθεση με το Skyrim, ο κόσμος του Avowed υπόσχεται να είναι πολύ πιο αντιδραστικός και διαδραστικός. Η Obsidian έχει φιλόδοξα σχέδια για τα physics της μαγείας. Ακόμα, η εταιρία ανάπτυξης δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσουν ανανεωμένα μοντέλα AI για να κάνουν τον κόσμο να είναι πιο ζωντανός. Οι companions θα υπάρχουν και στο Avowed, αλλά δεν θα λειτουργούν όπως λειτουργούσαν στο The Outer Worlds.

Το Avowed θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Pillars of Eternity και θα δανείζεται στοιχεία από το ήδη υπάρχον lore. Στην διαρροή επίσης, γίνεται αναφορά σε boss fights. Ακόμα, το Avowed θα έχει ένα “πάρα πολύ λεπτομερή” character creator, ώστε να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας όπως πραγματικά θέλετε. Ο Sponger συνοψίζοντας, ανέφερε ότι το Avowed έχει μπει σε πλήρη παραγωγή με ομάδα που αποτελείται από 100 άτομα και η Obsidian θα συνεχίσει να προσλαμβάνει άτομα. Μέχρι στιγμής, η εταιρία ανάπτυξης στοχεύει να κυκλοφορήσει στο Avowed μέσα στις αρχές του 2023.

Το Avowed βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και Xbox Series X.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 12:58 #256369 by Giorgos Tsolaridis
Avowed από την Obsidian Θα είναι εμπνευσμένο από τα Skyrim και The Outer Worlds.

  Σύμφωνα με νέα αναφορά του Windows Central , το First-person RPG θα διάφορα classes και θα μπορείτε να το παίξετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
 Διάφοροι gameplay μηχανισμοί, όπως το να μπορείτε να κρατάτε δύο διαφορετικά όπλα ταυτόχρονα, είναι εμπνευσμένοι από το Skyrim. Στο Avowed θα μπορείτε επίσης, εκτός από ξόρκια, να μαγεύετε τα όπλα σας ώστε να είναι αρκετά ενισχυμένα στις μάχες. Επίσης καθώς το Avowed θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Pillars of Eternity, θα δείτε διάφορα από τα πλάσματά του σε 3D αναπαραστάσεις. Στις μάχες θα μπορείτε να έχετε όπλα και ξόρκια, αλλά και δυνατές κινήσεις όπως κλοτσιές και χτυπήματα με ασπίδα. Θα μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον με το να καίτε εμπόδια και να καταστρέφετε συγκεκριμένα σημεία.

 Η Obsidian Entertainment σκοπεύει να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Avowed πριν το τελος του 2021. 
 Το Avowed θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X, χωρίς να υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification