Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rogue Lords

More
03 Aug 2020 19:41 - 04 Aug 2020 17:33 #237176 by Scavenger
Scavenger created the topic: Rogue Lords
Rogue Lords
Εκδικηθείτε τους Demon Hunters ως ο Διάβολος.


Το Rogue Lords είναι ένα Roguelike RPG που θυμίζει αρκετά το Darkest Dungeon. Την ανάπτυξή του έχουν αναλάβει οι Cyanide και Leikir, ενώ παλιότερα είχε παρουσιαστεί κατά την διάρκεια του PC Gaming Show.

Το Rogue Lords διαδραματίζεται στην γοτθικής και μπαρόκ αισθητικής Νέα Αγγλία του 17ου αιώνα. Ως παίκτης, αναλαμβάνετε το ρόλο του Διαβόλου, ο οποίος παλαιότερα ηττήθηκε από τους θνητούς και τους Demon Hunters κι αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Κόλαση. Τώρα επιτέλους επιστρέψατε με τους πιο πιστούς σας ακόλουθους για να εκδικηθείτε τους τρισκατάρατους Demon Hunters. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστεί να παίξετε φορά τη φορά και συλλέξτε αρχαία κειμήλια ώστε να ανακτήσετε τη δύναμή σας και να ξαναπάρετε τη θέση που δικαιωματικά θεωρείτε ότι σας ανήκει πάνω στη γη.


Το Rogue Lords σας καλεί να στρατολογήσετε διάφορα διάσημα τέρατα και να τα καθοδηγήσετε μέσα από μια σειρά αποφάσεων σε events και turn-based μάχες σε έναν κόσμο ο οποίος δημιουργείται σταδιακά όσο παίζετε. Στο παιχνίδι, θα δημιουργείτε την ομάδα σας επιλέγοντας ανάμεσα σε διάσημους χαρακτήρες όπως ο Δράκουλας, ο Ακέφαλος Καβαλάρης και η Bloody Mary. Οι χαρακτήρες αυτοί μπορούν να αναβαθμίσουν τις ικανότητές τους και να δημιουργήσουν συνέργειες μεταξύ τους όσο εξελίσσονται, ενώ θα μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε νέα μαγικά και να συλλέξετε ψυχές με τα οποία θα επηρεάσετε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το Rogue Lords θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4, Switch και Xbox One.
Last Edit: 04 Aug 2020 17:33 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.485 seconds
Notification