Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

King Arthur: Knight’s Tale

More
29 Oct 2020 15:29 #240584 by Dylandog
Dylandog created the topic: King Arthur: Knight’s Tale
King Arthur: Knight’s Tale
Ανακοινώθηκε για PC, PS5 και Xbox Series X/S.H NeoCore Games, εταιρεία ανάπτυξης των Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr και The Incredible Adventures of Van Helsing, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του King Arthur: Knight’s Tale για PC, PS5 και Xbox Series X/S, όπως και την εκκίνηση της Kickstarter καμπάνιας.
Το King Arthur: Knight's Tale πρόκειται για turn-based tactical RPG και ενώ βασίζεται στον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου, πολλά twist θα εμπλουτίζουν τις ιστορίες των ιπποτών της εποχής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το τρέιλερ της ανακοίνωσης για το King Arthur: Knight's Tale, όπως και διάφορα στοιχεία για τον κόσμο και το gameplay του.


Οι μάχες – Χειρίζεστε μια μικρή ομάδα ηρώων, οι οποίοι παίρνουν μέρος σε εξαντλητικές αλλά ανταποδοτικές μάχες, μέσω ενός ελκυστικού turn-based συστήματος μάχης. Θα μπορείτε να διαλέξετε από μια γκάμα το λιγότερο 30 ηρώων από πέντε διαφορετικές classes και να συνδυάσετε δεκάδες skills και artifacts για να δημιουργήστε την ιδανική ομάδα.

Οι ήρωες – Δημιουργήστε την δική σας ομάδα με τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και στείλτε τους σε ηρωικές αποστολές. Οι ήρωες αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί σας πόροι και συνάμα τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του gameplay. Η διαχείρισή τους θα πρέπει να γίνεται πριν από κάθε μάχη και το σύστημα εξέλιξης είναι τόσο βαθύ όσο και στα κλασικά RPGS. Οι ήρωές σας ανεβαίνουν level μέσω ενός ιδιαίτερου skill tree, ενώ το loot system θα σας δίνει περαιτέρω επιλογές για να ρυθμίζετε τις ικανότητες τους. Κάθε ήρωας έχει την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και η αφοσίωσή του καθένα δοκιμάζεται ανάλογα με τις δικές σας αποφάσεις, μέχρι που μπορεί και να αποχωρήσουν από την Στρογγυλή Τράπεζα και να στραφούν εναντίον σας.

Το Βασίλειο – Μέσω του Adventure Map μπορείτε να δείτε το Avalon στην ολότητά του, να επιθεωρήσετε όλες τις περιοχές, να επιλέξετε τις αποστολές σας και να εξερευνήσετε διάφορες τοποθεσίες. Η διαχείριση στο King Arthur: Knight’s Tale, ουσιαστικά βασίζεται στην αναδημιουργία του Camelot αλλά και στην επέκταση του μυστικού Stronghold με νέα κτίσματα που θα ξεκλειδώνουν διάφορα upgrades και σας δίνουν την δυνατότητα για διαφορετικούς τρόπους healing

H καμπάνια προώθησης του King Arthur: Knight's Tale, μέσω Kickstarter ξεκίνησε σήμερα και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μπορείτε να βρείτε και άλλες πληροφορίες γι΄ αυτό.

Το King Arthur: Knight's Tale θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam, στις αρχές του 2021, ενώ η ημερομηνία της έκδοσης για PS5 και Xbox Series X/S δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2020 19:27 #240585 by Blood Prince
Blood Prince replied the topic: King Arthur: Knight’s Tale
Γιατί όχι για PS4 ; Μάπα τύπου Godfall παίζει να είναι.

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.522 seconds
Notification